Ziutka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 sonia&me napisał(a):No tylko chodzi o to że ja nie mam umiejętności ani czasu zeby zrobić a bazarkami dla sochaczewa zajmuje się łolkiee(dobrze napisałam mam nadzieję?:lol:) Elmirka też robi bazarki :cool3: Łolkiee się teraz zaczęła szkoła i zapewne się ucieszy jak ją Elmirka wyręczy :diabloti: Quote
elmira Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A robi, robi. Tylko nie chciałam sie wchrzaniać, jak juz było napisane, że Olcia robi.;) Quote
sonia&me Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 elmira napisał(a):A robi, robi. Tylko nie chciałam sie wchrzaniać, jak juz było napisane, że Olcia robi.;) No,no to się teraz tak nazywa:lol: Przyznaj że się chciałas wymigać:evil_lol: Quote
elmira Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 sonia&me napisał(a):No,no to się teraz tak nazywa:lol: Przyznaj że się chciałas wymigać:evil_lol: No tak. Rozgryzlaś mnie;):lol: Ślij jak by co. Podzielimy sie z Olcią. Tzn. obejdzie sie bez bicia o to, która bedzie robiła. Quote
Lilek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No, a ja byłam dzisiaj z Ardżunką ( prawie bernardynką) na sterylce.Już po wszystkim, tylko biedulka na razie jest kompletnie padnięta.Te duże sunie jakoś gorzej mi znoszą narkozę niż te małe.Mila też cały wieczór spała i była jak ścięta.Jeszcze trzy zostały.A Luka to mnie chyba przeklnie, bo za każdym razem, jak idzie duża sunia pod nóż, to ona, biedna, nadźwiga się tych kloców ze mną jak nie wiem co.Lukuś, dzięki.I Ziuteczko, tobie też.I Bartkowi, bo dziś mojego klocusia wszyscy targali do autka.Ale do domu już maszerowała sama dzielnie, choć łapiny jej się rozjeżdżały.Teraz śpi po naszym łóżkiem.:roll: Quote
sonia&me Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dzięki elmirka:loveu: a z tymi ciuchami to jeszcze jet taki haczyk że je uszyła pani krawcowa-sąsiadka i one rozmiarówki nie mają:roll: ale to sie pomierzy najwyżej. Super że następna suńka po sterylce:multi: niech sie teraz kuruje;) Quote
luka1 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Może ktoś ma do oddania furtkę, może być stareńka. Nie mam siły roboczej by taką zrobić a kupienie nowej przerasta moje możliwości finansowe. Może komuś się "wala", i bardzo przeszkada i nie wie co z nią zrobić - przygarne i się zaopiekuję. :razz: Quote
łolkiee Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='luka1']Może ktoś ma do oddania furtkę, może być stareńka. Nie mam siły roboczej by taką zrobić a kupienie nowej przerasta moje możliwości finansowe. Może komuś się "wala", i bardzo przeszkada i nie wie co z nią zrobić - przygarne i się zaopiekuję. :razz: mamcia najpierw po zrób sobie prawko :eviltong: Quote
łolkiee Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Czy ja dobrze czytam... tracę etat bazarkowy? :-( nie fajnie...:shake: ziutka zmuś mamcia niech mi zwiezie te rzeczy z działki co na bazarek mają iść ja do wtorku na zwolnieniu siedzę i strrrrrrrrasznie mi się nudzi:roll: Quote
elmira Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='łolkiee']Czy ja dobrze czytam... tracę etat bazarkowy? :-( nie fajnie...:shake: ziutka zmuś mamcia niech mi zwiezie te rzeczy z działki co na bazarek mają iść ja do wtorku na zwolnieniu siedzę i strrrrrrrrasznie mi się nudzi:roll: Nie tracisz, no co Ty??? [quote name='elmira']A robi, robi. Tylko nie chciałam sie wchrzaniać, jak juz było napisane, że Olcia robi.;) I bez smutnych min mi tu! ;) Ziutka pewnie w trosce o Ciebie napisała, żebyś miałą dużo czasu na naukę, oraz rozrywki po dniu pełnym zmagań intelektualnych:lol: A co do zwolnienia, to zdrowiej! Quote
Lilek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nie wiem, jak to mam powiedzieć, ale dziś umarła moja ukochana Ardżuna.Nie ma jej,Odeszła w ciągu dosłownie 10 minut.Tyle ile zabrało Andrzejowi i mnie otworzenie bramy, dojście do domu.Cały dzień czuła się dobrze, dużo lepiej niż wczoraj, zjadła rano, wyszła na spacer.Nie wiemy, co sie stało.Wszystko wyglądało dobrze , ranka na brzuszku po sterylizacji czyściutka, ale kiedy Jędrek wszedł do pokoju, Ardżunka już nie żyła.Wygląda na to,że serce nie wytrzymało.Być może miała jakąś wadę serduszka, o której nikt nie wiedział.Nie wiem, jak bez niej będzie.Miała dopiero 4 lata. Quote
sonia&me Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Lilek napisał(a):Nie wiem, jak to mam powiedzieć, ale dziś umarła moja ukochana Ardżuna.Nie ma jej,Odeszła w ciągu dosłownie 10 minut.Tyle ile zabrało Andrzejowi i mnie otworzenie bramy, dojście do domu.Cały dzień czuła się dobrze, dużo lepiej niż wczoraj, zjadła rano, wyszła na spacer.Nie wiemy, co sie stało.Wszystko wyglądało dobrze , ranka na brzuszku po sterylizacji czyściutka, ale kiedy Jędrek wszedł do pokoju, Ardżunka już nie żyła.Wygląda na to,że serce nie wytrzymało.Być może miała jakąś wadę serduszka, o której nikt nie wiedział.Nie wiem, jak bez niej będzie.Miała dopiero 4 lata. Jery tak mi przykro:-( Ciekawe co się stało..:-( Quote
łolkiee Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Lilek napisał(a):Nie wiem, jak to mam powiedzieć, ale dziś umarła moja ukochana Ardżuna.Nie ma jej,Odeszła w ciągu dosłownie 10 minut.Tyle ile zabrało Andrzejowi i mnie otworzenie bramy, dojście do domu.Cały dzień czuła się dobrze, dużo lepiej niż wczoraj, zjadła rano, wyszła na spacer.Nie wiemy, co sie stało.Wszystko wyglądało dobrze , ranka na brzuszku po sterylizacji czyściutka, ale kiedy Jędrek wszedł do pokoju, Ardżunka już nie żyła.Wygląda na to,że serce nie wytrzymało.Być może miała jakąś wadę serduszka, o której nikt nie wiedział.Nie wiem, jak bez niej będzie.Miała dopiero 4 lata. :bigcry:jeny... i kto teraz będzie mi na kolanka właził?? oby podobała się jej droga przez TM!! :glaszcze:Lilek trzymaj się jesteśmy z tobą Quote
luka1 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Słowa nie ukoją bólu - będę milczeć Quote
elmira Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 :candle: Dla ciebie psinko.:-( Liluś, trzymajcie się. Quote
Ziutka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nasza kolejna bieda :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-zuzka-z-poderznietym-gardlem-potrzebna-pomoc-w-leczeniu-146869/#post12995260 Quote
elmira Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 łolkiee napisał(a):czekamy.... A na cos konkretnie, czy na ciotki niedobre, aż sie odnajdą? Quote
łolkiee Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 elmira napisał(a):A na cos konkretnie, czy na ciotki niedobre, aż sie odnajdą? na cioteczki Quote
sonia&me Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Witam cioteczki!:p Co tam w Sochaczewie się dzieje? śledzę wątki na bieżąco,byłam też u Zuzki:-( Ludzie są straszni,jak można przejść obojętnie obok czegoś takiego?:mad: Quote
Lilek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 O, Anuśka, co tam u Ciebie, Patulca i Sonieczki? Quote
elmira Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Hej :) Dzisiaj myślałam, że długo juz od Ciebie i Twoich psic nie ma wiadomości. Zuzka to faktycznie dzieło jakiegoś imbecyla totalnego. I zajrzyj ciotka na wątek Saszy. :) :) :) Quote
sonia&me Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Mmm po minkach widzę że coś fajnego tam:cool3: zaraz pomykam:p o nas na wątku Pati zaraz skrobnę żeby tutaj nie zaśmiecać;) Quote
Recommended Posts