jankamałpa Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 12:40, elik napisał: Kto jest skarbnikiem Brego? Podam nr konta ale dopiero jutro. Dziś w pracy jestem. Quote
elik Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 14:30, jankamałpa napisał: Podam nr konta ale dopiero jutro. Dziś w pracy jestem. ok 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Dnia 7.11.2021 o 21:44, elik napisał: Ale cisza u Brego nastała. Stres powoli opada, potrzebujemy odsapnąć i czekamy na tylko dobre wieści od p. Karoliny😊 1 Quote
Livka Posted November 8, 2021 Author Posted November 8, 2021 Dnia 7.11.2021 o 22:17, Alaskan malamutte napisał: Stres powoli opada, potrzebujemy odsapnąć i czekamy na tylko dobre wieści od p. Karoliny😊 O tak właśnie. Wszyscy odpoczywają. Głównie Brego 🙂 Quote
Jo37 Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Piękny pies ale do tej pory musiał mieć bardzo podłe życie. Quote
elik Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Dnia 7.11.2021 o 22:17, Alaskan malamutte napisał: Stres powoli opada, potrzebujemy odsapnąć i czekamy na tylko dobre wieści od p. Karoliny😊 Tak, to pewnie jest powodem tej ciszy przed burzą ochów i achów po pojawieniu się nowych wiadomości i zdjęć Brego 🙂 1 Quote
jankamałpa Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Zaglądam i wszystko czytam, tylko mało piszę. Quote
Alaskan malamutte Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Info z hoteliku: "Brego się rozkręca, Już spacery z ogonem na maxa w górze. Martwi mnie jego burczenie gdy kręcę się przy kojcach. Nawet gdy jedzenie mu niosę. Trochę czasu wymaga złapanie go przed spacerem. Chowa się w budzie i trzeba trochę pokombinować aby go złapać ale tak, aby si nie przestraszył. Na razie nie szuka towarzystwa człowieka. Wręcz pokazuje, że nie jest mu potrzebny. Koty ignoruje. Zjeść jedzenie zje, ale z łaską. Tak, jakby było mu obojętne czy jeść dostanie czy nie. Mam nadzieję, że wszystko to z czasem zacznie się zmieniać na lepsze. " 2 Quote
rozi Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Nie ma za grosz zaufania do ludzi. To się może nie zmienić w hoteliku. Quote
agat21 Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 To pierwsze chwile w sumie dopiero. On sam musi się odnaleźć w nowym miejscu i sytuacji. Przeżywa to na pewno mocno. Nie zna pani Karoliny, nie wie czego się po niej spodziewać. Mógł też niestety żyć nawet przed schronem głównie w kojcu i przyzwyczaić się, że człowiek to nic szczególnego. Nadzorca po prostu. 😕 Duże psiaki tak na wsiach żyją. 😔 1 Quote
rozi Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 On powinien był pójść prosto do DS. Dla niego hotelik to taki lepszy schron. Moim zdaniem. Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Livko, pisałam dzisiaj troszke z p. Karolinką. Okazało się, ze kaganiec pojechał z Brego. Co prawda w bagażniku, ale pojechał. Tutaj pytanie..Czy ten kaganiec może zostać u p. Karoliny, a my odkupimy taki sam wolontariuszce? P. Karolina korzystałaby z tego kagańca podczas wyjazdu do weta czy spa... Mam obiecane zdjęcia. Jak tylko dostanę, to wstawię tutaj na wątku. Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dnia 8.11.2021 o 23:54, rozi napisał: On powinien był pójść prosto do DS. Dla niego hotelik to taki lepszy schron. Moim zdaniem. Trudno o DS dla tak dużego psa i w dodatku niesprawdzonego..Ja rozmawiałam z trzema sensownymi domami, ale ciągle byłam dopytywana jak do dzieci, jak do kotów, jak do innych psów... My takiej wiedzy nie mamy.... Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Pani Karolina podejrzewa, że Brego stał na łańcuchu...boi się linki i kiedy stuka karabińczyk.... Do psów zaczyna się ośmielać, do ludzi nie bardzo.... To takie info na dziś... Mam nadzieję, że Brego włączy wersję expresową, jak mój Max zabrany z łańcucha... Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Brego boi się aparatu.. Ożywia się na spacerach, wtedy ogon w górze... 1 Quote
jankamałpa Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:49, konfirm31 napisał: Smutny i wzruszający chudziudki 😞 Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:56, jankamałpa napisał: chudziudki 😞 Nawet bardzo chudziutki...w rzeczywistości to skóra i kości...tylko głowa wielka...Dramat.... Quote
jankamałpa Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Na koncie jest wpłata od eilk. Dziękuję Quote
Recommended Posts