Ziutka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 sonia&me napisał(a):A mówiłyście ze jak będzie warto to da się coś zorganizować?:cool3: Aniu transport będzie napewno :cool3: Quote
Ziutka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 sonia&me napisał(a):W takim razie zaczynam zbiórkę;) siiii :loveu: Quote
Lilek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Cześć wszystkim.Dzięki za karmę i wszystkie dary.Zima idzie, piesy będą miały posłanka jak ta lala.:lol: Miałam wielkię DZIĘKI napisać już wczoraj, ale dowlokłam się do domu na wyjącym sprzęgle i przy coraz lepszej burzy, której jechałam prosto w paszczę, późno.Cały czas się denerwowałam, żeby nie rozkraczyć się gdzieś na drodze w ciemnościach, a rozładowała mi się bateria w telefonie, więc nawet nie mogłabym wezwać pomocy drogowej.:shake: Ale szczęśliwie się wszystko skończyło, więc wielkie DZIĘKI dopiero dzisiaj.:oops: Quote
sonia&me Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Akcja będzie ruszać,pani od biol. zajmuje się rozgłosem,ja organizacją:cool3: i Pani prosiła zebym się zapytała czy ewentualnie ktoś z fundacji nie chciał by przedstawić w szkole swojej działalności.W sensie troche opowiedziec jak to się zaczeło,pare zdjęć,udanych akcji itp itd.Bo ta pani bardzo się angażuje w przekazywanie chęci pomocy zwierzakom i uważam że to w sumie dobry pomysł,jeśli oczywiście któraś miałaby czas i ochotę;) Póki co zbiórka i myśle że z miesiąc albo nawet dwa jeśli będzie dużo chętnych do pomocy tą akcję przeciągne żeby ludzie mieli okazję zastanowić się nad tym i chociaż cos prznieść:cool3: Lilek ciesze się że wróciłaś cało i zdrowo,samochód zrozumiał sytuację:lol: Quote
Lilek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jesteś złota, Aniu.Oby jak najwięcej ludzi takich jak ty. Pomysl, ile psich bidul znalazłoby domki.A może ty i twoja pani od biologii spowodujecie, że więcej osób przygarnie psie bidy? Oby tak sie stało.Porozmawiam z Luką i Ziutką.Ja muszę wyremontować sprzęgło w autku (auuuu!!), co będzie miało miejsce w przyszły piątek, ale może potem jakaś wizytka bedzie możliwa. Quote
luka1 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 a zdalnie nie da sie tego załatwić?:eviltong: Quote
sonia&me Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Też tak pomyślałam że to mogło by przemówić do ludzi.Dyrektor szkoły też się zgodził i bardzo chętnie odstąpi sali jeśli będzie trzeba itp.;) No właśnie czy to sprzęgło potrzebne?:evil_lol: Zajrzyjcie do Pati bo się szarpnełam za fotki z pierwszego normalnego spaceru:cool3: Quote
Lilek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Jeśli chodzi o sprzęgło, to potrzebne jak nie wiem co.Bez tego nie mogę jeździć na dłuższe trasy, najwyżej do Socho powolutku i subtelnie noga za nogą, jak ślumok:placz:I zdalnie się nie da.Zdalnie to ja se mogę... ,a już nie powiem co.Ale jak autko będzie gotowe, to wtedy Luka będzie biedna, bo nie damy jej spokoju.O, właśnie tak.Hi,hi.A może nawet i Ziutka biedna będzie też.Hi,hi.:diabloti: Quote
Cudak Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1158/szczeniaczki-szukaja-ratunku-przed-smiercia-145814/#post12915584 Pilnie potrzebne deklaracje DT dla 2 maleńkich szczeniaków!! Quote
elmira Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Hej, hej :) http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-mirke_t-pozycja-1-sza-105760/index233.html W związku z tym, że zgłosiłam Fundację Nero, jako kandydata do wrześniowego głosowania Krakvetu, proszę być gotowym na poparcie Fundacji w ankiecie wewnetrznej :) Ankieta ma ruszyc planowo 07.09. Zwycięzca głosowania otrzyma karmę dla psiaków będących pod jego opieką. Od razu zaznaczam, że bardzo pożądane jest agitowanie na rzecz zwycięstwa Fundacji Nero ;) Quote
Lilek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Elmirka, wytłumacz biednemu Lilkowi, co to sie nie zna na tych wszystkich nowomodnych ankietach i głosowanich komputerowych, o co chodzi.Bo potem to nie będę wiedziała, co mam robić i nie zrobię nic i będę miała wyrzuty sumienia i wogóle:placz::placz::placz: Quote
elmira Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Lilek napisał(a):Elmirka, wytłumacz biednemu Lilkowi, co to sie nie zna na tych wszystkich nowomodnych ankietach i głosowanich komputerowych, o co chodzi.Bo potem to nie będę wiedziała, co mam robić i nie zrobię nic i będę miała wyrzuty sumienia i wogóle:placz::placz::placz: Lilus, ja Ci opiszę wszystko-krok po kroku, ale jutro, oki? Dzisiaj jestem od 4 na nogach (ale nic strasznego, ino wyjazd na grzyby) i moje tłumaczenie może u mnie spowodowować wyrzuty sumienia ;) Moze tak być? Quote
Lilek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Oki, Elmi kochana.Kładź sie spać i odpoczywaj, należy ci się, dzielna kobieto.Boże, o 4 rano wstać w sobotę!Jesteś wielka!A grzybków nazbierałaś? Quote
sonia&me Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Hej;) o 4 wstać to jest wyczyn, jeszcze do tego jako motywacje mieć grzyby:-o :evil_lol: Quote
elmira Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Lilek napisał(a):Oki, Elmi kochana.Kładź sie spać i odpoczywaj, należy ci się, dzielna kobieto.Boże, o 4 rano wstać w sobotę!Jesteś wielka!A grzybków nazbierałaś? Nazbieraliśmy trochę. Na Wigilię do kapusty wystarczy :) sonia&me napisał(a):Hej;) o 4 wstać to jest wyczyn, jeszcze do tego jako motywacje mieć grzyby:-o :evil_lol: Ania, żebys Ty wiedziała jak ja uwielbiam grzyby zbierać. Za tydzień chyba też pojadę:razz: Quote
łolkiee Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 elmira napisał(a): Ania, żebys Ty wiedziała jak ja uwielbiam grzyby zbierać. Za tydzień chyba też pojadę:razz: ja tez lubię grzyby.... Zjadać... 4 rano to dla mnie trochę za wcześnie, luka i ziutka potwierdzą:evil_lol: Quote
sonia&me Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Aż tak?A cóż takiego jest w tych grzybach? P.S.Chyba że jakies halucynogenne:diabloti: Ja tam jestem dumna z siebie że udaje mi się o ok 7 wstać-wyprowadzić psy,wymiziać i do szkoły zdążyć:lol: 4 chyba by mnie przerosła,dlatego nadal jestem pełna podziwu jak to zrobiłyście(ziutka i luka) że przyjechałyście tak wczesnie z Pati :) Quote
elmira Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 sonia&me napisał(a):Aż tak?A cóż takiego jest w tych grzybach? P.S.Chyba że jakies halucynogenne:diabloti: E tam ;) Za stara jestem na takie wariacje:lol: Ja tam jestem dumna z siebie że udaje mi się o ok 7 wstać-wyprowadzić psy,wymiziać i do szkoły zdążyć:lol: Jak mam wstac do pracy, to i 10 jest za wczesnie, 4 chyba by mnie przerosła,dlatego nadal jestem pełna podziwu jak to zrobiłyście(ziutka i luka) że przyjechałyście tak wczesnie z Pati :) A widzisz , bo one takie dzielne są.:p Quote
łolkiee Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 sonia&me napisał(a):Aż tak?A cóż takiego jest w tych grzybach? P.S.Chyba że jakies halucynogenne:diabloti: Ja tam jestem dumna z siebie że udaje mi się o ok 7 wstać-wyprowadzić psy,wymiziać i do szkoły zdążyć:lol: 4 chyba by mnie przerosła,dlatego nadal jestem pełna podziwu jak to zrobiłyście(ziutka i luka) że przyjechałyście tak wczesnie z Pati :) u luki takie wstawanie to codzienność... większy podziw dla ziutki:evil_lol: ja nadal nie wiem jak ona tak wcześnie wstala Quote
sonia&me Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 I jeszcze samochód prowadziła :modla::Rose: to po prostu była odpowiednia motywacja:eviltong::evil_lol: Quote
Lilek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Łolkiee, czy Luka tak codziennie o tej 4?Co ona, coś jej dolega czy co? I zimą to ona też tak?Niee, no to jest okropne!!!:evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 łolkiee napisał(a):u luki takie wstawanie to codzienność... większy podziw dla ziutki:evil_lol: ja nadal nie wiem jak ona tak wcześnie wstala Czego się nie robi dla psiaków ? :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dziś Eli nie widać - co z psinką Elu? Quote
elmira Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wylaniamy-kandydata-do-krakvetu-na-wrzesien-146030/ Ankieta wewnetrzna dogo. Typowanie kandydata do Krakvetu. Fundacja Nero-pozycja nr 1. Quote
Recommended Posts