ona03 Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 18 minut temu, Nesiowata napisał: Melduję, że odebrane. Super :), bardzo dziękuję :)))) Zapraszam po kwiatki :))) 1 Quote
ona03 Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 Komu kffffiatuszka, jeszcze dostępne :))))) 1 Quote
Poker Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Jutro koniec. I znowu trzeba będzie czekać do wiosny. 1 1 Quote
ona03 Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 **** Dziękuję pięknie za wpłaty, nadpłaty :))) **** Rozliczenie wstępne : alex260503 --------------------- 310,50 - / nadpłata 1,00- Lolcio przesyła buziale / Bukowa---------------------------343,00 - / Lolcio dziękuje i przesyła buziale / koja ------------------------------ 112,00 - / nadpłata 31,50 - Lolcio przesyła buziale / esza-------------------------------98,00 - / nadpłata 8,50 - Lolcio przesyła buziale / Negra&Anna---------------------- 166,00 - / nadpłata 3,40 - Lolcio przesyła buziale / Nika-Ela --------------------------102,40 - / nadpłata 1,10 - Lolcio przesyła buziale / Mila-ada---------------------------123,50 - / Lolcio dziękuje i przesyła buziale / Kama 55 --------------------------- 75,50 - / Lolcio dziękuje i przesyła buziale / Nesiowata ------------------------ 33,90 - / nadpłata 0,60 - Lolcio przesyła buziale / mari 23----------------------------156,00 - / nadpłata 0,50 - Lolcio przesyła buziale / uxmal -----------------------------19,00 - / nadpłata 4,50 - Lolcio przesyła buziale / b-b ------------------------------- 54,70 - / nadpłata 3,80 - Lolcio przesyła buziale / wawer --------------------------- 66,00 - / nadpłata 7,50 - Lolcio przesyła buziale / elmas ---------------------------- 50,50 - / Lolcio dziękuje i przesyła buziale / Iv_------------------------------- 70,00 - / nadpłata 7,50 - Lolcio przesyła buziale / kwiatki ------------------- 1781,00 nadpłaty -------------------- 69,90 2 Quote
uxmal Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 W nawiązaniu do moich rozważań już wieloletnich : co posadzić w miejscu zacienionym a co na słonecznym wczoraj widziałam eklektyczną rabatę. Na piaszczystej ziemi w miejscu gdzie słońce pali na maxa rosły razem i radośnie: - piękna róża -ok rozumiem - hortensja - trochę mnie to zdziwiło - funkie!! i na dodatek jeszcze kwitły - dla mnie szok 😄 - aksamitki - żurawka - dabecja :)) - szok 😄 i wiele innych roślinek 1 Quote
ona03 Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 Dzień dobry kffffiatuszki :) U mnie na słońcu rosną serduszki i dąbrówka :) Quote
ona03 Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 1 godzinę temu, Ellig napisał: Dzień dobry i zapraszam! Dzień dobry :)))) Zapraszamy, jutro koniec :))) Quote
mari23 Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Dzisiaj wracając z pracy zobaczyłam wielką paczkę koło drzwi wejściowych..... - ja aż tyle roślin kupiłam????? - taka była moja pierwsza reakcja ;) Dziękując za wielkie pudło radości przyznaję złoty medal i tytuł mistrzyni świata w pakowaniu roślin!!! Uwierzcie, szalona od lat byłam w kwiatowych zakupach i NIGDY z żadnej profesjonalnej firmy nie dostałam tak bezpiecznie zapakowanych, w idealnym stanie, zdrowych, dorodnych roślin. Z Florexpolu często były to "zwłoki" roślinek, których z litości nie odsyłałam, tylko próbowałam reanimować. 3 Quote
ona03 Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 7 godzin temu, Isiak napisał: Poleciał przelew za buziale. Bardzo dziękuję, właśnie miałam wysyłać dane, a tu niespodzianka :)))) 51 minut temu, mari23 napisał: Dzisiaj wracając z pracy zobaczyłam wielką paczkę koło drzwi wejściowych..... - ja aż tyle roślin kupiłam????? - taka była moja pierwsza reakcja ;) Dziękując za wielkie pudło radości przyznaję złoty medal i tytuł mistrzyni świata w pakowaniu roślin!!! Uwierzcie, szalona od lat byłam w kwiatowych zakupach i NIGDY z żadnej profesjonalnej firmy nie dostałam tak bezpiecznie zapakowanych, w idealnym stanie, zdrowych, dorodnych roślin. Z Florexpolu często były to "zwłoki" roślinek, których z litości nie odsyłałam, tylko próbowałam reanimować. Jak mi miło Maryniu :))))) Bo ja kofffffam swoje kfffiatuszki, i nie mogłabym narazić ich na niewygodną podróż :))))) Nie podpisałam malin, to : malina jasnozielona z dużą ilością malutkich kolców - to żółta malina bez liści - to Polana malina z listkami ciemnozielonymi - to letnia czerwona Quote
mari23 Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 39 minut temu, ona03 napisał: Jak mi miło Maryniu :))))) Bo ja kofffffam swoje kfffiatuszki, i nie mogłabym narazić ich na niewygodną podróż :))))) Nie podpisałam malin, to : malina jasnozielona z dużą ilością malutkich kolców - to żółta malina bez liści - to Polana malina z listkami ciemnozielonymi - to letnia czerwona Tak pomyślałam, że w firmach pakują pracownicy, bo im za to płacą, a tu pakowałaś z sercem, czule i troskliwie, bo je kochasz :) 2 Quote
Isiak Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 1 godzinę temu, ona03 napisał: Bardzo dziękuję, właśnie miałam wysyłać dane, a tu niespodzianka :)))) Konto dostałam od alex :) 1 Quote
ona03 Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 ***** A tu niespodziewanie bazarek się zakończył ***** Pięknie Wszystkim dziękuję za zakupy i towarzystwo, do zo ba cze nia wiosną :))) 2 Quote
Poker Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Do zobaczenie cudny bazarku i jego szefowa. 1 1 Quote
togaa Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 3 godziny temu, ona03 napisał: Dziękując za wielkie pudło radości przyznaję złoty medal i tytuł mistrzyni świata w pakowaniu roślin!!! Taka właśnie jest Nasza Oneczka03, perfekcyjna w każdym calu. 2 Quote
mari23 Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 8 godzin temu, togaa napisał: Taka właśnie jest Nasza Oneczka03, perfekcyjna w każdym calu. Tak!!!! <3 A to "podsumowanie" bazarku ;) przynajmniej w moim przypadku.... 6 Quote
jankamałpa Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 A ja się spóźniłam z zamówieniem. Czy mogę jeszcze zamówić z pozycji 11 wszystkie sadzonki Miodunki pstrej? Quote
b-b Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Paczucha już doszła i pięknie dziękuję za wszystkie cudeńka :)))) Quote
wawer Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Kwiatki dotarły, ale jeszcze nie miałam czasu otworzyć paczki. Leży w chłodzie, więc nic nie powinno zaszkodzić, chyba jutro się wyrobię. W każdym razie potwierdzam odbiór paczki. Quote
ona03 Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 2 godziny temu, wawer napisał: Kwiatki dotarły, ale jeszcze nie miałam czasu otworzyć paczki. Leży w chłodzie, więc nic nie powinno zaszkodzić, chyba jutro się wyrobię. W każdym razie potwierdzam odbiór paczki. Trzeba koniecznie otworzyć, muszą oddychać :)))) Zagubiłam 7 zł nadpłaty wawer, ale już poprawiam :)))) Quote
ona03 Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 4 godziny temu, b-b napisał: Paczucha już doszła i pięknie dziękuję za wszystkie cudeńka :)))) Bardzo proszę :)))) 7 godzin temu, jankamałpa napisał: A ja się spóźniłam z zamówieniem. Czy mogę jeszcze zamówić z pozycji 11 wszystkie sadzonki Miodunki pstrej? Noooooo, można :))) Quote
jankamałpa Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 1 minutę temu, ona03 napisał: Bardzo proszę :)))) Noooooo, można :))) To poproszę numer konta na priv i bardzo dziekuję :). Quote
ona03 Posted October 2, 2021 Author Posted October 2, 2021 Gdzieś mi Kaj zaginął ......, nie wiem czy przygotowywać roślinki. W poniedziałek polecą : jankamałpa, Malachit - jak będzie adres, Kawon5 - jak będzie adres. Kaj - jak się odnajdzie :))) Quote
ona03 Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 Jankamałpa, Malachit - zapakowane, zaraz polecą :)))) Quote
Recommended Posts