Moria Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Vitka ty to oczywiście, że możesz porobić zdjecia jak najbardziej. Chociaż te zdjęcia ktore wstawiamy robi Natalia, oczywiście tylko daj znac kiedy no i aby pogoda była super. Dzika Figo wiem że coś wymyślicie mam taka nadzieję, może zulugula gdzies wyjechała, ale dalaby chociaż znac. Quote
Dzika_Figa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Może ja pesymistka jestem, ale skoro logowała się ostatnio ponad miesiąc temu, to zaczynam myśleć, że raczej już się więcej nie zaloguje... A przelew mogła zrobić i tak - przecież da się zrobić przelew z datą "za jakiś czas" Quote
Moria Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja też jestem pesymistka,niestety. Vitka w sobotę bedzie Natalia to ją też o zdjęcia pomęczę a ty daj znać. Quote
Vitka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ok. :) Ogólnie jak już będę to mogę sfotografować więcej niż te dwa pieski, jeżeli będziesz chciała i miała ochotę. ;) Quote
Moria Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Możesz więcej sfotografować, aFartowi można zrobić super fotki jak biega luzem tylko musisz tak przyjśc aby kury nie były wypuszczone no i nie możesz się Farta bać bo on czasami ma rożne jazdy. Możesz u nas wszystkich obfotografować i Jozie wasza i kury i konie i co bedziesz chciala. Quote
Vitka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Raczej się nie będę bać. ;) W takim razie odezwę się i do zobaczenia. :lol: Quote
Moria Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Juz wszystko jest wyjasnione. Zulugula wyjezdzala i wlasnie wrocila i dzwonila do mnie. Pieniązki poslała mi wcześniej a że nic nie mowiła mi po prostu wplata uciekla poniewaz nie sprawdzilam bo nie oczekiwalam. Po rozmowie ustalilysmy, że dziewczyny ktore sie zadeklarowaly do wplaty za kastracje Farcika, jeżeli nadal sa chętne to prosimy o przeslanie pieniązkow na konto Zuluguli. Dzika Figa 100 zl Zachary 50 zł Zulugula 50 zl dolozy i juz szybciutko Farcika odjajczamy. Dzika Figo prosba o zrobienie bazarku na kastracje w takim ukladzie bo brakuje jeszcze 100zl, no chyba że dziewczyny zmienily zdanie. Po prostu jak sie jest pesymistka to wszystko sie widzi w czarnych barwach, ale dzisiaj swieci juz slonce i wszystko jest w porządku. Farcik biega rano i wieczorem rozrabia i bawi sie zabawkami, ma swoja poduszke do rozwalania i niestety zaczyn miec bardzo silny instynkt psa pilnujacego. Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 super, ze się wyjasniło i to pozytywnie. czytałam dwie poprzednie strony i nerwowo się kreciłam, zeby dojść do końca i napisac, ze zulugula nie z tych.... ale faktycznie jakby dała znać, ze jej nie ma, to by nie było nerw. choc akurat mi mówiła, ze jej nie będzie. jak ja lubie, jak sie sprawy wyjasniają, a nie przeradzają w 3 wojne światową :multi:. a tymczasem mili państwo - czas na reklamy :eviltong:: http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-jesienne-wieczory-do-19-10-09-do-21-00-a-148431/ Quote
Dzika_Figa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 UFFF Jakie piękne zakończenie. Zulugula- przepraszam za wszystkie czarne mysli, jakie na Twój temat przeszły przez moją głowę, choc też wierzyć mi się nie chiało... Dobra, to w tej sytuacji oczywiście bazarek będzie na kastrację. Dajcie mi tylko dwa dni, bo muszę wyprodukować towar :p: Quote
Dzika_Figa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Melduję, że zrobiłam conieco na bazarek Fartowy, muszę tylko jeszcze popracować nad lepszymi zdjęciami, czekam też na moją siostrzycę i kogoś jeszcze :loveu:, kto zadeklarował że też coś dołoży do bazarku. No i na Vitkę i jej piekne zdjęcia. Jak wszystko będzie, to ruszymy prężnie- ja z bazarkiem, Florentynka z allegro. Moria, co to jest za pies, ten drugi co się u Ciebie zasiedział? Bo jemu też się zrobi allegro przy okazji... On ma jakiś wątek czy co? Przepraszam, jeśli podawałaś i przeoczyłam... Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Florentynka']Ja go wystawię na allegro - proszę o informacje na kogo ma być kontakt i takie tam - przed wystawieniem wkleję tu tekst do akceptacji. Florentynko, czekamy kochanie :lol::lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Marysia, trochę to potrwa, bo najpierw Vitka musi zrobić zdjęcia piękne powalające na kolana :p W każdym razie do poniedziałku conajmniej. A, chyba przelałam na kastrację Farta. Jak nie to przeleję jutro. Pewności nie mam, bo przelewałam swoją mamą :diabloti: Quote
Florentynka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zgadza się, czekam na obiecane foty od Vitki i jedziemy z tym koksem - jak tylko dostanę zdjęcia wystawiam gada :cool1: Quote
Moria Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Alf - cudaczek nasz tak wiele przeszedł... Łobuziak w DT !!! :) To jest watek zasiedzialego Alfika, wykastrowanego i psa ktory juz dawno powinien byc w domku. W nastepnym tygodniu umowie farta na kastrację tylko Vitka jeszcze niech sie okresli kiedy przyjdzie. Alfik od kilku dni ma wypasione alegro od Ihabe, ale tylko chyba alegro. Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Dzika_Figa']Marysia, trochę to potrwa, bo najpierw Vitka musi zrobić zdjęcia piękne powalające na kolana :p W każdym razie do poniedziałku conajmniej. rozumiem , poczekam, ja Cię wcale nie poganiam :diabloti: Quote
Vitka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dzika_Figa napisał(a):Marysia, trochę to potrwa, bo najpierw Vitka musi zrobić zdjęcia piękne powalające na kolana :p O jejku jejku! :oops: Nie przeceniajcie mnie ;) Quote
Dzika_Figa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Vitka napisał(a):O jejku jejku! :oops: Nie przeceniajcie mnie ;) BO CO? :mad: Quote
Vitka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dzika_Figa napisał(a):BO CO? :mad: Bo mi gUpio! :eviltong: A jak nie wyjdą takie suuuuper?! :oops::roll: Quote
Dzika_Figa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Vitka napisał(a):Bo mi gUpio! :eviltong: A jak nie wyjdą takie suuuuper?! :oops::roll: To uciekaj gdzie pieprz rośnie, ja Ci dobrze radzę:diabloti: Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dzika_Figa napisał(a):To uciekaj gdzie pieprz rośnie, ja Ci dobrze radzę:diabloti: Vitka, w razie czego to ja Cie osłonię własną klatą przed tym agresorem Dziką_Figą :cool3: Quote
Vitka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja zawsze sobie myślałam że "Dzika" to złe określenie dla naszej ciotki, ale teraz wyszło szydło z worka :evil_lol: Obiecuję zrobić jak najlepsze. Tylko żeby była pogoda... :roll: Mogłabym wpaść we wtorek po 15 lub w czwartek ok. 14 lub w piątek ok 16. ;) Możesz wybrać Moria. Tylko jak będzie taka pogoda jak dziś to nie ma sensu... (pada i jest zimno) :oops: Quote
Moria Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 najlepiej by było abyś przyszla do nas w sobote rano i to o 8 rana, pare minut nawet po. ponieważ możemy rano wypuscicć Farta luzem, zawsze biega rano i wieczorem po zmroku, poniewaz wtedy kury są zamkniete tak może im zrobic krzywdę, a po 9 w sobote przychodzą dzieci więc juz Fart musi byc zamkniety. chyba że możesz przyjsc rano w jakis dzien w tygodniu, to wtedy mogę kury przetrzymac i możesz przyjść do 10 rano. Zrobisz zdjecia tez i innym psiakom dogomaniackim, ale problem jest tylko z Fartem, Kamieniem i Alfikiem, reszta nic nikomu nie robi. Quote
Vitka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Niestety... gdybym dostała odpowiedź wczoraj to dziś rano mogłabym przyjechać, ale w środę jest dzień wolny, więc możecie się mnie spodziewać rano. :) Pasuje? Quote
Moria Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Możesz nie bedę wypuszczac kur aż przyjdziesz.Chyba że coś się zmieni. Quote
Recommended Posts