Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robię Fartowi Gumtree w całej Polsce, po kolei. W Trójmieście będzie wyróżnione.

EDIT

Albo nie będzie. Wydawało mi się, że już wszędzie wszystko pięknie zrobiłam a nic nie ma...
I juz nie wiem, czy to błąd na ich stronie, czy ja debil jestem

Ktoś z tu obecnych ma może doświadczenie z gumtree i umie mi powiedzieć, co jest nie tak?

Posted

Dostałam kilka odpowiedzi na forach. U singli, na towarzyskim i u kobiet pisali że ładny, biedny, śliczny, dobrze mu z oczu patrzy itd.
Feministki napisały najpierw że zwykły kundel a potem mnie zjechały z góry na dół że sobie żartuję że feministka to samotna baba i chłopa jej trzeba to im wciskam psa, że jestem głupia, ograniczona i w ogóle... Brak słów...
Chyba nie lubię feministek, wiecie?

Posted

Racja, nie wiedzą co tracą!!

W transporcie pomozemy (ja mogę tylko finansowo,ale nie takie rzeczy się na dogo już działy :) )

Aha i zmieniam zdanie - nie lubię feministek, nie chcę być feministką, zmieniam zdanie co do mężczyzn :)

Posted

Aż żal tych babek. Nie potrafią w prosty sposób wyładować napięcia :eviltong: Się Farcikowi nie pofarciło tym razem. Ale ciężko psa wrabiać w takie towarzystwo :cool1: Fart nie jest desperatem.

Choć przyznam, że miałam wielką nadzieję, że ten chytry plan "chyci" :evil_lol:

Posted

Może i Fart szczęśliwego życia nie miał, ale na jedno nie może teraz narzekać: hojność dogociotek :evil_lol:

Natalijo, wpłaciłaś 200 zł, zamiast brakującego 100 na kastrację. Co ja mam z tym zrobić? :razz:

Posted

zulugula napisał(a):
Może i Fart szczęśliwego życia nie miał, ale na jedno nie może teraz narzekać: hojność dogociotek :evil_lol:

Natalijo, wpłaciłaś 200 zł, zamiast brakującego 100 na kastrację. Co ja mam z tym zrobić? :razz:

Przeznacz na Farcikowe potrzeby (hotel, witaminy, "odpchlacze", itd) Same najlepiej wiecie co mu potrzebne.

Posted

majuska napisał(a):
Natalijo, czy Ty aby nie jesteś jakąś dobrą wróżką, gdzie się nie pojawisz to od razu dziury budżetowe pozatykane:loveu:

Jaka tam wróżka - prędzej czarownica :)

Ja zbyt często musiałam łatać własne dziury budżetowe, żeby teraz jak mam lepszy okres się nie podzielić.
Albo już dziwaczeję na starość ...:)

Posted

Dziękujemy... razem z dochodem z bazarku to to jest bardzo dużo. Może by tak ogłoszenie w moim psie mu zafundować?

Usiłuję złapać Florentynkę, żeby ją poprosić o usunięcie słowa feminista z allegro. Na razie nie odpowiada, niby jest na forum, dobijam się też alternatywnie przez skype i nic... ech, żeby własnej siostry nie móc dopaść...

Pracuję też nad innymi opcjami. I dalej nie wiem co z tym gumtree - chciałam mu opłacić wyróżnione ogłoszenie w trójmieście, resztę dać normalną, w wersji darmowej, nie ukazało się żadne, i nawet nie było gdzie kliknąć, żeby tą opłatę uiścić... Florentynka się zalogowała na moim koncie i też stwierdziła, że nic z tego nie rozumie, a razem to chyba aż tak durne nie jesteśmy...

Posted

Czemu mam usuwać feministę z allegro?
Bo jesteśmy obrażone na feministki?
Ja jakoś zawsze byłam mało przekonana do feminizmu, w szczególności z powodu istnienia jego licznych skłóconych ze sobą nurtów, które zgadzają się tylko co do faktu, że kobiety istnieją. No tyle to ja wiem sama z siebie.
Anyway, my się możemy czuć dotknięte, a pies ma poglądy jakie ma...

Posted

270 wejść na allegro Farta - chyba nie wszystkie od dogomaniaczek które chcą sprawdzić czy działa :eviltong:
Mama doniosła mi , że kufajka poszła dziś priorytetem. Mam nadzieję,że Fart się nie będzie wstydził jej nosić.

Posted

No , no, wejść sporo, tylko dzwonić teraz ludziska i brać , bo potem będzie jak np. z Livią 5 telefonów naraz i wielki płacz " ojej spóźniliśmy się ", a psina ponad pół roku czekała:shake:

Posted

Kontaktowałam się z zulugulą na PW, ale rozumiem, że nie zawsze każdy ma czas żeby wchodzić na dogo. Słuchajcie, potrzebuję kilku DUŻYCH i ładnych zdjęć Farta, będzie ogłoszony w grudniowym "Przyjacielu Psie". Proszę, niech mi ktoś wysle duże zdjęcia na adres [email protected] :)