sonia&me Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hej,cześć i czołem,witam się z zespołem:p Powiedzcie mi ciotki czy rzeczy dla kotków też potrzebujecie?Ludzie przynoszą dla kotów też a jak nie potrzeba to pójdzie do innego schronu;) Wczoraj zebrałam ok.4 kg jedzonka kilka misek,ręczników itp i od października rusza akcja w szkole-już załatwione wszystko Quote
elmira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hejo Aniu:):):) Ciotki z Sochaczewa kotom tez nie przepuszczą. Ja mam od nich mojego kotusia(diabła wcielonego) Kazimierza. Rzeczy sa potrzebne dla kotków. I oczywiście wielkie dzieki za pomoc i super serducho dla naszych sierściuchów :) Quote
sonia&me Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witaj elmirko;) To dobrze w takim razie będzie i co nieco dla kotów. W szkole już jest 10kg karmy dla psów-ktoś przyniósł przed rozpoczęciem akcji to nie narzekałam,na zaplecze i czeka:diabloti: także dobry poczatek,zobaczymy czy dalej też będzie tak fajnie:roll: Właśnie przeczytałam o Saszy:multi::multi: Quote
elmira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [CENTER]To jeszcze raz dla Ciebie :laola: dla kochanych ludzików, co pomagają. :cunao::cunao::cunao: A...jak szaleć, to szaleć. Toaścik;) :pepsi:[/CENTER] Quote
sonia&me Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hah:loveu: Nie lubię pepsi i innych coli ale jak toaścik to nie narzekam oczywiście::pepsi: muszę się odwdzięczyć że mi tą paskude ciotki przywiozły:evil_lol: Quote
luka1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 a dzis Elmira takie cudo mi przywiozła http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-bassetom-nie-popuszcza-147440/#post13041625 Quote
mysza 1 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Podrzucę i zapytam- jak sytuacja wygląda? Udało się suki posterylizować, ubyło psiaków? Quote
Ziutka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 mysza 1 napisał(a):Podrzucę i zapytam- jak sytuacja wygląda? Udało się suki posterylizować, ubyło psiaków? Tak...sunie są już wysterylizowane z 29 suczek pozostało nam do sterylizacji 3...a do adopcji poszło o ile mnie pamięć nie myli 19 piesków :lol: Quote
luka1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 elmira napisał(a):A jak Lilek z okiem? nadal się pieści i się nie ujawnia. Unika roboty :eviltong: Quote
mysza 1 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ziutka napisał(a):Tak...sunie są już wysterylizowane z 29 suczek pozostało nam do sterylizacji 3...a do adopcji poszło o ile mnie pamięć nie myli 19 piesków :lol: Super, dobra robota:loveu: Quote
Pliszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ziutka napisał(a):Tak...sunie są już wysterylizowane z 29 suczek pozostało nam do sterylizacji 3...a do adopcji poszło o ile mnie pamięć nie myli 19 piesków :lol: wow!!!! wspaniale!!! :multi::multi::multi: trzymam kciuki za nowe domki!!! Quote
Ziutka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Oczywiście oprócz sterylizacji to wszystkie psiaki są zaszczepione, odpchlone i odrobaczone a także zostały im zakupione obróżki żeby się do nich przyzwyczajały :) Quote
sonia&me Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Hej cioteczki co tam?? Na jutro musze zrobić prezentacje o Waszej fundacji i schronisku.Do szkoły na tą akcję bo pani chce promować a mam mały problem z przedmiotem i tak wyszło:lol: Kto założył fundację i skąd ten pomysł? W ogóle, mogę zrobić taką prezentacje o Nero? Potrzebuję jakiś pomysł bo czas goni:placz: Quote
łolkiee Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Fundację założyła luka 1 z ziutką.... pomysł żuciła mamcia(luka) i tak się zrobiło:diabloti: A co do zgody masz ją ode mnie:diabloti: ( ja też mam swój wkład w fundację:cooldevi:) Quote
sonia&me Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dziękuję za zgode,w takim razie tworzę:p tylko mam problem bo z wątku Zuzki nie chcę się zdjęcia otworzyć a na stronie nie ma tyuch ostatnich..bo robie takie metamorfozy jakby. Potrzebuję troche takich wstrząsających akcji.Pamiętasz coś może oprócz Zuzki,poligonu i Negry?Bo te trzy już wstawiłam Quote
łolkiee Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 hmmmm..... wiesz w tym momęcie nie przychodzi mi nie na myśl:cool1: Quote
elmira Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Był jeszzce Łatek, który ocalał po pożarze domu. I mała Gwiazdka, uratowana przez Ziutkę, którą chcieli uspić na Powstańców, a zebrazebra dała jej dom i mała wydobrzała (teraz nazywa sie Noelka). Jest dog Nero, który był bardzo zagłodzony, a dziewczyny go przygarnęły i znalazły dom. ;) I jeszcze pomyślę. Quote
sonia&me Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dzięki wielkie,już coś wychodzi:p wsadziłam też tego pana http://www.dogomania.pl/forum/f28/kiedys-byl-owczarkiem-141580/ mimo że nie jest z fundacji,ale to wstrząsający przypadek a ludzmi trzeba wstrząsnąć czasem więc sobie pozwoliłam na wepchnięcie go do Sochaczewa:p da się do prezentacji dodac muzyke?:cool3: Quote
elmira Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ania, jeszcze Isia jest. Taki sam przypadek jak u Moona. Quote
goldor Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 wielkie brawa dla Ziutki i Luki :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Lilek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A iłowskie psiaki pięknie się kłaniają, machają ciotkom ogonkami i pięknie dziękują za papu. Nie mówiąc o nas.Ale przysięgam, ani koralika nie pożarliśmy.Wszystko dla psiaków.:evil_lol: Quote
sonia&me Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ojejku,nareszcie przed komputerem!! nie sądziłam że kiedykolwiek tak mi będzie go brakowało:lol: sie zepsuł ale już jest ok i teraz zwracam sie z prośbą o krótkie streszczenie tego co się działo:cool3: bo przez wszystkie wątki nie przebrnę-widzę ze dużo się dzieje domki nowe:multi: itp.więc może któraś ciotka będzie tak dobra i któciutko opowie co nieco:modla: Quote
elmira Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wszytskie ciotki sa dobre, ale krótko się nie da;) :) Quote
Recommended Posts