Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety obie z Elza musimy poczekac dosyc dlugo ok .roku(chyba ,ze cos da sie przyspieszyc)Niestety nie mam narazie zadnego psa bo tak jak wspomnialam nie mam warunkow ale mam dwa koty.Jednego z nich zabralismy z ulicy w podobnym stanie jak byla Elza zaraz po przyjezdzie do Wiosny tylko jego strach objawial sie agresja.Gryzl,drapal i uciekal.Teraz jest najwiekszym pieszczochem.No i oile nie zmienicie zdania bo zdaje sobie sprawe ,ze ten rok to bardzo dlugo to Elza bedzie naszym pieskiem.narazie musza wystarczyc nam kontakty srednio raz w tygodniu poniewaz dzieli nas 30 km.

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ważne, że Elza poczeka na Was u Wiosenki a nie w schronisku. Jakby była w schronisku to na pewno tak łatwo by nie poszło :cool1:
Na super domek warto czekać a i Elza nie należy do psiaków "łatwoadopcyjnych". Sporo tu takich śliczności co latami są ogłaszane i nic :shake: nadal czekają...
Rozumiem Baldek, że będziesz chciała już od października opłacać pobyt Elzuni u Wiosny, jako swojej suni ;) ?

Mam nadzieję, że ta budowa Wam szybko pójdzie :cool3:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
A ja po namyśle mam jednak jeden warunek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bardzo chciałabym aby Baldek pisała do nas na wątku i pokazywała nam zdjęcia :loveu:

Przecież to się rozumiało samo przez się :evil_lol:

Posted

Tak od pazdziernika przejmuje na siebie wszystkie koszta zwiazane z Elza .Przeciez to juz moja sunia wiec jak moze byc inaczej.We wrzesniu mialam duzo deklaracji ale jeden z moich podopiecznych pojechal do Ds wiec juz jest ok.

Posted

__Lara napisał(a):
A kto to jest Bogusia?

Bogusia to Baldek2,czyli Anioł naszego mileleckiego niewidomego Antosia:loveu:
Negri_2008 napisał(a):

Czy masz może juz pieska? :oops: Pewnie tak :evil_lol:

No pewnie że ma,to przecież Antoś:cool3:,którego zaadoptowała wirtualnie:loveu:,a który jest u mnie;)

Kochana,szalona Bogusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ojej, to przecudownie!!!

Najlepsze jest to, że zaoszczędzone pieniążki z Elzy zawsze można przeznaczyć na inną psinę :loveu::loveu: a Elzunia ma już domek :loveu:

Edit: cioteczki, wczoraj wystawiłam jej allegro za 12,50zł z pieniążków Negri - może masz pomysł Negri jakiego innego psa wstawić w to allegro? szkoda żeby się zmarnowało.

Posted

__Lara napisał(a):
Ojej, to przecudownie!!!

Najlepsze jest to, że zaoszczędzone pieniążki z Elzy zawsze można przeznaczyć na inną psinę :loveu::loveu: a Elzunia ma już domek :loveu:

Edit: cioteczki, wczoraj wystawiłam jej allegro za 12,50zł z pieniążków Negri - może masz pomysł Negri jakiego innego psa wstawić w to allegro? szkoda żeby się zmarnowało.

Oto Berni - ofiara tegorocznych wakacji....
Tego pięknego psa właściciel przywiązał do ulicznej latarni i porzucił.

Berni ma około 1,5 roku. Jest przemiłym łagodnym psem.
W schronisku jest całkowicie zagubiony. Bardzo lgnie do ludzi i prosi o opiekę i zainteresowanie. Najchętniej przywarłby całym sobą do człowieka i już tak pozostał.

Mimo swoich rozmiarów zachowuje się jak malutki piesek.

Adopcja będzie możliwa po przeprowadzeniu wizyty przedadopcyjnej.

Bardzo prosimy o dom dla tego pięknego psa.
Tel. 500-119-660

-____________________________________________

Lara :loveu:

To jest psiak z azylu w Klembowie koło Wołomina. Chłopak jeszcze nie ma wątku bo to nowe odkrycie.
Dziś założę mu wątek.

Skleciłam jakiś tekst pośpiesznie. Nada się??? :oops:

Posted

Od jakiegoś czasu mam problemy z wejściem na dogo. Dziś się udało - i niespodzianka! Radość ogromna w sercu. Zamierzałam dziś zrobić przelew dla Elzy. Nie muszę już?

Elzuniu, może rzadko u ciebie bywałam, ale za każdym razem z ogromną przyjemnością - to jeden z fajniejszych wątków na dogo. Buziaki od ciotki, suniu

Posted

agata51 napisał(a):
Zamierzałam dziś zrobić przelew dla Elzy. Nie muszę już?

Jeżeli nie płaciłaś za wrzesień to musisz:eviltong:
Nie płacimy od października:loveu:

Posted

Cioteczki płaćcie za wrzesień, płaćcie :evil_lol:;)

Elzunia zgromadziła niezły fundusik nadwyżkowy :p
I w związku z tym mam taką propozycję, aby ten fundusik jeszcze pozostał na jej koncie do końca września.
Dopóki Elzunia jest pod naszą finansowa kuratelą lepiej mień pod ręką "gorący pieniążek".

Pewnie nie będzie potrzeby z niego korzystać bo Elza jest zdrowa jak rybka :loveu: ale przezorny zawsze ble ble....:evil_lol:

Posted

Zgadzam się w pełni - zwłaszcza z tym ble, ble... :evil_lol:

Że ja nie skojarzyłam, że Baldek to wirtualna opiekunka Antka... :oops: Renatko dobrze, że napisałaś. Bogusiu - po prostu :loveu::loveu::loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Bogusia to Baldek2,czyli Anioł naszego mileleckiego niewidomego Antosia:loveu:

Kochana,szalona Bogusia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

i anioł naszych radlinskich ślepaczków(i nie tylko),właśnie sie dowiedziałam ze się zakochała i bardzo się cieszę,lepszego domku elza nie mogła znaleźć,tak długo bogusia marzyła o psie i w końcu trafiona strzałą amora poległa,obawiam się tylko że elzie u bogusi będzie "groziło"rozpieszczenie ,ukanapowienie i masa złych nawyków:diabloti::diabloti::diabloti:gratuluję bogusi i elzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no i niech ta chałupa ekspresem sie buduje!!!!!!

Posted

stonka1125 napisał(a):
i anioł naszych radlinskich ślepaczków(i nie tylko),właśnie sie dowiedziałam ze się zakochała i bardzo się cieszę,lepszego domku elza nie mogła znaleźć,tak długo bogusia marzyła o psie i w końcu trafiona strzałą amora poległa,obawiam się tylko że elzie u bogusi będzie "groziło"rozpieszczenie ,ukanapowienie i masa złych nawyków:diabloti::diabloti::diabloti:gratuluję bogusi i elzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no i niech ta chałupa ekspresem sie buduje!!!!!!

Informuję Was cioteczki kochane, że ryczę jak bóbr. Ale to nic nowego:placz::placz::placz::loveu::loveu::loveu: