Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj, Elmi, witaj,Soni.Jak dobrze, że się Elmira znalazła.Bo jakby co,Elmirko, to ekipę wysyłamy, żeby cię szukała:evil_lol::evil_lol:.Soniu kochana, pewnie, że przydałoby się to wszystko, ale na miłość boską, jak tu transport zorganizować?:shake: Jak tam, opieka społeczna była już czy dopiero będzie?:lol::lol::lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba tylko ja, Lilek.:-( A psiątka?psiolce niedobre.W porządku, ale dziś tak nam daja popalić, że hej.Dostały kompletnej głupawki.O rany.:placz:

Posted

A leja się bez przerwy, a my latamy od jednego do drugiego i ryczymy na nie, bo inaczej nie dociera:shake:Po prostu sterylki w toku, ale jeszcze 1 sunia ma cieczkę.Dokąd suk ciekających się było więcej, panowie głupieli jakoś tak spokojniej, bo im się uwaga rozpraszała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a teraz jest 1, więc sama rozumiesz.Co gorsza, Zulka cieczki znosi fatalnie.Jest marudna jak przysłowiowa baba i kłóci się ze wszystkimi.O kurcze, znów warczą na siebie.:placz::placz::placz::mad::mad::mad:Chyba ja zacznę je lać albo co?

Posted

Ojej no na nature nie poradzisz:evil_lol: Trzeba przetrwać i będzie dobrze,pomyśl sobie jak będzie fajnie jak się sterylki skonczą:diabloti: cisza i spokój:loveu: a nie da sie jakoś suni odizolować póki co?Bo tak to pozostaje odganiac i przezyć;)

Posted

luka1 napisał(a):
Odizolować? Musieliby jej wczasy na Mazurach albo w górach wykupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Niezły pomysł:diabloti: :lol::lol: a jak tam Patusia??:cool3:
Aha i jak tam Ares? sa jakies wieści??

Posted

Ha,ha,ha!Bardzo śmieszne!:placz::placz::placz:Ona jest w sypialni razem z posterylkowymi.Nie będę dodawać, że sypialnia przestaje być sypialnią, w każdym razie naszą, powoli, ale systematycznie (a dopiero co pomalowałam ściany i sufit:-(:-(:-().Za to pod drzwiami sypialni leży tabun panów i WĘSZY.NIUCH,NIUCH,NIUCH.Mam kłopoty, żeby otworzyc drzwi i wyjść, bo oni próbują wepchnąć mnie z powrotem.Nie wiem, chcą, żebym ta siedziała cały czas czy co?:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Po dogłębnym obejrzeniu sypialni stwierdziłam, że jestem niesprawiedliwa.Na suficie nie ma śladów łap.Jeszcze nie.Przepraszam was,pieski:placz::placz::placz:

Posted

Lilek napisał(a):
Po dogłębnym obejrzeniu sypialni stwierdziłam, że jestem niesprawiedliwa.Na suficie nie ma śladów łap.Jeszcze nie.Przepraszam was,pieski:placz::placz::placz:

Ale znaczy się ze jak ten sufit mają pobrudzić??:-o Takie stwory zdolne?:crazyeye:

Posted

Kochana, ja już o wszystko mogę je podejrzewać.Drzwi sobie potrafią otwierać, to i po suficie może się nauczą chodzić:shake:Potwory jedne.:diabloti:

Posted

Soniu, mnie od dawna przeraża ludzka bezmyślność.Tak sobie myślę, że w wielu przypadkach to jest właśnie bezmyślność, nawet nie celowe okrucieństwo.To tak, jak z wrzucaniem nam psów.Przecież ludzie, którzy nam psy wrzucają, mają poczucie własnej dobroci.Przecież nie wyrzucili psa na ulicę ani nie przywiązali w lesie skazując go tym samym na śmierć.Tu w okolicy nas znają i wiedzą, że zaopiekujemy się psiakiem, bo nie potrafimy patrzec na psią biedę.Więc wiedzą, że pies jest u nas i że staramy się zapewnić mu najlepsze możliwie warunki.Nie myślą tylko o tym, że tak wielkie stado psów stłoczone na dużej wprawdzie, ale jednak ograniczonej przestrzeni skutkuje zachowaniami psów, których nie miałyby, gdyby w domu były 1-2 psy- lękliwością bądź agresją w stosunku do innych psów.Że jest to naprawdę nieszczęście dla tych psów.Marzę o tym,żeby ludzie czasami choć zaczęli myśleć.To podobno nie boli, a ile spraw wyglądałoby inaczej.Nie mówiąc o tym, jak wspaniałym miejscem byłby świat, gdyby oprócz myślenia była na nim miłość i dobra wola.

Posted

elmira napisał(a):
Hejo, aż się boję zajrzec na ten link o tym koniu ;(

Witaj.No fajne nie jest:shake: Są jakieś wieści o Pati?:cool3: Wczoraj Luka dzwoniła i mają sie umawiać z moim tatą,czy to znaczy że znalazł się transport?

Posted

sonia&me napisał(a):
Witaj.No fajne nie jest:shake: Są jakieś wieści o Pati?:cool3: Wczoraj Luka dzwoniła i mają sie umawiać z moim tatą,czy to znaczy że znalazł się transport?

Soniu, ja nic nie wiem. Luka na pewno jak wejdzie to napisze. Cieszę się bardzo, że Pati zamieszka u Ciebie:loveu:

Posted

Wiem że jestem natrętna ale ja też się ciesze i zwyczajnie nie mogę sie doczekać..:diabloti: już sobie wyobrażam jak bedą sie dwie psice bawiły i (jak nas Pati polubi:evil_lol:)spacerki..:cool3: a rodzice dzisiaj mnie zbesztali:evil_lol: bo w jakimś markecie byliśmy i w wejściu na takiej dużej tablicy korkowej plakat i fotki psów ze schroniska jednego zachęcająze do adopcji i puszka na kase na sterylki.To ja ide z moim (niestety nie za pełnym)portfelem i wrzucam co mam a tata:"No widzisz całą tablice masz a se wymyśliłas z Sochaczewa!" Kiedy to tak samo wyszło:lol: