stonka1125 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 nie pisz tak bogusia,bo smutno sie robi,bedzie dobrze,jeszcze troszkę:lol: Quote
baldek2 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Musi byc dobrze tak z Elza postanowilysmy. Quote
Ra_dunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ile jeszcze remont u Was potrwa? Nie da się go jakoś przyspieszyć? ;) Jasne, że będzie dobrze :) Najważniejsze, że Elzunia Ciebie pokochała :loveu: a Ty ją :loveu: Quote
baldek2 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ra_dunia to nie remont ale budowa domu i przyspieszyc sie juz nie da .Tak jak pisalam na poczatku bedzie to trwac ok.roku.Ale Elzunia obiecala cierpliwie czekac wiec i my musimy. Quote
Ra_dunia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 fakt - budowa... Jasne, że Elzunia będzie cierpliwie czekała. Ma na co :loveu: Quote
Negri_2008 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 baldek2 napisał(a):Ra_dunia to nie remont ale budowa domu i przyspieszyc sie juz nie da .Tak jak pisalam na poczatku bedzie to trwac ok.roku.Ale Elzunia obiecala cierpliwie czekac wiec i my musimy. :loveu::loveu::loveu: Czas szybko płynie. Zanim się wszyscy obejrzymy rok minie i Elza pojedzie do Twojego domku. Quote
__Lara Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Negri_2008 napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Czas szybko płynie. Zanim się wszyscy obejrzymy rok minie i Elza pojedzie do Twojego domku. Właśnie, ten rok szybko zleci, zobaczycie!!! :loveu::multi: Quote
Negri_2008 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Wieści O Elzie są fantastyczne :crazyeye: Ta dziewczyna od początku nas zadziwiała swoim tempem nadrabiania zaległości ;) Na powitanie Bogusi już macha zamaszyście ogonem, wychodzi z kojca, liże po rękach i po twarzy :loveu: Gdy jest przy Bogusi i coś ją wystraszy to chowa się za Bogusię i wyraźnie widać, że szuka ratunku u Niej a nie chce uciekać ze strachu gdzieś na oślep... Pojechała z Bogusią na wycieczkę samochodową. Wskoczyła za Bogusią do samochodu i ...na kolankach pojechała na przejażdżę. Siedzieć na fotelu sama nie chciała :evil_lol: Elza upolowała dwie myszki, przyniosła je i położyła przed stopami Bogusi :loveu::placz:. Umiejętność w sam raz bo Elza będzie miała dwóch kocich braci. Rewelacja, po prostu. :loveu: Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Upolowała myszy :-o:-o:-o:-o Relacja bombowa :loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To ja nie wiedziałam, że Elza to kot :crazyeye: :evil_lol: Wieści fantastyczne :loveu: Quote
baldek2 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wczoraj Elzunia przyjechala zobaczyc miejsce gdzie niedlugo bedzie mieszkac.Chyba Jej sie spodobalo bo ogonkiem merdala.Pospacerowala po lesie a pozniej przygladala sie jak maz z synem robia ogrodzenie.Chyba nie sa w jej typie bo obserwujac ich,glaskana prawie zasnela.Ale Oni sa w niej zakochani.Musialam powstrzymywac ich bo zaglaskac Ja chcieli a Elza jak na prawdziwa dame przystalo nie lubi natarczywych facetow.Zdjecia przesle Negri bo niestety nie umiem wstawic.Niestety jest ich tyko pare bo aparat padl.I z tego Elza byla zadowolona bo nie przepada jak sie Ja fotografuje. Quote
Negri_2008 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 :loveu::multi::loveu::multi: To ja może jeszcze dodam, że Elza swoje przyszłe miejsce zamieszkania oczyściła z myszek :evil_lol:. Urządziła sobie polowanie i po sprawie :cool3: Kochana Bogusia, kochana Elza..... Quote
Ra_dunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cudnie! Wspaniale! Rewelacyjnie :loveu: Quote
baldek2 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 W sobote Elza zapoznala sie juz z cala nasza rodzina.Udalo sie jej nawet ''uprowadzic'' kawalek kielbaski pieczonej w ognisku.Zajadajac ten malo zdrowy posilek zapomniala nawet o tym ze sie troszeczke boi i ogonek byl w gorze.Niestety zdjecie nie wyszlo ale moze nastepnym razem. Quote
Negri_2008 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 baldek2 napisał(a):W sobote Elza zapoznala sie juz z cala nasza rodzina.Udalo sie jej nawet ''uprowadzic'' kawalek kielbaski pieczonej w ognisku.Zajadajac ten malo zdrowy posilek zapomniala nawet o tym ze sie troszeczke boi i ogonek byl w gorze.Niestety zdjecie nie wyszlo ale moze nastepnym razem. Mam od Baldek foty z tej imprezy :-) Stawię wieczorem. Quote
Ra_dunia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cudownie się czyta jak Elza powoli, bez stresu wchodzi do nowej rodzinki :) Quote
baldek2 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A dzisiaj pierwszy raz uslyszalam ,ze Elzunia umie szczekac . Quote
baldek2 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wczoraj Ezla okazala mi .ze jest zazdrosna o glaskanie innych pieskow .Na spacerku odepchnela Chojraka i wystawila brzuszek do glaskania.A juz myslalam ,ze ona nie umie walczyc o swoje. Quote
Lu_Gosiak Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 baldek2 napisał(a):Wczoraj Ezla okazala mi .ze jest zazdrosna o glaskanie innych pieskow .Na spacerku odepchnela Chojraka i wystawila brzuszek do glaskania.A juz myslalam ,ze ona nie umie walczyc o swoje. o taka młość to kazdy by zawalczył...a Elza to wcale nie nie jest chyba taka cicha myszka, jak nam wszytskim sie wydawalo...jeszcze sie rozkreci :):) Quote
__Lara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 baldek2 napisał(a):Wczoraj Ezla okazala mi .ze jest zazdrosna o glaskanie innych pieskow .Na spacerku odepchnela Chojraka i wystawila brzuszek do glaskania.A juz myslalam ,ze ona nie umie walczyc o swoje. Ona już wie, kto jest "swój" :) Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ale muszą razem na spacerku z Chojrakiem pięknie wyglądać (prawie jak rodzeństwo ;) ) Quote
baldek2 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 W sobote 1 maja zabieramy nasza Elzunie juz do domku.Jeszcze raz bardzo dziekuje wszystkim ktorzy przyczynili sie do wyciagniecia jej ze schroniska.a Wiosnie i Patrykowi za opieke nad Elza.Wiem ,ze adopcja Elzy byla troche dziwna ale ciesze sie ze mi zaufaliscie i napewno zrobimy wszystko aby byla u nas szczesliwa. Quote
Recommended Posts