Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jakby pomałumu przechodzi ale u mnie teraz słabo z facetami bo zimno i przychodza tylko dzieci, sprawdzę go jak na kastracje bedzie jechał, bo do facetów,jak już pogoda nic nie wymysli to juz w nastepnym tygodniu planuje to bedzie wiadomo.

• 2 weeks later...
Posted

Zabrakło nam pieniążków za lutowy pobyt w hoteliku. Podebrałam z rezerwy od Natalijo, ale w marcu też będzie niestety problem...

Wszystkie wpłaty i wydatki na pierwszej stronie (2-3 post).

Posted

Fart ma u mnie jeszcze kasę - 260 zł z bazarku - miało być na ogłaszanie i część na to poszła, a te 260 zostało i leży - można przecież tym pokryć niedobory hotelowe...
Ja już nie mam pomysłu jak faceta wypromować...To znaczy jeden mam, ale najpierw sprawdzę czy się da, a potem będę pisać.

Posted

Też bym chciała aby Farciu znalazł domek, juz teraz jak pogoda sie uspokoi bedzie wykastrowany. Jest tak sympatycznym psem, no i jak dzwonila wcześniej z ogloszenia pani, która miała meża namowic ale potem sie nie odezwała to mówiła o Farciku labdrador, to może jeszcze pisac że jest to mini labrador.

Posted

...jednak FART!!!!! :)

A wiesz Moria, że to jest myśl :) Mini Labrador, tylko charakterek nie ten sam ;)

Kluseczko, dziękuję Ci bardzo. Nadzieję mam cały czas. Stracę dopiero na jesieni... Na wiosnę zawsze jest lepiej.

Florentynka, sprawdzaj sprawdzaj i musimy działać intensywnie od marca-kwietnia. Może coś do ogłoszeń nowego sklecić?

Moria, czy udało Ci się sprawdzić jaki stosunek do dzieci ma nasz milusiński? O ile dobrze pamiętam, to był sprawdzany do kotów z pozytywnym skutkiem - tak? Nie brudzi w domu, nie niszczy. Jak okreslić najlepiej jego charakter? Nie agresywny ale stróżujacy, akceptujacy swoich właścicieli, wesoły, sprytny, bystry, inteligentny...? Musimy jakoś naszkicować jego osobowość. Jeśli z tymi chłopami jest lepsza sprawa, to ja jestem optymistką.

Majuska, stałych deklaracji było na 295 zł, a koszt hoteliku to 300/m-c. Z tego zuzlikowa została wypisana (prywatne problemy), wiec powinno być 285. Jednak miesiecznie dostaję 235, a w lutym 195. I wiem, że nie jest wesoło. Kryzys gospodarczy itp. Każdy w jakimś stopniu sobie odejmuje, choć łatwo nie jest. A mi wstyd sie upominać.

Posted

wstyd tu nie ma nic do rzeczy. zulugula, zbierając deklaracje w pewein sposób zobowiązałaś sie, no nie? ważniejsza jest sytuacja finansowa psa, niz uczucia sklerotyków, czy tam niesłownych deklarantów.

napiszesz, odczekasz tydzień na odpowiedzi i będziesz miała info (lub jej brak, więc w sumie tez info) - a zatem jasność - ile naparwde ci brakuje deklaracji. wtedy można zmieniać tytuł wątku, linkowac ludziom - bo masz konkret, wiesz, ile ci brak.

a tak? to wygląda, ze jest ok...

Posted

Florentynka, dziękuję za życzenia.

Koss, wpłata dotarła.

Miesiecznie Fartowi brakuje 25 zł. do hoteliku, ale to mozna przeżyć. Zresztą mam nadzieję, że Fart znajdzie na wiosnę swój domek. Czy on ma allegro?

Posted

Zulugula - jak już pisałam, mam 260 zł należących do Farta. Można mu z tego przecież pokryć niedobory w hotelu. Allegro chyba nie ma w tej chwili, zaraz poproszę Figę33 żeby mu zrobiła, tylko może cos pokombinuję z tekstem, żeby było inaczej?

Posted

Już się biorę za porządki :)

Florentynka, mam to na uwadzie. Dlatego napisałam, że 25 zł można przeżyć :) Lepiej niech ma więcej niz za mało. Z jego frekwencją na wątku, to nie wskazane.

Posted

Moria napisał(a):
Tak jakby pomałumu przechodzi ale u mnie teraz słabo z facetami bo zimno i przychodza tylko dzieci, sprawdzę go jak na kastracje bedzie jechał, bo do facetów,jak już pogoda nic nie wymysli to juz w nastepnym tygodniu planuje to bedzie wiadomo.

Moria, na kiedy umówiłaś termin kastracji? A może już po i nas w tajemnicy trzymasz ;)

Posted

Kastracja jest tak umówiona że w kazdej chwili moge jechac, tylko że.... i własnie zawsze cos a to pogoda, mrozy, a to sesja u córki a to Gufi a to mam mame teraz chora i po prostu ja sie musze zebrac i załatwic bo to wisi nade mną i spac mi nie daje, moja wina i przepraszam was bardzo, ale załatwie to jak najszybciej i to nawet hurtem razem z Kamieniem.