Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia to nie remont ale budowa domu i przyspieszyc sie juz nie da .Tak jak pisalam na poczatku bedzie to trwac ok.roku.Ale Elzunia obiecala cierpliwie czekac wiec i my musimy.

Posted

baldek2 napisał(a):
Ra_dunia to nie remont ale budowa domu i przyspieszyc sie juz nie da .Tak jak pisalam na poczatku bedzie to trwac ok.roku.Ale Elzunia obiecala cierpliwie czekac wiec i my musimy.

:loveu::loveu::loveu:
Czas szybko płynie.
Zanim się wszyscy obejrzymy rok minie i Elza pojedzie do Twojego domku.

Posted

Negri_2008 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:
Czas szybko płynie.
Zanim się wszyscy obejrzymy rok minie i Elza pojedzie do Twojego domku.

Właśnie, ten rok szybko zleci, zobaczycie!!! :loveu::multi:

Posted

Wieści O Elzie są fantastyczne :crazyeye:

Ta dziewczyna od początku nas zadziwiała swoim tempem nadrabiania zaległości ;)

Na powitanie Bogusi już macha zamaszyście ogonem, wychodzi z kojca, liże po rękach i po twarzy :loveu:

Gdy jest przy Bogusi i coś ją wystraszy to chowa się za Bogusię i wyraźnie widać, że szuka ratunku u Niej a nie chce uciekać ze strachu gdzieś na oślep...

Pojechała z Bogusią na wycieczkę samochodową. Wskoczyła za Bogusią do samochodu i ...na kolankach pojechała na przejażdżę. Siedzieć na fotelu sama nie chciała :evil_lol:

Elza upolowała dwie myszki, przyniosła je i położyła przed stopami Bogusi :loveu::placz:. Umiejętność w sam raz bo Elza będzie miała dwóch kocich braci.

Rewelacja, po prostu. :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj Elzunia przyjechala zobaczyc miejsce gdzie niedlugo bedzie mieszkac.Chyba Jej sie spodobalo bo ogonkiem merdala.Pospacerowala po lesie a pozniej przygladala sie jak maz z synem robia ogrodzenie.Chyba nie sa w jej typie bo obserwujac ich,glaskana prawie zasnela.Ale Oni sa w niej zakochani.Musialam powstrzymywac ich bo zaglaskac Ja chcieli a Elza jak na prawdziwa dame przystalo nie lubi natarczywych facetow.Zdjecia przesle Negri bo niestety nie umiem wstawic.Niestety jest ich tyko pare bo aparat padl.I z tego Elza byla zadowolona bo nie przepada jak sie Ja fotografuje.

Posted

:loveu::multi::loveu::multi:

To ja może jeszcze dodam, że Elza swoje przyszłe miejsce zamieszkania oczyściła z myszek :evil_lol:.
Urządziła sobie polowanie i po sprawie :cool3:

Kochana Bogusia, kochana Elza.....

Posted

W sobote Elza zapoznala sie juz z cala nasza rodzina.Udalo sie jej nawet ''uprowadzic'' kawalek kielbaski pieczonej w ognisku.Zajadajac ten malo zdrowy posilek zapomniala nawet o tym ze sie troszeczke boi i ogonek byl w gorze.Niestety zdjecie nie wyszlo ale moze nastepnym razem.

Posted

baldek2 napisał(a):
W sobote Elza zapoznala sie juz z cala nasza rodzina.Udalo sie jej nawet ''uprowadzic'' kawalek kielbaski pieczonej w ognisku.Zajadajac ten malo zdrowy posilek zapomniala nawet o tym ze sie troszeczke boi i ogonek byl w gorze.Niestety zdjecie nie wyszlo ale moze nastepnym razem.

Mam od Baldek foty z tej imprezy :-)
Stawię wieczorem.

Posted

Wczoraj Ezla okazala mi .ze jest zazdrosna o glaskanie innych pieskow .Na spacerku odepchnela Chojraka i wystawila brzuszek do glaskania.A juz myslalam ,ze ona nie
umie walczyc o swoje.

Posted

baldek2 napisał(a):
Wczoraj Ezla okazala mi .ze jest zazdrosna o glaskanie innych pieskow .Na spacerku odepchnela Chojraka i wystawila brzuszek do glaskania.A juz myslalam ,ze ona nie
umie walczyc o swoje.

o taka młość to kazdy by zawalczył...a Elza to wcale nie nie jest chyba taka cicha myszka, jak nam wszytskim sie wydawalo...jeszcze sie rozkreci :):)

Posted

baldek2 napisał(a):
umie walczyc o swoje.

Ona już wie, kto jest "swój" :)

• 4 months later...
Posted

W sobote 1 maja zabieramy nasza Elzunie juz do domku.Jeszcze raz bardzo dziekuje wszystkim ktorzy przyczynili sie do wyciagniecia jej ze schroniska.a Wiosnie i Patrykowi za opieke nad Elza.Wiem ,ze adopcja Elzy byla troche dziwna ale ciesze sie ze mi zaufaliscie i napewno zrobimy wszystko aby byla u nas szczesliwa.