Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Negri_2008']Zrobiłam przelew dla Wiosny na kwotę 264 zł.

Elza jest w hoteliku od 9 czerwca, czyli od 9 września do końca tego miesiąca płacimy za 22 dni.

Pełne rozliczenia zrobię, gdy wszystkie cioteczki przyślą swoje deklaracje. ;)

Za wrzesień mam wpłaty od:

Malicja - 20 zł za dwa miesiące (czyli 10 zł do zwrotu)
Ra_dunia - 30 zł
Negri_2008 - 50 zł
Zuzia63 - 100 zł
Agata - 30 zł
Leyla - 50 zł

Popatrzcie cioteczki, czy wszystko się zgadza

Przyszły wpłaty od:
Renata5 - 15 zł
Gonia66 - 10 zł
Lara 5 zł

:loveu::loveu::loveu:

Wstawiłam rozliczenie naszych finansów do pierwszego postu.

Pozostało 268 zł :multi:

I od razu mam do Was prośbę a nawet dwie :oops::oops::oops::oops:

Czy wyrazicie zgodę, aby przeznaczyć te pieniądze na psiaki z Wołomina?

Rusti przebywa u mnie, awaryjnie i szykuje jej się miejsce w hotelu u Megi1
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/popmocy-rusti-zabrana-od-dr-k-nie-ma-na-hotelik-blagamy-o-deklaracje-146056/index19.html

Aida jest w hoteliku pod Warszawa.
Potrzebne są pieniądze na jej transport do dt
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/aida-od-dr-k-blagamy-o-zbiorke-pieniedzy-na-transport-brakuje-130-zl-146606/

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laruś - sprawdziłam jeszcze raz przed chwilką ale nie ma.

Rozliczyłam wątek bez Twojej wpłaty ( i jeszcze jednej cioteczki, która jest w Angji i dośle kaskę troszkę później) bo na te psiaki z Wołomina pilnie kasa jest potrzebna i chciałam jak najszybciej Wam o tym powiedzieć :-(

Posted

[quote name='Negri_2008']Laruś - sprawdziłam jeszcze raz przed chwilką ale nie ma.

Rozliczyłam wątek bez Twojej wpłaty ( i jeszcze jednej cioteczki, która jest w Angji i dośle kaskę troszkę później) bo na te psiaki z Wołomina pilnie kasa jest potrzebna i chciałam jak najszybciej Wam o tym powiedzieć :-([/quote]

To dziwne, wysyłałam w tamtym tygodniu :roll:

Negri, a możesz mi podać nr konta? bo może na zły wysłałam?

Posted

[quote name='__Lara']To dziwne, wysyłałam w tamtym tygodniu :roll:

Negri, a możesz mi podać nr konta? bo może na zły wysłałam?[/quote]

Własnie dzisiaj poranną sesją wpłynęły od Ciebie pieniążki :loveu:

5 zł

Posted

Wreszcie dzisiaj przelałam zaległe 20 zł deklarowane na Elzę, sorki za opóźnienie, ale jestem za granicą i nie miałam kodów. Jak rozumiem dalsze utrzymanie Elzy sponsorują jej przyszli opiekunowie i kasy już nie wysyłamy?

Posted

agusiazet napisał(a):
Wreszcie dzisiaj przelałam zaległe 20 zł deklarowane na Elzę, sorki za opóźnienie, ale jestem za granicą i nie miałam kodów. Jak rozumiem dalsze utrzymanie Elzy sponsorują jej przyszli opiekunowie i kasy już nie wysyłamy?

Tak, Elza już ma opiekunów. Dziękuje Ci bardzo :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Elzuniu :loveu:
Nie mam już Twojego banerka w podpisie, ale zawsze o Tobie myślę i zawsze będę pamiętać.

Teraz mam banerek Łapy, Twojej koleżanki z Klembowa, która cierpi jak Ty kiedyś :-(
Ty już jesteś bezpieczna.

Posted

stonka1125 napisał(a):
a wyobrażacie sobie to szaleństwo,jak bogusia któregoś dnia przyjedzie i zabierze elzę DO DOMU,chciałabym to widzieć:lol:

To będzie dopiero! :loveu::lol:

Posted

Mam nadzieję, że z tego momentu będzie fotorelacja na wątku ;)

Też nieśmiało proszę wszystkie osoby wspierające Elzę o zajrzenie do Nadziei... :modla: (banerek w moim podpisie "póki nie jest za późno...")

Posted

Bylysmy dzisiaj z Elza na spacerku.To jest juz odwazna kobietka.Goni koty,sarenki ,ptaki .Miala nawt ochote wejsc do mojego samochodu.Szkoda tylko ,ze jeszcze nie mozemy zamieszkac razem.Jest mi teraz jeszcze trudniej sie znia roztawac kiedy wiem ,ze Ona tez mnie juz troszeczke pokochala.