zulugula Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Dzięki Kluska! Tegoż samego dla Ciebie, rodzinki (też tej psiej) oraz wszystkich wspaniałych dogo-ciotek, które pamiętają o naszym Farciku i dzięki którym znajdzie wreszcie swój domek w 2010 roku (amen!) PS. Wczoraj, tzn. przed wczoraj (04-01-10) poszło 300 zł na hotelik za styczeń. Quote
Dzika_Figa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Sio do domu, paskudniku, nie chcemy Cię już! Quote
koss Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dziewczyny - proszę sprawdzcie, czy mam zapłacone za styczeń , juz mam karuzelę w głowie, nie panuję nad opłatami.... Quote
Moria Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Florentynko odjajczenie już mam nadzieję w końcu w nastepnym tygodniu. Miałam trochę przepełnienie w hotelu i mrozy, ale wiem że ta zaległość jest i chociaż muszęjeszcze z Gufim do Gdanska pojechać to już zaraz siębiorę za Farcika, tylko że z kolei jak zwykle coś to teraz śnieżyce przyszły. Za hotelikpieniążkidoszły, dziękujemy. Quote
Moria Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Pamietam o tej kastracji ale ciagle ja przekladam. W tej chwili mam mocno chorego Gufiego. Jednak Farciu doczeka sie swojej kastracji. Tak sobie ostatnio pomyslałam, że jak Czarus ode mnie znalazł dom, to ludzie żałują chorych psow może w ogłoszeniach Farcika opisac cos o tym jego chorym oku i uderzyc w nute wspolczucia, że on ma teraz traume taką, chociaz jak go rano wypuszczam, to nie widac w nim juz chyba zadnej traumy, ale nie kazdy od razu musi to wiedziec. Florentynko juz pisałam jak dobrze że Fartus ma ubranko Pani Matce prosze podziękować i zyczyc jej od nas wszystkiego dobrego. Quote
figa33 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 allegro Farta http://www.allegro.pl/item883521731_fart_atrakcyjny_brunet_po_przejsciach.html Quote
Moria Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Fakt jest o jego przeżyciach, ale nikt nie dzwoni a to taki fajny zboj. Quote
Florentynka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzięki, Figo. Ja chyba powinnam Ci coś dosłać na te jego allegra, nie? Quote
Florentynka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ech, uparta baba! A teraz sobie przypomniałam, że ja moją Łucję kilka razy namierzyłam na allegro, zanim ją sobie na dogo znalazłam. Musiała mi jakoś przez te allegra zapaść w podświadomość. Może takie odświeżanie ma swój sens... Trzymam kciuki, żeby tym razem Fartowi dopisało szczęście. Quote
majuska Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ma sens, ma...okres był taki teraz nieadopcyjny, ale chyba juz coś drgnęło, może Farcik znajdzie wreszczie ten domek wraz z przybyciem wiosny... Quote
zulugula Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Słuchajcie, a może nie pisać, że on jest po przejściach. Wiele osób może z tego wzgledu nawet do niego nie zajrzeć. Mogą się obawiać, że będzie ciężkim psem. Lepiej napisać, że Przystojny, inteligentny brunet. Co? Trzeba próbować na różne sposoby. A teraz faktycznie kończy się ten najgorszy okres na adopcję. W marcu bedzie już z górki :) A jeśli na nic nasze starania, to pomoc behawiorysty będzie niezbedna... Quote
figa33 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 też myślałam ,zeby mu trochę pozmieniać , a tytuł przyciąga macie jakiś pomysł? Quote
Moria Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zulugula ale Farcik nie wymaga bechawiorysty. Jest wesołym bezkopleksowym psem, chyba pomału przechodzi mu teżstrach, może zapomina przeciez u mnie nikt go nie bije. Tylko fakt mogłby miec już swoj własny domek. Quote
figa33 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 i zmieniłam na " Tylko mnie kochaj!! - Fart " zobaczymy:roll: Quote
MyrkurDagur Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Przepraszam za offa... Poszukujemy osób z Warszawy i okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc w odnalezieniu psiaka z mojego podpisu !!! W niedzielę organizujemy kolejną akcję poszukiwań i rozwieszania plakatów !!! Bardzo prosimy o wsparcie !!! Quote
zulugula Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Moria napisał(a):Zulugula ale Farcik nie wymaga bechawiorysty. Jest wesołym bezkopleksowym psem, chyba pomału przechodzi mu teżstrach, może zapomina przeciez u mnie nikt go nie bije. Tylko fakt mogłby miec już swoj własny domek. Moria, czy to znaczy, że mężczyzna może się czuć bezpiecznie w jego otoczeniu ;) Quote
zulugula Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 koss napisał(a):Dziewczyny - proszę sprawdzcie, czy mam zapłacone za styczeń , juz mam karuzelę w głowie, nie panuję nad opłatami.... Koss, masz zapłacone. Wszystko w 3-poście. Quote
Moria Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Za zimno mu bylo wiec wyskoczyl tylko na chwile a pozniej tylko stal na podeście x] Quote
zulugula Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 To jest na prawdę piekny pies!!!! Moria popracuj z nim z tymi "chłopami" i domki sie same zgłoszą. Quote
Recommended Posts