zulugula Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 To jest na prawdę piekny pies!!!! Moria popracuj z nim z tymi "chłopami" i domki sie same zgłoszą. Quote
Moria Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 To jest piekny i kochany pies, domki powinny sie a scislej ten jeden domek jak najszybciej sie znależć. Quote
Florentynka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Moria, a on dalej ma alergię na facetów? Może mu przeszło? Quote
Moria Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tak jakby pomałumu przechodzi ale u mnie teraz słabo z facetami bo zimno i przychodza tylko dzieci, sprawdzę go jak na kastracje bedzie jechał, bo do facetów,jak już pogoda nic nie wymysli to juz w nastepnym tygodniu planuje to bedzie wiadomo. Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 on ma naprawde jak mój kajko tymczasowy. tymczasowy, hehe..... ech... Quote
zulugula Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Zabrakło nam pieniążków za lutowy pobyt w hoteliku. Podebrałam z rezerwy od Natalijo, ale w marcu też będzie niestety problem... Wszystkie wpłaty i wydatki na pierwszej stronie (2-3 post). Quote
kluska z lublina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nie trać nadziei zulugula wysłałam Ci przelew na brakująca kwotę a co będzie dalej czas pokaże Quote
Florentynka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Fart ma u mnie jeszcze kasę - 260 zł z bazarku - miało być na ogłaszanie i część na to poszła, a te 260 zostało i leży - można przecież tym pokryć niedobory hotelowe... Ja już nie mam pomysłu jak faceta wypromować...To znaczy jeden mam, ale najpierw sprawdzę czy się da, a potem będę pisać. Quote
Moria Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Też bym chciała aby Farciu znalazł domek, juz teraz jak pogoda sie uspokoi bedzie wykastrowany. Jest tak sympatycznym psem, no i jak dzwonila wcześniej z ogloszenia pani, która miała meża namowic ale potem sie nie odezwała to mówiła o Farciku labdrador, to może jeszcze pisac że jest to mini labrador. Quote
zulugula Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 ...jednak FART!!!!! :) A wiesz Moria, że to jest myśl :) Mini Labrador, tylko charakterek nie ten sam ;) Kluseczko, dziękuję Ci bardzo. Nadzieję mam cały czas. Stracę dopiero na jesieni... Na wiosnę zawsze jest lepiej. Florentynka, sprawdzaj sprawdzaj i musimy działać intensywnie od marca-kwietnia. Może coś do ogłoszeń nowego sklecić? Moria, czy udało Ci się sprawdzić jaki stosunek do dzieci ma nasz milusiński? O ile dobrze pamiętam, to był sprawdzany do kotów z pozytywnym skutkiem - tak? Nie brudzi w domu, nie niszczy. Jak okreslić najlepiej jego charakter? Nie agresywny ale stróżujacy, akceptujacy swoich właścicieli, wesoły, sprytny, bystry, inteligentny...? Musimy jakoś naszkicować jego osobowość. Jeśli z tymi chłopami jest lepsza sprawa, to ja jestem optymistką. Majuska, stałych deklaracji było na 295 zł, a koszt hoteliku to 300/m-c. Z tego zuzlikowa została wypisana (prywatne problemy), wiec powinno być 285. Jednak miesiecznie dostaję 235, a w lutym 195. I wiem, że nie jest wesoło. Kryzys gospodarczy itp. Każdy w jakimś stopniu sobie odejmuje, choć łatwo nie jest. A mi wstyd sie upominać. Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 wstyd tu nie ma nic do rzeczy. zulugula, zbierając deklaracje w pewein sposób zobowiązałaś sie, no nie? ważniejsza jest sytuacja finansowa psa, niz uczucia sklerotyków, czy tam niesłownych deklarantów. napiszesz, odczekasz tydzień na odpowiedzi i będziesz miała info (lub jej brak, więc w sumie tez info) - a zatem jasność - ile naparwde ci brakuje deklaracji. wtedy można zmieniać tytuł wątku, linkowac ludziom - bo masz konkret, wiesz, ile ci brak. a tak? to wygląda, ze jest ok... Quote
Moria Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Farcik się miewa wspaniale, robi sobie poranne brzebieżki, ma apetyt, złości się na Alfika, jest wesołym sympatycznym psem . Quote
Florentynka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Farciku - oby ten nowy rok przyniósł ci szybko dom i własnego człowieka na zawsze Quote
koss Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Przepraszam, czy doszła moja wpłata - wysłana 11.02.- teraz zawsze mogę wysyłac po jedynastym - zapłaciłam za II i III. Quote
zulugula Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Florentynka, dziękuję za życzenia. Koss, wpłata dotarła. Miesiecznie Fartowi brakuje 25 zł. do hoteliku, ale to mozna przeżyć. Zresztą mam nadzieję, że Fart znajdzie na wiosnę swój domek. Czy on ma allegro? Quote
Florentynka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Zulugula - jak już pisałam, mam 260 zł należących do Farta. Można mu z tego przecież pokryć niedobory w hotelu. Allegro chyba nie ma w tej chwili, zaraz poproszę Figę33 żeby mu zrobiła, tylko może cos pokombinuję z tekstem, żeby było inaczej? Quote
Dzika_Figa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Zulugula, zrobisz sobie troszke miejsca w skrzynce? Na jeden mały priv? Quote
zulugula Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Już się biorę za porządki :) Florentynka, mam to na uwadzie. Dlatego napisałam, że 25 zł można przeżyć :) Lepiej niech ma więcej niz za mało. Z jego frekwencją na wątku, to nie wskazane. Quote
zulugula Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Moria napisał(a):Tak jakby pomałumu przechodzi ale u mnie teraz słabo z facetami bo zimno i przychodza tylko dzieci, sprawdzę go jak na kastracje bedzie jechał, bo do facetów,jak już pogoda nic nie wymysli to juz w nastepnym tygodniu planuje to bedzie wiadomo. Moria, na kiedy umówiłaś termin kastracji? A może już po i nas w tajemnicy trzymasz ;) Quote
Moria Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kastracja jest tak umówiona że w kazdej chwili moge jechac, tylko że.... i własnie zawsze cos a to pogoda, mrozy, a to sesja u córki a to Gufi a to mam mame teraz chora i po prostu ja sie musze zebrac i załatwic bo to wisi nade mną i spac mi nie daje, moja wina i przepraszam was bardzo, ale załatwie to jak najszybciej i to nawet hurtem razem z Kamieniem. Quote
MyrkurDagur Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Przepraszam za offa... Proszę, pomóżcie jednej z Dogomaniaczek uratować jej sunię! Na wątku oprócz jego założycielki i mnie pojawiła się TYLKO 1 osoba! :( Proszę Was o pomoc !!! http://www.dogomania.pl/threads/179970-Potrzebuje-wsparcia-finansowego-na-leczenie-mojego-psa Quote
Recommended Posts