Jump to content
Dogomania

DYLAN za TM : ( Zmiana planów. Inny Rudy, duży i baardzo chory. Pewnie tak musiało być. Proszę o pomoc, to jeszcze pożyje, może i trawę powącha i potarza się radośnie. Proszę. Ma na imię DYLAN : )

Recommended Posts

Posted
Dnia 10.04.2022 o 21:37, Alaskan malamutte napisał:

Karma zamówiona. Jagna daj znać, jak dotrze. 

Worek 15 kg za 269,59 zł 

Juz dalam znać Andrzejowi, będzie pilnować kuriera. 

Posted
Dnia 6.04.2022 o 10:49, Alaskan malamutte napisał:

Biedny on...😪

Jagna, może zróbcie mu taki kołnierz ortopedyczny. Na szyję. Moj Kazanek [*] po urazie kręgosłupa szyjnego miał takie coś założone przez weta ortopedę. Lignina, na to szeroki bandaż. Na pewno wtedy go nie bolało. 

20181220_183720.jpg

Mój Miki też takie coś nosił tylko z bandażem elastycznym.Nivalin zastrzyki też bardzo pomogły ale po dwóch seriach.

Posted

Jest na pewno lepiej, ale jeszcze malo chodzi. Znowu jest zimno i leje, wiec siedzi w domu. Dostaje cimalgex. Zostawiłam ładowarkę w Katowicach i byłam bez tel. Nie miałam jak napisać. 

• Like 1
Posted

Dobrze, że lepiej. Niech rudzielec zazna dłużej normalnego życia.

A co do telefonu to ja mam podobnie🙈, ciągły pośpiech, głowa zajęta milionem spraw i nie pamiętam o takich drobiazgach😁. U mnie mąż zwykle czuwa nad ładowarką😉

Posted

Dylan zamieszkał na wybiegu od przyjazdu ostatniej suni z małymi, bo nie tolerował w domu szczeniaków. To bardzo sympatyczny dla ludzi pies. Chodzi się przywitać, pogłaskać za kazdym razem. Jego chód jest trochę krzywy, kołyszący się, wygląda jak duzy patyczak, ale jest w nim radość życia. Razem z Dylanem czekamy na ocieplenie, zeby mógł zacząć korzystać ze zmiany warunków.

• Like 1
Posted
Dnia 20.04.2022 o 10:02, Jaaga napisał:

Dylan zamieszkał na wybiegu od przyjazdu ostatniej suni z małymi, bo nie tolerował w domu szczeniaków. To bardzo sympatyczny dla ludzi pies. Chodzi się przywitać, pogłaskać za kazdym razem. Jego chód jest trochę krzywy, kołyszący się, wygląda jak duzy patyczak, ale jest w nim radość życia. Razem z Dylanem czekamy na ocieplenie, zeby mógł zacząć korzystać ze zmiany warunków.

Z calego serca dziekujemy za wszystko dziekujemy Jagusiom wszystkim za wszelka opieke 
Z modlitwa za Was z modlitwa za wszytkie lapenki
Posted
Dnia 20.04.2022 o 11:17, Alaskan malamutte napisał:

Jaaga,  czy karma dotarła? 

Czy coś trzeba zamówić Dylanowi? 

Tak, dotarła.  Na razie nic nie potrzeba. Tylko potem Cimalgex, bo u nas nie da się kupić na blistry. 

Posted

Dylan chyba stwierdził, że został domowym psem i kiedy rano wypuściłam psy do ogrodu, to on wszedł pierwszy raz sam do domu. Teraz mam wiec psy w domu na dwie zmiany 😉 jedne wychodzą, drugie wchodzą. Chodzi za mną  wszędzie  i nie wiem jak będzie, kiedy reszta wroci, bo to kolejny cielak. Juz chodzimy slalomem.

• Like 6
Posted
Dnia 21.04.2022 o 08:21, agat21 napisał:

Brawo Dylan! Domowy pies 😀

Nawet rozwiązał problem miejsca, bo sam poszedł na piętro, choć nigdy tam nie byl. Teraz sobie tam śpi. Tylko Wena stoi jak figurka pod drzwiami pokoju, tak chce wyjść. 

• Like 1