Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Kluska! Tegoż samego dla Ciebie, rodzinki (też tej psiej) oraz wszystkich wspaniałych dogo-ciotek, które pamiętają o naszym Farciku i dzięki którym znajdzie wreszcie swój domek w 2010 roku (amen!)

PS.
Wczoraj, tzn. przed wczoraj (04-01-10) poszło 300 zł na hotelik za styczeń.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynko odjajczenie już mam nadzieję w końcu w nastepnym tygodniu. Miałam trochę przepełnienie w hotelu i mrozy, ale wiem że ta zaległość jest i chociaż muszęjeszcze z Gufim do Gdanska pojechać to już zaraz siębiorę za Farcika, tylko że z kolei jak zwykle coś to teraz śnieżyce przyszły.
Za hotelikpieniążkidoszły, dziękujemy.

Posted

Pamietam o tej kastracji ale ciagle ja przekladam. W tej chwili mam mocno chorego Gufiego. Jednak Farciu doczeka sie swojej kastracji. Tak sobie ostatnio pomyslałam, że jak Czarus ode mnie znalazł dom, to ludzie żałują chorych psow może w ogłoszeniach Farcika opisac cos o tym jego chorym oku i uderzyc w nute wspolczucia, że on ma teraz traume taką, chociaz jak go rano wypuszczam, to nie widac w nim juz chyba zadnej traumy, ale nie kazdy od razu musi to wiedziec.
Florentynko juz pisałam jak dobrze że Fartus ma ubranko Pani Matce prosze podziękować i zyczyc jej od nas wszystkiego dobrego.

Posted

Ech, uparta baba!
A teraz sobie przypomniałam, że ja moją Łucję kilka razy namierzyłam na allegro, zanim ją sobie na dogo znalazłam.
Musiała mi jakoś przez te allegra zapaść w podświadomość. Może takie odświeżanie ma swój sens...
Trzymam kciuki, żeby tym razem Fartowi dopisało szczęście.

Posted

Słuchajcie, a może nie pisać, że on jest po przejściach. Wiele osób może z tego wzgledu nawet do niego nie zajrzeć. Mogą się obawiać, że będzie ciężkim psem. Lepiej napisać, że Przystojny, inteligentny brunet. Co? Trzeba próbować na różne sposoby. A teraz faktycznie kończy się ten najgorszy okres na adopcję. W marcu bedzie już z górki :)

A jeśli na nic nasze starania, to pomoc behawiorysty będzie niezbedna...

Posted

Zulugula ale Farcik nie wymaga bechawiorysty. Jest wesołym bezkopleksowym psem, chyba pomału przechodzi mu teżstrach, może zapomina przeciez u mnie nikt go nie bije. Tylko fakt mogłby miec już swoj własny domek.

Posted

Przepraszam za offa...

Poszukujemy osób z Warszawy i okolic,
które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc
w odnalezieniu psiaka z mojego podpisu !!!
W niedzielę organizujemy kolejną akcję poszukiwań
i rozwieszania plakatów !!!
Bardzo prosimy o wsparcie !!!

Posted

Moria napisał(a):
Zulugula ale Farcik nie wymaga bechawiorysty. Jest wesołym bezkopleksowym psem, chyba pomału przechodzi mu teżstrach, może zapomina przeciez u mnie nikt go nie bije. Tylko fakt mogłby miec już swoj własny domek.

Moria, czy to znaczy, że mężczyzna może się czuć bezpiecznie w jego otoczeniu ;)

Posted

koss napisał(a):
Dziewczyny - proszę sprawdzcie, czy mam zapłacone za styczeń , juz mam karuzelę w głowie, nie panuję nad opłatami....

Koss, masz zapłacone. Wszystko w 3-poście.