jankamałpa Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Mówisz i masz. Mój intelektualista. 2 Quote
bakusiowa Posted September 2, 2021 Author Posted September 2, 2021 2 godziny temu, jankamałpa napisał: Mówisz i masz. Mój intelektualista. Mądry kotek. ZAPRASZAMY I PROSIMY O DALSZE PREZENTACJE WASZYCH PUPILI. Quote
Radek Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Zamieszczajcie zdjęcia swoich zwierzaczków tak jak Grażka123. Fajny pomysł. Quote
bakusiowa Posted September 2, 2021 Author Posted September 2, 2021 15 minut temu, Radek napisał: Fajny pomysł. Zdjęcia psich pupili też są wskazane. Quote
Radek Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Zdjęcia psich pupili też są wskazane. To muszę coś wrzucić :) Quote
Isabel Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 19 minut temu, Radek napisał: To muszę coś wrzucić 🙂 Koniecznie! 1 Quote
Anula Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Powiększyłam wpłatę na kwotę 50zł.Dzisiaj poszedł przelew. 2 Quote
elik Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Poproszę 2 cegiełki i nr konta. Chciałabym więcej, ale nie pozwalają ogromne koszty leczenia zespół cushinga mojego Alficzka 😞 2 Quote
teresaa118 Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 a to moja mala zolza, tez chce pomoc w zbieraniu cegielek 1 Quote
kasiasekret Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Chciałam się pochwalić swoimi kotkami ale cuś nie idzie mi wstawianie zdjęć... oto moja próba, ciekawe czy się powiodła... 4 Quote
kasiasekret Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 U góry Tosia (czarna) i Feluś ... dół oczywiście Feluś, wciśnięty między książki w kuchni. Przepraszam za wielkość banerową zdjęć ale i tak się cieszę, że udało mi się je wstawić;) Quote
bakusiowa Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 Dzień dobry. 1 godzinę temu, Anula napisał: Powiększyłam wpłatę na kwotę 50zł.Dzisiaj poszedł przelew. Bardzo dziękuję i zamieszczam dodatkowe cegiełki. 57 minut temu, elik napisał: Poproszę 2 cegiełki i nr konta. Chciałabym więcej, ale nie pozwalają ogromne koszty leczenia zespół cushinga mojego Alficzka 😞 Bardzo dziękuję. Alficzkowi życzę zdrówka. 1 Quote
bakusiowa Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 18 godzin temu, jankamałpa napisał: Mówisz i masz. Mój intelektualista. 11 godzin temu, sue napisał: Hopsa Tajemnicze uszy: 49 minut temu, teresaa118 napisał: 15 minut temu, kasiasekret napisał: Chciałam się pochwalić swoimi kotkami ale cuś nie idzie mi wstawianie zdjęć... oto moja próba, ciekawe czy się powiodła... Wszystkie kotki są ładne i jedyne w swoim rodzaju. Tajemnicze uszy to następny szczebrzeszyński bezdomniak. Dora mówiła wczoraj, że był ratowany jakiś kot koło cegielni. Quote
Isabel Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Śliczne kotki 🙂 Ale pieski też na pewno chcą pomóc 😉 Quote
Recommended Posts