Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Siedzę, czytam, oczy wilgotne, uśmiech na twarzy :) Ja chcę, żeby tak na wszystkich wątkach było... Quote
Negri_2008 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratlerek-sunia-mega-seniorka-wierze-w-sile-dogomanii-146170/index3.html A ten watek też się robi ciekawy. Powstał w nocy, wiele osób nie spało i proszę...co się wydarzyło :roll: Quote
Negri_2008 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Ra_dunia napisał(a): Elzunia, żebyś ty wiedziała, co się na wątku twojego kumpla Kubusia wyprawia :evil_lol: ale jak tylko ty pójdziesz do domku, to z cioteczką Negri normalnie nie tylko piwko wypijemy z radości, ale chyba normalnie flaszeczkę obalimy :evil_lol: przypominałam sobie takie "coś":ghost_2: Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ale to może jak już pójdzie, co? tak fizycznie :) dwa ekscesy alkoholowe w czasie jednego miesiąca... moja wątroba może tego nie przeżyć :) Ewentualnie możemy, jak już tytuł wątku zostanie zmieniony :eviltong::evil_lol: Quote
agata51 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Renata5 napisał(a):Jeżeli nie płaciłaś za wrzesień to musisz:eviltong: Nie płacimy od października:loveu: Kaska poszła. A w październiku oprócz piwka i flaszeczki to jakieś fajerwerki chyba odstrzelimy. Radunia, na wątrobę najlepsze Essentiale jest - możesz zacząć łykać już dziś, profilaktycznie. Quote
Ra_dunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 agata51 napisał(a):Kaska poszła. A w październiku oprócz piwka i flaszeczki to jakieś fajerwerki chyba odstrzelimy. Radunia, na wątrobę najlepsze Essentiale jest - możesz zacząć łykać już dziś, profilaktycznie. Chyba zacznę :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Cioteczki, sprawa jest bardzo ważna. To jest wątek suczek, które były pod opieką dr Klamczyńskiego w Wołomienie. Wszyscy lub prawie wszyscy o nim słyszeli. On prawie do śmierci benia Trevora, który walczy z życiem. Do dzisiaj rano były tam jeszcze inne sunie; między innymi jedna świeżo po sterylce druga z raną w boku. Dzis o 8 rano zostały zabrane odwiezione przez Kalmke do Celestynowa. Dla potrzeb transportu podano im sedalin i za ogony jak worki kartofli wrzucono do samochodu.:diabloti: Chcemy je zabrać dziś/jutro z Celestynowa i umieścić w płatnych dt ale nie mamy funduszy. Prosimy o wsparcie Zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebne-deklaracje-bazarki-inaczej-suki-zgina-146056/ Quote
Negri_2008 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Wszytko w porządku i coraz lepiej. :multi: Pani Bogusia już była u Elzy dwa razy. Wieczorkiem lub jutro zrobię rozliczenie finansów. Sorrki, że zalegam ale się sporo porobiło :oops::huh: Quote
Ra_dunia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Negri_2008 napisał(a):Wszytko w porządku i coraz lepiej. :multi: Pani Bogusia już była u Elzy dwa razy. Wieczorkiem lub jutro zrobię rozliczenie finansów. Sorrki, że zalegam ale się sporo porobiło :oops::huh: Wiem, śledzę wszystkie wątki... porobiło się i to bardzo... Quote
Lionees Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Negri_2008 napisał(a): Wieczorkiem lub jutro zrobię rozliczenie finansów. Ja jeszcze nie wpłaciłam:placz::shake: Będą na poniedziałek,obiecuję:happy1: Miałam dać Negri jak u mnie była,ale tak krótko była:mad:,że zapomniałam z tego wszystkiego:shake: Quote
Negri_2008 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Zrobiłam przelew dla Wiosny na kwotę 264 zł. Elza jest w hoteliku od 9 czerwca, czyli od 9 września do końca tego miesiąca płacimy za 22 dni. Pełne rozliczenia zrobię, gdy wszystkie cioteczki przyślą swoje deklaracje. ;) Za wrzesień mam wpłaty od: Malicja - 20 zł za dwa miesiące (czyli 10 zł do zwrotu) Ra_dunia - 30 zł Negri_2008 - 50 zł Zuzia63 - 100 zł Agata - 30 zł Leyla - 50 zł Popatrzcie cioteczki, czy wszystko się zgadza Quote
malicja Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Negri_2008']Zrobiłam przelew dla Wiosny na kwotę 264 zł. Elza jest w hoteliku od 9 czerwca, czyli od 9 września do końca tego miesiąca płacimy za 22 dni. Pełne rozliczenia zrobię, gdy wszystkie cioteczki przyślą swoje deklaracje. ;) Za wrzesień mam wpłaty od: Malicja - 20 zł za dwa miesiące (czyli 10 zł do zwrotu) Ra_dunia - 30 zł Negri_2008 - 50 zł Zuzia63 - 100 zł Agata - 30 zł Leyla - 50 zł Popatrzcie cioteczki, czy wszystko się zgadza Negri, jesli masz jakas bida na oku to przelej na nia te 10 zl.:lol: Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja jeszcze nie wpłaciłam 5zł za wrzesień :oops: zaraz wpłacę ;) Quote
baldek2 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bylam dzisiaj u Elzuni i pierwszy raz sie ucieszyla merdajac ogonkiem gdy mnie zobaczyla.Tak sie ciesze .Jest taka kochana.Wiem ,ze naddejdzie chwila kiedy Elza zaufa mi tak do konca.Wiosna bardzo,bardzo dziekuje Tobie i Patrykowi ze zgadzacie sie na te moje wizyty.(nawet podczas waszej nieobecnosci) Quote
baldek2 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='baldek2']Bylam dzisiaj u Elzuni i pierwszy raz sie ucieszyla merdajac ogonkiem gdy mnie zobaczyla.Tak sie ciesze .Jest taka kochana.Wiem ,ze naddejdzie chwila kiedy Elza zaufa mi tak do konca.Wiosna bardzo,bardzo dziekuje Tobie i Patrykowi ze zgadzacie sie na te moje wizyty.(nawet podczas Waszej nieobecnosci) Quote
Lu_Gosiak Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :multi::multi: wiedzialam, że wystarczy pare razy i Elza bedzie na Bogusie machac ogonem:loveu::loveu: strasznie sie ciesze:multi: Quote
Negri_2008 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 baldek2 napisał(a):[quote name='baldek2']Bylam dzisiaj u Elzuni i pierwszy raz sie ucieszyla merdajac ogonkiem gdy mnie zobaczyla.Tak sie ciesze .Jest taka kochana.Wiem ,ze naddejdzie chwila kiedy Elza zaufa mi tak do konca.Wiosna bardzo,bardzo dziekuje Tobie i Patrykowi ze zgadzacie sie na te moje wizyty.(nawet podczas Waszej nieobecnosci) W takich momentach nigdy nie wiem, co mądrego powinnam napisać. Zwykłe "dziękuję, że pokochałas Elzę" nie wystarczy. W tym wszystkim jest coś niezwykłego. Taka osoba jak Ty, o tak wielkim sercu, która marzyła o własnym psie, która pomaga tylu biednym psiakom i niejednego już nieszczęśliwego psa w swoim życiu widziała - wybrała właśnie Elzunię :loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Bo to tak jest właśnie :) Zobaczysz psa i już wiesz :loveu: Po prostu miłość od pierwszego wrażenia ;) Quote
baldek2 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 To ja dziekuje wszystkim,ktorzy przyczynili sie do wyciagniecia Elzy ze schroniska.Postaram sie zrobic wszystko co w mojej mocy(oczywiscie z pomoca Wiosny poniewaz nie mam doswiadczenia)aby Elza uwierzyla ,ze czlowiek nie jest tak do konca zly ,ze juz nikt nigdy jej nie skrzywdzi. Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Negri.... a może by tak tytuł zmienić... :roll: Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='baldek2'][quote name='baldek2']Bylam dzisiaj u Elzuni i pierwszy raz sie ucieszyla merdajac ogonkiem gdy mnie zobaczyla.Tak sie ciesze .Jest taka kochana.Wiem ,ze naddejdzie chwila kiedy Elza zaufa mi tak do konca.Wiosna bardzo,bardzo dziekuje Tobie i Patrykowi [B]ze zgadzacie sie na te moje wizyty[/B].(nawet podczas Waszej nieobecnosci)[/quote] A do Antosia to nie wpadnie:placz:;) Ale za to dzwoni...kochana Bogusia:loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Ra_dunia']Negri.... a może by tak tytuł zmienić... :roll:[/quote] Właśnie tak się zastanawiam, na jaki? Quote
Lionees Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Negri_2008']Właśnie tak się zastanawiam, na jaki?[/quote] Zostawić pierwszy człon,a dalej napisać"będzie miała cudowny dom"...albo coś w tym stylu:roll: Quote
Ra_dunia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 albo po prostu zostawić tylko "Piękna metamorfoza Elzy" Quote
Recommended Posts