Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej,cześć i czołem,witam się z zespołem:p Powiedzcie mi ciotki czy rzeczy dla kotków też potrzebujecie?Ludzie przynoszą dla kotów też a jak nie potrzeba to pójdzie do innego schronu;) Wczoraj zebrałam ok.4 kg jedzonka kilka misek,ręczników itp i od października rusza akcja w szkole-już załatwione wszystko

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejo Aniu:):):)

Ciotki z Sochaczewa kotom tez nie przepuszczą. Ja mam od nich mojego kotusia(diabła wcielonego) Kazimierza.

Rzeczy sa potrzebne dla kotków.

I oczywiście wielkie dzieki za pomoc i super serducho dla naszych sierściuchów :)

Posted

Witaj elmirko;) To dobrze w takim razie będzie i co nieco dla kotów. W szkole już jest 10kg karmy dla psów-ktoś przyniósł przed rozpoczęciem akcji to nie narzekałam,na zaplecze i czeka:diabloti: także dobry poczatek,zobaczymy czy dalej też będzie tak fajnie:roll:
Właśnie przeczytałam o Saszy:multi::multi:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Podrzucę i zapytam- jak sytuacja wygląda? Udało się suki posterylizować, ubyło psiaków?

Tak...sunie są już wysterylizowane z 29 suczek pozostało nam do sterylizacji 3...a do adopcji poszło o ile mnie pamięć nie myli 19 piesków :lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Tak...sunie są już wysterylizowane z 29 suczek pozostało nam do sterylizacji 3...a do adopcji poszło o ile mnie pamięć nie myli 19 piesków :lol:

Super, dobra robota:loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):

wow!!!! wspaniale!!! :multi::multi::multi: trzymam kciuki za nowe domki!!!

Posted

Oczywiście oprócz sterylizacji to wszystkie psiaki są zaszczepione, odpchlone i odrobaczone a także zostały im zakupione obróżki żeby się do nich przyzwyczajały :)

Posted

Hej cioteczki co tam?? Na jutro musze zrobić prezentacje o Waszej fundacji i schronisku.Do szkoły na tą akcję bo pani chce promować a mam mały problem z przedmiotem i tak wyszło:lol: Kto założył fundację i skąd ten pomysł? W ogóle, mogę zrobić taką prezentacje o Nero? Potrzebuję jakiś pomysł bo czas goni:placz:

Posted

Fundację założyła luka 1 z ziutką....
pomysł żuciła mamcia(luka)
i tak się zrobiło:diabloti:

A co do zgody masz ją ode mnie:diabloti: ( ja też mam swój wkład w fundację:cooldevi:)

Posted

Dziękuję za zgode,w takim razie tworzę:p tylko mam problem bo z wątku Zuzki nie chcę się zdjęcia otworzyć a na stronie nie ma tyuch ostatnich..bo robie takie metamorfozy jakby. Potrzebuję troche takich wstrząsających akcji.Pamiętasz coś może oprócz Zuzki,poligonu i Negry?Bo te trzy już wstawiłam

Posted

Był jeszzce Łatek, który ocalał po pożarze domu. I mała Gwiazdka, uratowana przez Ziutkę, którą chcieli uspić na Powstańców, a zebrazebra dała jej dom i mała wydobrzała (teraz nazywa sie Noelka). Jest dog Nero, który był bardzo zagłodzony, a dziewczyny go przygarnęły i znalazły dom.

;) I jeszcze pomyślę.

Posted

A iłowskie psiaki pięknie się kłaniają, machają ciotkom ogonkami i pięknie dziękują za papu. Nie mówiąc o nas.Ale przysięgam, ani koralika nie pożarliśmy.Wszystko dla psiaków.:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Ojejku,nareszcie przed komputerem!! nie sądziłam że kiedykolwiek tak mi będzie go brakowało:lol: sie zepsuł ale już jest ok i teraz zwracam sie z prośbą o krótkie streszczenie tego co się działo:cool3: bo przez wszystkie wątki nie przebrnę-widzę ze dużo się dzieje domki nowe:multi: itp.więc może któraś ciotka będzie tak dobra i któciutko opowie co nieco:modla: