marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Florentynka']allegro Farta: Przystojny pozna Panią. Pies feminista (767630036) - Aukcje internetowe Allegro minęła dopiero godzina, a fart ma już 75 wejść na allegro. To bardzo dobry wynik. Wiem, wiem :evil_lol: nie o wejścia tu chodzi , ale ucieszyć się 'mogiem' :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 weź poprawkę na to, że ja z Florentynką wchodziłyśmy po kilka razy, i pewnie kilka osób stąd też... No ale 75 chyba nie wyrobiłyśmy... Quote
zulugula Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Siła marketingu :razz: Możemy być z siebie zadowolone. Dumne będziemy po oddelegowaniu psa do domu ;) Quote
Dzika_Figa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Robię Fartowi Gumtree w całej Polsce, po kolei. W Trójmieście będzie wyróżnione. EDIT Albo nie będzie. Wydawało mi się, że już wszędzie wszystko pięknie zrobiłam a nic nie ma... I juz nie wiem, czy to błąd na ich stronie, czy ja debil jestem Ktoś z tu obecnych ma może doświadczenie z gumtree i umie mi powiedzieć, co jest nie tak? Quote
Dzika_Figa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dostałam kilka odpowiedzi na forach. U singli, na towarzyskim i u kobiet pisali że ładny, biedny, śliczny, dobrze mu z oczu patrzy itd. Feministki napisały najpierw że zwykły kundel a potem mnie zjechały z góry na dół że sobie żartuję że feministka to samotna baba i chłopa jej trzeba to im wciskam psa, że jestem głupia, ograniczona i w ogóle... Brak słów... Chyba nie lubię feministek, wiecie? Quote
majuska Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Nic sie nie martw, nie wiedzą co tracą i tyle , będziemy szukać Farcikowi domku gdzie indziej ;) Quote
natalijo Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Racja, nie wiedzą co tracą!! W transporcie pomozemy (ja mogę tylko finansowo,ale nie takie rzeczy się na dogo już działy :) ) Aha i zmieniam zdanie - nie lubię feministek, nie chcę być feministką, zmieniam zdanie co do mężczyzn :) Quote
Dzika_Figa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 To może z lesbijkami spróbować? One robią na mnie wrażenie osób niepozbawionych dystansu do samych siebie... Quote
Florentynka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 no czemu nie... trzeba próbować wszystkiego. Zirytowały mnie te zakompleksione feministki. Quote
zulugula Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Aż żal tych babek. Nie potrafią w prosty sposób wyładować napięcia :eviltong: Się Farcikowi nie pofarciło tym razem. Ale ciężko psa wrabiać w takie towarzystwo :cool1: Fart nie jest desperatem. Choć przyznam, że miałam wielką nadzieję, że ten chytry plan "chyci" :evil_lol: Quote
zulugula Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Może i Fart szczęśliwego życia nie miał, ale na jedno nie może teraz narzekać: hojność dogociotek :evil_lol: Natalijo, wpłaciłaś 200 zł, zamiast brakującego 100 na kastrację. Co ja mam z tym zrobić? :razz: Quote
natalijo Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 zulugula napisał(a):Może i Fart szczęśliwego życia nie miał, ale na jedno nie może teraz narzekać: hojność dogociotek :evil_lol: Natalijo, wpłaciłaś 200 zł, zamiast brakującego 100 na kastrację. Co ja mam z tym zrobić? :razz: Przeznacz na Farcikowe potrzeby (hotel, witaminy, "odpchlacze", itd) Same najlepiej wiecie co mu potrzebne. Quote
majuska Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Natalijo, czy Ty aby nie jesteś jakąś dobrą wróżką, gdzie się nie pojawisz to od razu dziury budżetowe pozatykane:loveu: Quote
natalijo Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 majuska napisał(a):Natalijo, czy Ty aby nie jesteś jakąś dobrą wróżką, gdzie się nie pojawisz to od razu dziury budżetowe pozatykane:loveu: Jaka tam wróżka - prędzej czarownica :) Ja zbyt często musiałam łatać własne dziury budżetowe, żeby teraz jak mam lepszy okres się nie podzielić. Albo już dziwaczeję na starość ...:) Quote
Dzika_Figa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziękujemy... razem z dochodem z bazarku to to jest bardzo dużo. Może by tak ogłoszenie w moim psie mu zafundować? Usiłuję złapać Florentynkę, żeby ją poprosić o usunięcie słowa feminista z allegro. Na razie nie odpowiada, niby jest na forum, dobijam się też alternatywnie przez skype i nic... ech, żeby własnej siostry nie móc dopaść... Pracuję też nad innymi opcjami. I dalej nie wiem co z tym gumtree - chciałam mu opłacić wyróżnione ogłoszenie w trójmieście, resztę dać normalną, w wersji darmowej, nie ukazało się żadne, i nawet nie było gdzie kliknąć, żeby tą opłatę uiścić... Florentynka się zalogowała na moim koncie i też stwierdziła, że nic z tego nie rozumie, a razem to chyba aż tak durne nie jesteśmy... Quote
majuska Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dobry pomysł, trzeba citeczkę Negri tu ściągnąć, ona pomaga nam "orzeszki" ogłaszać w MP Quote
Florentynka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Czemu mam usuwać feministę z allegro? Bo jesteśmy obrażone na feministki? Ja jakoś zawsze byłam mało przekonana do feminizmu, w szczególności z powodu istnienia jego licznych skłóconych ze sobą nurtów, które zgadzają się tylko co do faktu, że kobiety istnieją. No tyle to ja wiem sama z siebie. Anyway, my się możemy czuć dotknięte, a pies ma poglądy jakie ma... Quote
Dzika_Figa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ale on nie jest feminista, tylko babiarz zwykły, pies na baby Quote
Moria Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 On po prostu ma z facetami zle doświadczenia. Quote
Florentynka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A feministki mają złe doświadczenia ze wszystkimi... Quote
Florentynka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 270 wejść na allegro Farta - chyba nie wszystkie od dogomaniaczek które chcą sprawdzić czy działa :eviltong: Mama doniosła mi , że kufajka poszła dziś priorytetem. Mam nadzieję,że Fart się nie będzie wstydził jej nosić. Quote
majuska Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No , no, wejść sporo, tylko dzwonić teraz ludziska i brać , bo potem będzie jak np. z Livią 5 telefonów naraz i wielki płacz " ojej spóźniliśmy się ", a psina ponad pół roku czekała:shake: Quote
sleepingbyday Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tym, co sie spóżnia, damy radę zaproponować inne pieski :evil_lol: Quote
Aarionne Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Kontaktowałam się z zulugulą na PW, ale rozumiem, że nie zawsze każdy ma czas żeby wchodzić na dogo. Słuchajcie, potrzebuję kilku DUŻYCH i ładnych zdjęć Farta, będzie ogłoszony w grudniowym "Przyjacielu Psie". Proszę, niech mi ktoś wysle duże zdjęcia na adres [email protected] :) Quote
Recommended Posts