Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):

Elzunia, żebyś ty wiedziała, co się na wątku twojego kumpla Kubusia wyprawia :evil_lol: ale jak tylko ty pójdziesz do domku, to z cioteczką Negri normalnie nie tylko piwko wypijemy z radości, ale chyba normalnie flaszeczkę obalimy :evil_lol:

przypominałam sobie takie "coś":ghost_2:

Posted

ale to może jak już pójdzie, co? tak fizycznie :)
dwa ekscesy alkoholowe w czasie jednego miesiąca... moja wątroba może tego nie przeżyć :)

Ewentualnie możemy, jak już tytuł wątku zostanie zmieniony :eviltong::evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Jeżeli nie płaciłaś za wrzesień to musisz:eviltong:
Nie płacimy od października:loveu:

Kaska poszła. A w październiku oprócz piwka i flaszeczki to jakieś fajerwerki chyba odstrzelimy. Radunia, na wątrobę najlepsze Essentiale jest - możesz zacząć łykać już dziś, profilaktycznie.

Posted

agata51 napisał(a):
Kaska poszła. A w październiku oprócz piwka i flaszeczki to jakieś fajerwerki chyba odstrzelimy. Radunia, na wątrobę najlepsze Essentiale jest - możesz zacząć łykać już dziś, profilaktycznie.

Chyba zacznę :evil_lol:

Posted

Cioteczki, sprawa jest bardzo ważna.

To jest wątek suczek, które były pod opieką dr Klamczyńskiego w Wołomienie.
Wszyscy lub prawie wszyscy o nim słyszeli.

On prawie do śmierci benia Trevora, który walczy z życiem.
Do dzisiaj rano były tam jeszcze inne sunie; między innymi jedna świeżo po sterylce druga z raną w boku.
Dzis o 8 rano zostały zabrane odwiezione przez Kalmke do Celestynowa.
Dla potrzeb transportu podano im sedalin i za ogony jak worki kartofli wrzucono do samochodu.:diabloti:
Chcemy je zabrać dziś/jutro z Celestynowa i umieścić w płatnych dt ale nie mamy funduszy.

Prosimy o wsparcie

Zajrzyjcie proszę...
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebne-deklaracje-bazarki-inaczej-suki-zgina-146056/

Posted

Wszytko w porządku i coraz lepiej. :multi:

Pani Bogusia już była u Elzy dwa razy.

Wieczorkiem lub jutro zrobię rozliczenie finansów.
Sorrki, że zalegam ale się sporo porobiło :oops::huh:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Wszytko w porządku i coraz lepiej. :multi:

Pani Bogusia już była u Elzy dwa razy.

Sorrki, że zalegam ale się sporo porobiło :oops::huh:

Wiem, śledzę wszystkie wątki... porobiło się i to bardzo...

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Ja jeszcze nie wpłaciłam:placz::shake:
Będą na poniedziałek,obiecuję:happy1:
Miałam dać Negri jak u mnie była,ale tak krótko była:mad:,że zapomniałam z tego wszystkiego:shake:

Posted

Zrobiłam przelew dla Wiosny na kwotę 264 zł.

Elza jest w hoteliku od 9 czerwca, czyli od 9 września do końca tego miesiąca płacimy za 22 dni.

Pełne rozliczenia zrobię, gdy wszystkie cioteczki przyślą swoje deklaracje. ;)

Za wrzesień mam wpłaty od:

Malicja - 20 zł za dwa miesiące (czyli 10 zł do zwrotu)
Ra_dunia - 30 zł
Negri_2008 - 50 zł
Zuzia63 - 100 zł
Agata - 30 zł
Leyla - 50 zł

Popatrzcie cioteczki, czy wszystko się zgadza

Posted

[quote name='Negri_2008']Zrobiłam przelew dla Wiosny na kwotę 264 zł.

Elza jest w hoteliku od 9 czerwca, czyli od 9 września do końca tego miesiąca płacimy za 22 dni.

Pełne rozliczenia zrobię, gdy wszystkie cioteczki przyślą swoje deklaracje. ;)

Za wrzesień mam wpłaty od:

Malicja - 20 zł za dwa miesiące (czyli 10 zł do zwrotu)
Ra_dunia - 30 zł
Negri_2008 - 50 zł
Zuzia63 - 100 zł
Agata - 30 zł
Leyla - 50 zł

Popatrzcie cioteczki, czy wszystko się zgadza

Negri, jesli masz jakas bida na oku to przelej na nia te 10 zl.:lol:

Posted

Bylam dzisiaj u Elzuni i pierwszy raz sie ucieszyla merdajac ogonkiem gdy mnie zobaczyla.Tak sie ciesze .Jest taka kochana.Wiem ,ze naddejdzie chwila kiedy Elza zaufa mi tak do konca.Wiosna bardzo,bardzo dziekuje Tobie i Patrykowi ze zgadzacie sie na te moje wizyty.(nawet podczas waszej nieobecnosci)

Posted

[quote name='baldek2']Bylam dzisiaj u Elzuni i pierwszy raz sie ucieszyla merdajac ogonkiem gdy mnie zobaczyla.Tak sie ciesze .Jest taka kochana.Wiem ,ze naddejdzie chwila kiedy Elza zaufa mi tak do konca.Wiosna bardzo,bardzo dziekuje Tobie i Patrykowi ze zgadzacie sie na te moje wizyty.(nawet podczas Waszej nieobecnosci)

Posted

baldek2 napisał(a):
[quote name='baldek2']Bylam dzisiaj u Elzuni i pierwszy raz sie ucieszyla merdajac ogonkiem gdy mnie zobaczyla.Tak sie ciesze .Jest taka kochana.Wiem ,ze naddejdzie chwila kiedy Elza zaufa mi tak do konca.Wiosna bardzo,bardzo dziekuje Tobie i Patrykowi ze zgadzacie sie na te moje wizyty.(nawet podczas Waszej nieobecnosci)

W takich momentach nigdy nie wiem, co mądrego powinnam napisać.

Zwykłe "dziękuję, że pokochałas Elzę" nie wystarczy.

W tym wszystkim jest coś niezwykłego.
Taka osoba jak Ty, o tak wielkim sercu, która marzyła o własnym psie, która pomaga tylu biednym psiakom i niejednego już nieszczęśliwego psa w swoim życiu widziała - wybrała właśnie Elzunię :loveu:

Posted

To ja dziekuje wszystkim,ktorzy przyczynili sie do wyciagniecia Elzy ze schroniska.Postaram sie zrobic wszystko co w mojej mocy(oczywiscie z pomoca Wiosny poniewaz nie mam doswiadczenia)aby Elza uwierzyla ,ze czlowiek nie jest tak do konca zly ,ze juz nikt nigdy jej nie skrzywdzi.

Posted

[quote name='baldek2'][quote name='baldek2']Bylam dzisiaj u Elzuni i pierwszy raz sie ucieszyla merdajac ogonkiem gdy mnie zobaczyla.Tak sie ciesze .Jest taka kochana.Wiem ,ze naddejdzie chwila kiedy Elza zaufa mi tak do konca.Wiosna bardzo,bardzo dziekuje Tobie i Patrykowi [B]ze zgadzacie sie na te moje wizyty[/B].(nawet podczas Waszej nieobecnosci)[/quote]
A do Antosia to nie wpadnie:placz:;)
Ale za to dzwoni...kochana Bogusia:loveu: