Jump to content
Dogomania

Właścicielka oddała go do schroniska, bo wyjeżdżała do Szwecji, a on rozpaczał, tęsknił, tylko nikt tego nie zauważał. Teraz Wolfik zamieszkał w Katowicach:)

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.04.2022 o 20:01, Tola napisał:

Kwietniowy Wolfik:)

Gdyby on wiedział, ze jeszcze raz czeka go przeprowadzka:(

Tez o tym myślę.  Juz całkowicie zadomowil się, ma swoje przyzwyczajenia, ulubione miejsca, zachowania, codzienne rytuały.  Pewnie mu przez mysl nie przyjdzie, ze będzie musiał znowu to stracić i zmieniać życie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie jedynakiem w nowym domu, bo kocha psie towarzystwo. Dlatego tak nie lubie, kiedy psy się zasiedzą. Gdy są krótko, to bez problemu przechodzą zmiany.

Nowy dom Wolfika chyba będzie musiał chować mu w różne miejsca jajka, bo to ulubione południowe zadanie pięknisia, sprawdzać czy przeoczyliśmy jakieś. A ze nasze kury niosą się gdzie chca, to dostarczają mu rozrywki i zdrowego pożywienia 😉

Posted
Dnia 25.04.2022 o 20:45, Jaaga napisał:

Tez o tym myślę.  Juz całkowicie zadomowil się, ma swoje przyzwyczajenia, ulubione miejsca, zachowania, codzienne rytuały.  Pewnie mu przez mysl nie przyjdzie, ze będzie musiał znowu to stracić i zmieniać życie. Mam tylko nadzieję, że nie będzie jedynakiem w nowym domu, bo kocha psie towarzystwo. Dlatego tak nie lubie, kiedy psy się zasiedzą. Gdy są krótko, to bez problemu przechodzą zmiany.

Nowy dom Wolfika chyba będzie musiał chować mu w różne miejsca jajka, bo to ulubione południowe zadanie pięknisia, sprawdzać czy przeoczyliśmy jakieś. A ze nasze kury niosą się gdzie chca, to dostarczają mu rozrywki i zdrowego pożywienia 😉

To trzeba dodać w ogłoszeniach, że mile widziany dom z drugim psem

Posted

Wczoraj i dzisiaj miała 3 zapytania o Wolfika i wszystkie propozycje to niestety do budy.

Ostatnia pani z Częstochowy na moją uwagę,  że Wolfik mieszka teraz w domu i   nie chcemy pogarszać mu warunków, odpowiedziała, że będzie mu dobrze, bo jak jest zimno to jej psy przebywają w kotłowni.

Posted
Dnia 11.04.2022 o 23:17, elik napisał:

Mam 50% zniżki i chciałam wypromować Wolfika, ale albo coś źle robię, albo promować mogę tylko własne ogłoszenia ze zniżką, na ogłoszenie Wolfika nie potrafię wykorzystać tej promocji 😞 czy jest na to jakiś sposób?

Posted
Dnia 4.05.2022 o 11:02, mari23 napisał:

Mam 50% zniżki i chciałam wypromować Wolfika, ale albo coś źle robię, albo promować mogę tylko własne ogłoszenia ze zniżką, na ogłoszenie Wolfika nie potrafię wykorzystać tej promocji 😞 czy jest na to jakiś sposób?

Dokładnie tak. Od jakiegoś czasu można wykorzystać promocję tylko w swoich ogłoszeniach. 

Posted

W moim OLX też skończyło się wyróżnienie, czekam na zniżkę i wypromuję.

W sobotę Wolfik ma mieć odwiedziny, ale nie wiążę z tą wizytą wielkich nadziei.

Posted
Dnia 4.05.2022 o 21:42, Tola napisał:

W sobotę Wolfik ma mieć odwiedziny, ale nie wiążę z tą wizytą wielkich nadziei.

I miałaś rację.  Pan byl umówiony, ale przyslal sms, ze rezygnuje. Przeslalam Ci wiadomość. 

Posted
Dnia 7.05.2022 o 07:10, Jaaga napisał:

I miałaś rację.  Pan byl umówiony, ale przyslal sms, ze rezygnuje. Przeslalam Ci wiadomość. 

Jakoś nie bardzo żałuję. Czekam na kogoś, kto będzie chciał Wolfika i nikogo więcej. Tylko czy taki ktoś się nam trafi😔

Posted

Wiele osób szuka Wolfikowi domu tutaj, szuka też na Fb rodzina  Liczi z lasu, i na Instagramie rodzina Feli vel Duszki. I wciąż nikt nie zainteresował się Wolfikiem. Wczoraj z sanatorium w Busku zadzwonił starszy pan, ma problemy z chodzeniem i kolejny z okolic Wałbrzycha, poprzedni jego pies zginął pod kołami motoru. To wszystko na razie.

Posted
Dnia 9.05.2022 o 20:25, Tyśka) napisał:

Otrzymałam 60% rabatu na olx. Czy wyróżnić Misia?

Bardzo proszę i dziękuję. 

Od razu nr konta na PV poproszę.

Posted
Dnia 12.05.2022 o 22:11, Tola napisał:

To może zmienię na Bielsko-Biała ? Dzis lub jutro zrobię od nowa i trzeba będzie wyróżnić. 

Posted

Mam ogłoszenie na Toruń, nie na Opole. Jak tylko dam radę czasowo zrobic nowe,to zmienię na Bielsko. Zrobiłam dziś mu nowe zdjecia, wysłałam Toli do zmniejszenia. Aparat zaszalał sobie przy automatycznym zmienianiu daty i zmienił też rozmiar zdjęć.Zdjęcia już rozjasniłam, wstępnie zmniejszyłam,dodałam kontrastu. Powinny wyjść dobre.

Posted

Hie rozumiem dlaczego nikt go nie chce, jest piękny i nie do budy, co za ludzie, kompletna wiocha. Ja niestety nmam już parkę więc nie mogę wziąć trzeciego bo za stara jestem, inaczej już byłby mój i nie do budy tylko na kanapę.