Jump to content
Dogomania

Nasz Michu ma DOM :) MICHU już poza schroniskiem. Bardzo potrzebuje kasy na hotel i weta.

Recommended Posts

Posted

AniaB - on się u Ciebie nauczył, że człowiek jest w dobry i nie robi krzywdy. Dlatego łatwiej mu przychodzi teraz nawiązać kontakt z nowym ludziem😉. Pięknie mu w tych kwiatkach 😍

• Like 4
Posted

To mi już nic nie pozostało powiedzieć, jak tylko, że - FAJNIE  JEST  🙂 

Zamieniam kolejne zdjęcia w ogłoszeniu. Są superowe.

Posted

Dzisiejszy dzień jest dla Micha bogaty w wydarzenia i fizyczne i finansowe. Zgodnie z umową, za pobyt w hotelu płacimy z góry. Za maj od 14 do 31.05.  -  18 dni  opłata wynosi 290,00 zł.

451075039_Michuhotel.png.b00a2c100cef78092e5a988df2b8e66f.png

Posted

16.05. na konto Micha wpłynęły poniższe kwoty:

150,00 zł  od Keyuta  na gryzaki dla Micha
100,00 zł  od Karen116  V
  20,00 zł  od  Dulska  V
  20,00 zł  od  Livka  V
  20,00 zł  od  jankamałpa  IV
  25,00 zł  od Nuncek  V

Bardzo serdecznie dziękuję  

1a122.jpg.e4d10d1a9ba9b87bbf240f00ff1a1570.jpg

Posted
Dnia 16.05.2022 o 12:16, AniaB napisał:

Prosze jakie szczescie psie!!! 

Zadowolony widac bardzo! 

Od razu widac ze wyluzoqany, najedzony, swobodny.. 

received_749838636384911.jpeg

received_2873254276305491.jpeg

received_792368685066909.jpeg

Ja to muszę pobrać nauki u LILUtosi dotyczące utrzymania roślinności.  Podziwiam Micha w bratkach, bo u mnie nie ma szansy na takie widoki. Doniczki moga być na parapetach, bo krzewy i świeżo zasadzone drzewka nawet popadały zasikane przez chłopaków. Porobiłam metalowe odgrodzenia, ale strumien moczu i tak się przedostawal. Jak tylko coś zasadze, to moje diablęta idą wykopac lub skosztowac i po moich uprawach.

Michu szybciutko sie aklimatyzuje 🙂

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 16.05.2022 o 13:19, Keyuta napisał:

AniaB - on się u Ciebie nauczył, że człowiek jest w dobry i nie robi krzywdy. Dlatego łatwiej mu przychodzi teraz nawiązać kontakt z nowym ludziem😉. Pięknie mu w tych kwiatkach 😍

Keyuta❤❤❤❤ U mnie chyba taki rozesmiany nie byl na zdjeciach 😄. Bardziej znudzony jednak :D..

A tutaj az promienieje!!😍

Posted
Dnia 17.05.2022 o 08:30, LILUtosi napisał:

Michu.jpg

micho1a.jpg

Przepiękne zdjęcia !!! ❤️  przepiękny, szczęśliwy pies ❤️ 

Michu teraz mieszka niedaleko ode mnie :)

Posted
Dnia 17.05.2022 o 09:59, elik napisał:

Czy Michu ma jeszcze te suplementy, a jeśli nie, to czy mu zamówić?

spacer.png

Eliku, ja przekazalam LiluTosi prawie pelne pojemniczki- mysle ze na miesiac jeszcze minimum mu wystarczy a nawet na dluzej, u mnie dostawal tylko przez chyba tydzien z nowych opakowan, a tam jest po 90 tabletek każdego suplementu czyli na 45 dni kazdy suplemrnt starcza (bo bierze po 2 tabl kazdego suplementu dziennie). 

Posted
Dnia 17.05.2022 o 10:38, AniaB napisał:

Eliku, ja przekazalam LiluTosi prawie pelne pojemniczki- mysle ze na miesiac jeszcze minimum mu wystarczy a nawet na dluzej, u mnie dostawal tylko przez chyba tydzien z nowych opakowan, a tam jest po 90 tabletek każdego suplementu czyli na 45 dni kazdy suplemrnt starcza (bo bierze po 2 tabl kazdego suplementu dziennie). 

To super.  Dzięki za wyjaśnienie  🙂

Posted
Dnia 17.05.2022 o 13:45, Ewa Marta napisał:

Nie do wiary jaki Michu jest zadowolony 🙂 A tak się o niego martwiłam, zupełnie niepotrzebnie 🙂

Chyba wszyscy się o niego martwiliśmy, a Michu na szczęście tak szybko i łatwo się zaaklimatyzował  🙂          

• Like 2
Posted

A bo z tymi zwierzakami nie wiadomo. Brakuje któremuś czegoś, co nikt nie wymyśli że tak właśnie.

Michu chciał łazić po łąkach, Anię pokochał, ale teraz spełniły się jego marzenia.

Nieodgadnione 🙂

• Like 2
Posted
Dnia 17.05.2022 o 17:53, rozi napisał:

A bo z tymi zwierzakami nie wiadomo. Brakuje któremuś czegoś, co nikt nie wymyśli że tak właśnie.

Michu chciał łazić po łąkach, Anię pokochał, ale teraz spełniły się jego marzenia.

Nieodgadnione 🙂

Tak dokladnie:D.. Z tym ze on od poczatku wykazywal lęki przed miastem i ruchem ulicznym, i nie czul sie komfortowo w takim otoczeniu; mysle ze dlugi czas zajeloby mu oswojenie sie z nim, a czy by polubil kiedykolwiek, ciezko powiedziec.. 

Najlepsze dla niego miejsce to dom poza duzym ruchliwym osrodkiem, bo tam ma spokoj i swobodę. 

Co nie zmienia faktu ze ja osobiscie tesknie za nim bardzo:D:D

• Like 2
Posted
Dnia 17.05.2022 o 20:59, rozi napisał:

Tej mordy ciepłej.

No wlasnie tak jest..:((.. I jak patrze na zdjecia LiluTosi to jest taki znajomy, moj, wszystko w nim znam, rozumiem, echh.. 

Niech bedzie najszczesliwszy, wygral zycie, naprawde.. 

• Like 3