anetek100 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a no nie bylo mnie bo niestety remont kuchni a byla w stanie oplakanym - i niestety wakacji nie bylo w ogole:(a teraz od soboty mam psiaka nwego w domku wiec w sumie tylko czytam watek i jak cos napisze pare slow:):):)zagladam codziennie:)Lilek a jak praleczka?/chodzi??bo Pani ktora ja dala dzwonila wczoraj i pytala:)ja tez jestem ciekawa Quote
anetek100 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ehh to widze,ze nie mam wysjcia trzeba pokazac hihihi od tej soboty jest u mnie ten maluch http://www.dogomania.pl/forum/f85/nie-zna-zapachu-trawy-od-15lat-w-schronisku-najmniejszy-najbrzydszy-pies-ma-dom-144044/ Quote
sonia&me Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wcale nie jest brzydki:loveu::loveu: ślicznota:loveu: ale chyba już nie widzi co? Rozumiem że go adoptowałaś? Quote
anetek100 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 tak tak jest u mnie na ds:)nie widzi,nie słyszy,taka qpka nieszczęścia,ale pomaluchu odżywa:) Quote
sonia&me Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 :loveu::loveu: aż miło pomyśleć że taka bida sobie w ds dupkę grzeje:loveu: jestes wielka anetek:loveu: Quote
Lilek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Anetek, dziecinko, nie mam słów, żeby ci podziękować za to, co zrobiłaś.Ech, no, dobrze,już ci się przyznam.Obejrzałam sobie wątek, filmik i poryczałam się i zasmarkałam ze wzruszenia i radości.A poza tym niech mi jeszcze kto powie, że Jeżyczek jest brzydki, to nie ręczę za siebie.To jest kochany staruszek.Ludzie też na starość nie zawsze są piękni.Proszę, powiedz Jeżyczkowi, że ciotka Lilek całym swoim głupim serduchem życzy mu, żeby uśmiechnął się i uwierzył, że jest szczęśliwym piesiem. :loveu: Quote
anetek100 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Lilek napisał(a):Proszę, powiedz Jeżyczkowi, że ciotka Lilek całym swoim głupim serduchem życzy mu, żeby uśmiechnął się i uwierzył, że jest szczęśliwym piesiem. :loveu: dziękuję,przekażę:)Jeżyczek ma tyle wsparcia od cioteczek,za co baardzo dziękujemy:)i życzymy wspaniałych domków dla psiaków Waszych Quote
sonia&me Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No właśnie ,własnie niech się przypominają bo Iłowskie psiaki są świetne:loveu: wiem co mówię:cool3: Quote
Ziutka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 sonia&me napisał(a):No właśnie ,własnie niech się przypominają bo Iłowskie psiaki są świetne:loveu: wiem co mówię:cool3: A Ty maleńka brykaj na wątek Patisona i zapodawaj nam zdjęcia :modla: Quote
luka1 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 zapomnieli o psiakach - grono wielbicieli przepadło. Trzeba sie częściej pokazywać. Quote
anetek100 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 trzeba trzeba raz raz psiaki na górę:)po domki:) Quote
elmira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ja miałam kłopoty z netem. Ale juz nie mam :D Quote
Lilek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No, to szybko, bo czas leci, a czekają śliczne dzieci.Rymnęło mi się troszkę.Ale to prawda.Psiaki czekają na domki bardzo.Taki wspaniały domek znalazł się dla Patusi, może i inne pieski znajdą miejsce w dobrym sercu jakiegoś człowieka. Szczególnie Sasza ma nieco przechlapane, bo mały.Kochani ludkowie, spójrzcie,jakie śliczne piesy czekają w Iłowie (NA WAS!):loveu: PS.Chyba mnie dzisiaj talent męczy:evil_lol: Quote
sonia&me Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Lilek zaczni wiersze pisać,jeszcze za 100 lat pośmiertnie zarobisz:evil_lol: ale to prawda psiaki do domków!:loveu: Quote
luka1 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Lilek napisał(a)::loveu: PS.Chyba mnie dzisiaj talent męczy:evil_lol: a mnie zgaga :evil_lol: Przypominam cioteczkom które są zainteresowane,że na str.25 w poście 243 w sposób bardzo poetyczny przedstawiam rozliczenie finansowe :cool3::cool3: Quote
Lilek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wiesz,Luko, wstyd mi za ciebie.Ja tu wenę twórczą zaposiadam w służbie psom i narodom, a ty tak przyziemnie-zgaga i rozliczenie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łolkiee Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Lilek napisał(a):Wiesz,Luko, wstyd mi za ciebie.Ja tu wenę twórczą zaposiadam w służbie psom i narodom, a ty tak przyziemnie-zgaga i rozliczenie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wena weną zgaga zgagą ale rozliczenie musi być ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='łolkiee']wena weną zgaga zgagą ale rozliczenie musi być ;):evil_lol::evil_lol: Otóż to Łolkiee...otóż to... Quote
łolkiee Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Ziutka']Otóż to Łolkiee...otóż to... :loveu:(10 znaków) Quote
Lilek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No,po sterylce Milki.Wróciłam, żyję, jestem wykończona.Ale udało sie dzięki pomocy Luki w jedną stronę i Łolkiee w druga stronę.Dzięki serdeczne, kochane moje.Co ja bym bez was zrobiła? Po prostu nic.:modla::calus:Naszarpałysmy się okropnie, bo mój wariatuńcio chciał wiac, gdzie pieprz rośnie, ale chyba najtrudniejszą sterylkę mam za sobą.:multi: Quote
sonia&me Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 :multi::multi: A tak a propo sterylek,rozliczeń i innych wydatków to będę miała troche ciuszków na bazarek:cool3: Tylko że problem w tym ze nie mam ani czasu ani umiejętności zeby go założyć czy byłaby możliwość zebym wysłała do któreś ciotki wszystko razem paczką a ona się zajeła bazarkiem? Wiem że bezczelnie się pytam bo każda z Was ma swoje zajęcia ale ja naprawde nie dam rady z tym a nie chcę żeby się fajne ciuchy zmarnowały i na psiaki będzie:loveu: Quote
Ziutka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 sonia&me napisał(a):czy byłaby możliwość zebym wysłała do któreś ciotki wszystko razem paczką a ona się zajeła bazarkiem? Wiem że bezczelnie się pytam bo każda z Was ma swoje zajęcia ale ja naprawde nie dam rady z tym a nie chcę żeby się fajne ciuchy zmarnowały i na psiaki będzie:loveu: Aniu...bazarki dla NERO robi Łolkiee więc napewno się zgodzi żebyś posłała do niej :lol: Adres fundacji to jej adres :cool3: Quote
sonia&me Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Zbiorę to wszystko do kupy i napiszę do Łolkiee:cool3: Dzisiaj rozmawiałam z moją nauczycielką biologii która zawsze pomaga mi w różnych akcjach zwierzątkowych bo tez je kocha;) no i ugadałyśmy że dyrektor zgodził się na zorganizowanie zbiórki.Organizowałam już taka akce pare razy dla różnych schronisk i wiem że to daje dużo(ostatnio do pobliskiego schronu pojechały trzy samochody karmy) także tym razem chcemy zbierać dla Sochaczewa.Tylko znowy będzie problem z transportem..Postaram się coś zoraginowac ale przyznam że będzie ciężko:shake: Osobno zbieram tez nadal wśród ludu że tak powiem także będzie jeszcze więcej.A mówiłyście ze jak będzie warto to da się coś zorganizować?:cool3: Ja zajmuję się zbiórką jeśli uda nam się wymyśleć transport to super, jeśli nie to towar pojedzie do innego schronu,gdzie będę mogła dowieść. P.S nie myślcie ze zapomniałam że obiecałam zbierać o nie-ja się własnie rozkręcam:diabloti: Quote
Recommended Posts