Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka, egzaminy do przodu. Jeszcze wyniki z jednego czekam, kolejne dwa w weekend, potem obrona i będę miała udowodnione na papierku, jaka jestem mundra ;) Wczoraj padłam, bo standardowo panikowałam i uczyłam się w nocy.

Ale Olcia narobiła bazarków.

Posted

łolkiee napisał(a):
Dla człowieka z kotem w głowie- mnie:evil_lol:

AAAa, się było niegrzeczną?;) Ale człowiek+kot w głowie, to trzeba kołować dwa miejsca na tymczas;)

Posted

elmira napisał(a):
AAAa, się było niegrzeczną?;) Ale człowiek+kot w głowie, to trzeba kołować dwa miejsca na tymczas;)

a kto powiedział że byłam niegrzeczna ??

Posted

anetek100 napisał(a):
ja też jestem:):)

Bardzo się cieszymy, że jesteś:)

Jak rozmawiam z Panią Elą przez telefon, to psiaki też lubią się odezwać. Albo solo, albo w grupie;) Prosimy o pomoc dla tych psiaków, bo 37 psów ciężko utrzymać. Psiaki są w domu, są bezpieczne:)

• 1 month later...
Posted

Wiadomości o sterylizacjach suk możesz znaleźć na tym wątku we wcześniejszych postach.Jeśli zaś chodzi o adopcje, to na razie jesteśmy zajęci poszukiwaniem naszych zaginionych psów, a nie adopcjami.Jeżeli znajdzie się dobry dom, wyadoptujemy psa, ale po sprawdzeniu domu przez nas lub osoby zaufane.Nigdy więcej inaczej.

Posted

Dobrze Lilek poszukam inf. o sterylkach ale tu liczby psów cały czas się zmieniają. Podobno ludzie podrzucają Wam takie ilości, że doszliście do 60 zwierząt więc rozumiem, że stan stada jest zmienny. Dlatego chciałam wiedzieć:( Na dogo działa np. specjalny fundusz na sterylizację zwierząt w wyjątkowych przypadkach. Jeśli jest taka potrzeba to trzeba korzystać- prawda?
Pytam o liczbę psiaków do adopcji bo choćby w sprawie bazarków to niezwykle istotne- na dogo tylko na konkretne, bezdomne psy. Warto by opisać psiaki, wtedy łatwiej o pomoc- jak tytuł wątku wskazuję każda jej forma jest potrzebna. Może ktoś wtedy mógłby porobić ogłoszenia na różnych portalach?

Posted

Lilek czy uzyskamy odp. na pytania? chyba nie są trudne. Ponownie prosisz dogomanie o pomoc, poprzednio dzięki temu przekazano Wam ogromne fundusze. Takie sprawy muszą być jasne. Jeśli dogo ma pomóc musi wiedzieć jakim psom i jaka jest potrzebna pomoc.

Posted

Agato, obawiam się, że nie dostaniesz ani tych ani jakichkolwiek innych odpowiedzi ode mnie. Myślę, że bardzo jasno odpowiedziałam ci na innym wątku, dlaczego nie przyjęłam oferowanej przez ciebie pomocy prawnej. Ta odpowiedź obowiązuje także na tym wątku. Pomoc przyjmuję wyłącznie od przyjaciół lub proszę o nią przyjaciół.