Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś tam jest. Słuchajcie, w pobliskiej wsi błąka się śliczny, młody bernardyn. Kolega, u którego teraz jest, nie może go zatrzymać,ale przesłał m jego zdjęcia. Czy ktoś może pomóc znaleźć jakieś lokum dla niego? Jeśli do jutra nic nie zorganizuję, pies pojedzie do schronu.Prosiłam Lukę o pomoc, ale u niej też na razie cisza. Może ktoś ma pomysł?

Posted

Luka założyła wątek benkowi. Pojawiły się dziewczyny, które pomagają bernardynom.

A banerek możesz sama pobrać. Klikasz na niego, "kopiuj", a potem "wklej" w panelu użytkownika w opcji edytuj sygnaturę.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

sorki za offa

http://www.dogomania.pl/threads/1819...9#post14308489

ciotki, leciutko astowaty Buli szuka ostatnie 40zł deklaracji, aby mógł się wybrać do domowego dt, gdzie trzeba zapłącić tylk o100zł za jedzonko miesięcznie dla niego. Dostaliśmy już kaganiec, bo tam jest obowiązek w kagańcu psiaka w parku prowadzać, zbieramy jednorazowe na kontrolę podstawową u weta i tylko te 40zł brakuje stałych, by mógł jechać. pomóżcie cosik, rzućcie grosik!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ania_Mor napisał(a):
cioteczki a nie ma tam u Was jakiegos szczeniora samczyka, który urosnie na duzego psa, tak mniej wiecej wielkosci owczarka lub husky, bo szukam takiego do adopcji?

a może suka owczarek niemiecki ??

• 1 month later...
Posted

O jejku cioteczki zrobiłam wstępny kosztorys wydatków na ten rok ( szczepienia odrobaczenie ...) i jest to bardzo szokująca cena...

Wścieklizna----------------------> ok.20*37= 740zł
Odrobaczenia----> ok. 5zł tabletka
--------------------------------->5*3*37=555zł
Pchły i kleszcze------------------> ok. 10zł*37=370zł

Razem---------------------------> 1665zł

wścieklizna z tego co wyczytałam w internecie to koszt ok 20zł
Odrobaczenie liczę pl 3 tabletki, są tam duże i małe psy
Obroże p/ pchłą i kleszczą to myślę o czymś takim:
http://animalia.pl/produkt,3285,167,Beaphar_Obro%C5%BCa_insektob%C3%B3jcza.html

Posted

elmira napisał(a):
Sporo. Ja poszukam jakiś giftów na bazarek i będziemy zbierały:)

No chyba właśnie tak... według mnie najpierw potrzebne będą obroże i prochy...
Nawet mam kilka fajnych książek od naszego lilka :)

Posted

łolkie już odkopuje fanty. Troche sie tego uzbierało, będzie z czego bazarki robić.
A w Iłowie wszyscy chorzy. Pani Elka chora a Pan Andrzej jeszcze chorszy. Jakieś wirusy z wodą przyleciały i grasują po ludziach. A za oknem burza. Miałam sie na wycieczkę rowerowa wypuścić ale jak w taka pogodę? Rowerek moczyć?
Elmira, jak egzaminy? Sądząc po zmęczeniu - zaliczone.:cool3: Podziwiam Cię za Twój upór :loveu: