Jump to content
Dogomania

Cudna ma dom!!!! Zamieszka w Cieszynie!!!Cudna sunia odzyskuje wolność!!! Prosimy o wsparcie na utrzymanie suni w hoteliku!!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.03.2022 o 09:23, Alaskan malamutte napisał:

Przyszły szeleczki i obróżki od Nesiowatej!!Zobacz obraz źródłowy

Dzisiaj zawiozę, zobaczę, co tam zostało po nocy....

20220309_091331.jpg

To paczka, którą wysłałam wczoraj też już jest?!

Posted
Dnia 7.03.2022 o 09:26, Alaskan malamutte napisał:

Podziękuj ślicznie p. Magdalenie. ❤️

Zrobione 🙂 Pani Magdalena prosi o link do postu z Cudną na fb, jeśli już taki powstanie - poudostępnia. 

Posted
Dnia 9.03.2022 o 10:42, Alaskan malamutte napisał:

Wczoraj rozmawiałam z p. Anetą. Cudna jest super, jeszcze troszeczkę niepewna, ale to tylko kwestia czasu. Poprosiłam o spa, badanie i szczepienie na wirusówki. 

Czekam na zdjęcia naszej Cudnej

Patrzcie, jak to nieźle idzie u psiaków, które w schronisku były króciutko. Wszystkie fajne, raczej zdrowe, bezproblemowe. A te które wyciaga sie po latach, to chore i z problemami.

Posted

Też wpłaciłam przed chwilą, przepraszam, że dopiero teraz. 100 zł na potrzeby ukraińskie i stałą dla Cudnej. Miało być 20 zł, ale zwiększyłam na 30 zł - na stałe.

• Like 2
Posted
Dnia 10.03.2022 o 18:53, Isiak napisał:

Też wpłaciłam przed chwilą, przepraszam, że dopiero teraz. 100 zł na potrzeby ukraińskie i stałą dla Cudnej. Miało być 20 zł, ale zwiększyłam na 30 zł - na stałe.

Pieniążki już na koncie, ślicznie dziękuję❤️

Czy te 30zł to jednorazowa wpłata?

Za chwilkę uzupełnię na pierwszej stronie wątku wszystkie wpłaty 🌼🌷

Posted

Dzisiaj z punktu recepcyjnego nawiał kocurek brytyjski..właściciele zrozpaczeni, szukają..

A tak uczulałam, aby rodzinom z kotami dawać szeleczki, kontenerki. Wczoraj podrzuciłam 4 i szeleczki, które przysłała Nesiowata..

Dyżur zaczynam od 16....

• Like 1