Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalijo, bardzo bardzo dziękujemy :loveu:

Ja 180 zł płaciłam w Warszawie za sterylizację suki 42 cm. Kwota niestety jest spora. Wiem jednak, że w niektórych mistach takie są ceny. Na śląsku dla suki wielkości jamnika chcieli za sterylkę 400 zł.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasne,rozumiem, weterynaria stała się dochodowym interesem...
Nie zrozumcie mnie źle, wiem, ze studia weterynaryjne są drogie, itd.,itp. Ale nikt mi nie wmówi, że 300 zł za taki zabieg to cena nie wzięta z kosmosu!

Ja mieszkam na śląsku :)
Ale W małej miejscowości, więc liczę się z tym, ze ceny w miastach są na pewno wyższe.

Posted

Ech, nie ma reguły. Wszystko zależy od weta i popytu. Wet w małym miasteczku wykona zabieg za 300 lub wcale. Twój wybór. Ceny w Warszawie też maja spory rozstrzał. Mnie się udało. Dobry wet, fachowa robota i jak za darmo.

Posted

Obwód szyji to już jutro.300 zł to fakt drogo ale to jest najnizsza stawka w Elblagu,teżbym chciała trafić na tansze sterylki i kastracje.
Jakjuz pisałam jest to cały kompleks, zabieg,kołnierz i póżniejsze wizyty z antybiotykami. Tak jak zawsze i tym razem tez wezmę fakture.

Posted

natalijo napisał(a):
Jeśli dalej Wam brakuje na kastracje albo na hotel, to dajcie znać ile i dane do przelewu.

Gratulacje dla twórcy banerku "pies na baby....",dzięki niemu tu trafiłam:)
Teraz przeczytam cały wątek, a Wy dajcie znać co i jak.

:p To ja. Nie będę się bawiła w fałszywą skromność, a co. Jakby kiedyś jakiś banerek był potrzebny, to się możesz do mnie zgłosić - a nuż coś równie chwytliwego wymyślę...

Posted

Florentynka, jakie szyjesz ubranka? Masz jakiś wykrój? Bardzo potrzebujemy wykroju lub czegoś na wzór! Nasze amstaffy marzną...:shake:
Jutro zawitam u Farcika. :)

Posted

Mogę coś napisać korzystając z nieobecności męża - podebrałam mu komputer- z mojego nadal nie wychodzą moje posty - chyba umrę smiercią cywilną na dogo ...ale póki co:
Zulugula - pomerdało mi się wszystko i hurtem wysłałam do Ciebie 2 moje zobowiazania ( ciekawam, czy pozostałe 2 - poszły na ...Berdyczów), ZATRZYMAJ TE 40 ZŁ NA POCZET LISTOPADA, a ja zaraz ureguluję za Dygusiową

Florentynko - czy doszło biżu ??
Dzika Figo - a do Ciebie????, napisz, to w razie co zrobię raban - opłaciłam prirytet, i polecony ...qurcze
Bywam tylko z doskoku - przykro mi ..ale administrator milczy :shake:i nadal nie wiem dlaczego nie mogę pisać nic na swoim kom. - nigdy nie byłam zbanowana ani nawet zagrozona banem

Posted

No to się wygadałaś z niespodzianką... Ale może to i lepiej :cool3:
[SIZE="4"]Otóż na Fartowo-kastracyjnym bazarku będzie piękna biżuteria zrobiona przez Koss !!!
A bazarek ruszy być może jeszcze dziś w nocy, więc szykujcie się!

Posted

[quote name='Dzika_Figa']No to się wygadałaś z niespodzianką... Ale może to i lepiej :cool3:
Otóż na Fartowo-kastracyjnym bazarku będzie piękna biżuteria zrobiona przez Koss !!!
A bazarek ruszy być może jeszcze dziś w nocy, więc szykujcie się!
Hej - Figa.....tchnie niezłym reklamowym chwytem:....:eviltong:
" niby tej Koss miała być piękna , no rzeczywiscie -ta Figowa to jest coś !!!!!!!!!!!!"
Powa:oops:znie proszę nie pisz tak - jest głupio mocno :oops:
A banerek - rozbawił mnie do lez- a to teraz trudno

Posted

A co Ty się tak krygujesz? Robisz na prawdę strasznie fajne rzeczy i nie rozumiem, czemu mamy wszyscy udawać że tak nie jest :-o W końcu jesteś profesjonalistką, prawda?
Osobiście też jestem całkiem zadowolona ze swoich wyrobów, ale zdaję sobię sprawę z pewnych niedociągnięć, za które winę ponosi brak profesjonalizmu właśnie.
Ponadto, moje wyroby nie są jeszcze znane żadnej właściwie publiczności, a Twoje owszem, i w dodatku działają na baby jak lep na muchy :cool3::diabloti:.
Dziewczyny, chyba słusznie uważam, że bazarek że słowami bizuteria i Koss w tytule brzmi niesamowicie pociągająco, prawda?

Posted

Co do sterylki,to była taka luźna uwaga, ani mi w głowie było podważać czyjąś decyzję, a tym bardziej uczciwość! Jeśli tak to zabrzmiało,to przepraszam.

Banerek naprawdę świetny, chyba najlepszy jaki do tej pory widziałam, bez dwóch zdań.
Napiszcie mi proszę jak się wstawia banerek, bo ja to noga jestem do takich rzeczy, a wtedy pozwolę sobie "pożyczyć" Wasz banerek :)

Z niecierpliwością czekam na zapowiadany bazarek :)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']A co Ty się tak krygujesz? Robisz na prawdę strasznie fajne rzeczy i nie rozumiem, czemu mamy wszyscy udawać że tak nie jest :-o W końcu jesteś profesjonalistką, prawda?
Twoje owszem, i w dodatku działają na baby jak lep na muchy :cool3::diabloti:.
Dziewczyny, chyba słusznie uważam, że bazarek że słowami bizuteria i Koss w tytule brzmi niesamowicie pociągająco, prawda?
oczywiście :evil_lol: zlecimy sie jak muchy do lepu :diabloti:

Posted

[/I">
natalijo
Banerek naprawdę świetny, chyba najlepszy jaki do tej pory widziałam, bez dwóch zdań.
Napiszcie mi proszę jak się wstawia banerek, bo ja to noga jestem do takich rzeczy, a wtedy pozwolę sobie "pożyczyć" Wasz banerek :)

[/I napisał(a):

A to akurat doś proste: musisz trzymając lewy klawiszmyszki wciśnięty najechać na banerek, żeby go zaznaczyć na niebiesko (albo inny pokrewny kolor) następnie kliknąć nań prawym klawiszem i w ramce, która Ci wyskoczy wybrać opcję kopiuj. Potem wleżć w szybkie menu, tam w edytuj sygnaturę i w okienku które Ci się pojawi kliknąć pod tym co tam będzie napisane znowu prawym klawiszem i wybrać wklej... a potem zatwierdzić tylko guzikiem pod spodem Powinno działać ...
Zaraz będzie nowy banerek - bazarkowy

Posted

No właśnie nie takie proste.Jak daję wklej, to zamiast obrazka pojawia mi się jakiś jakby adres www...
Nawet jak sobie zapiszę na dysku i próbuję wgrać, to mi zamiast obrazka wskakuje jakiś napis ;(
Albo ja jestem jakaś tępa, albo coś mam źle poustawiane :/

Posted

Ufff, wkońcu udało mi się przebrnąć przez caly wątek.
Jestem pełna podziwu dla Was cioteczki.
Farcik to świetny piesek, oby szybko znalazł domek.

Moira umawiaj zabieg, mój przelew najpóźniej w poniedziałek powinien dojść.
Niech się Farcik pozbędzie w końcu tego "zbędnego balastu" :diabloti:

Ojej, wychodzi ze mnie feministka :):) Gdyby nie moje futrzaki to wzięłabym Farcika, ja też ostatnio mam awersję do mężczyzn :P:P

Posted

[quote name='natalijo']Ufff, wkońcu udało mi się przebrnąć przez caly wątek.
Jestem pełna podziwu dla Was cioteczki.
Farcik to świetny piesek, oby szybko znalazł domek.
Moira umawiaj zabieg, mój przelew najpóźniej w poniedziałek powinien dojść.
Niech się Farcik pozbędzie w końcu tego "zbędnego balastu" :diabloti:
Ojej, wychodzi ze mnie feministka :):) Gdyby nie moje futrzaki to wzięłabym Farcika, ja też ostatnio mam awersję do mężczyzn :P:P
natalijo:p, Farcik ma pewnie inne zdanie na to odjajczanie :evil_lol: poza tym on już nie będzie taki facet na 100% "bez tego balastu" wię może jednak ......:diabloti:

Posted

Umowie Farcika jak najszybciej tylko na razie jestem bezsamochodowa i musze powalczyc z samochodem bo bez niego jak bez rąk i nóg, nawet kamien w kolejce na badania czeka. dzieki bardzo i ciesze sie że watek sie ozywił zmierze szyje Farcikowi i Vitka była tylko nie moglam Farcika wypuscic luzem bo juz pozno bylo i byli ludzie i były kury luzem, zobaczymy co tam wyszlo ale jeszcze inną fotoreporterke tez prosilam o zdjecia to beda jeszcze inne.

Posted

marysia55 napisał(a):
natalijo:p, Farcik ma pewnie inne zdanie na to odjajczanie :evil_lol: poza tym on już nie będzie taki facet na 100% "bez tego balastu" wię może jednak ......:diabloti:

Ale ja mam awersję do mężczyzn dwunożnych, nie czworonogów :):) Więc Fart czy z jajeczkami czy bez jest wg mnie super. Niestety nie mogę sobie pozwolić na więcej futrzaków (przede wszystkim czasowo),ale kibicować Farcikowi będę z całych sił :):)