Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, Tyśka) napisał:

Dziękuję 🙂 Niunia nie może się zasiedzieć. 🙂

Oczywiście, że nie. Taka słodycz niech jak najszybciej spotka swojego opiekuna.

• Like 1
Posted

Rodzina Larrego zobaczyła aktualne zdjęcia i trochę zasmucili się, że pies może być większy niż przed kolano (takie miałam pierwsze informacje i tak też ogłaszałam psiaka), a ze względu na ich tryb życia zależy im na psie średniej wielkości (nie mogą sobie pozwolić na psa wielkości owczarka niemieckiego). Poprosiłam o więcej zdjęć Larrego i jakiś filmik przy człowieku - czekam jak na szpilkach. Boję się, że Ci Ludzie zrezygnują, a ja już odmówiłam rezerwację u dexterki. :(

Posted
8 minut temu, Kamila Proc napisał:

eh, tez sie boje, ze szukaja furtki do rezygnacji

To ludzie rozsądni. W pierwszej rozmowie powiedzieli mi dlaczego szukają psiaka średniej wielkości i ja ich naprawdę rozumiem. Jeszcze nie powiedzieli "nie", ale czekam na nowe zdjęcia. Pani Marzenka obiecała podjechać tam w piątek/sobotę i zrobić jakieś, musi tylko umówić się z pracownikiem-psiarzem. Na wszelki wypadek skrobnęłam do dexterki...

• Tyśka) changed the title to Myszeńka: bo taka mała i niepozorna - już w objęciach kochanej malagos! Jutro sterylizacja, potrzebne kciuki :)
Posted

A nie da rady zmierzyć go w kłębie? Określanie do kolana, pod kolano jest niemiarodajne.

albo niech ktoś stanie obok niego, oceni dokąd sięga mu ,a potem zmierzy wysokość na swojej nodze.

• Like 1
Posted

On nie ustoi w jednym miejscu ;) Ale będą filmiki i zdjęcia, i podsunę pomysł zmierzenia nogi :). Najlepiej by było, gdyby w przechowalni była waga, wet na miejscu... to szacowanie jest trudne. Te pomyłki zniechęcają do pomocy. :(

Posted
22 minuty temu, Ellig napisał:

Udostępniłam na grupach pomocowych i adopcyjnych na Facebooku. 

Trzymam kciuki za dobry dom dla Myszki  i Larego. 

Dziękuję! ♡

• Tyśka) changed the title to Myszeńka: bo taka mała i niepozorna - już w objęciach kochanej malagos! Dzisiaj sterylizacja, potrzebne kciuki :)
Posted
28 minut temu, guccio napisał:

Też udostępniłam.

Dziękuję :) Pisałam to już, ale niunia strasznie skradła moje serce... chcę znaleźć jej jak najlepszy dom :)

• Like 1
Posted

Trzymam kciuki nadal... <3 

Tymczasem wysłałam pierwszą ankietę w sprawie Mysi :)
EDIT: Nieaktualne, Pani nie doczytała gdzie przebywa sunia. :( Zrezygnowała.

• Like 1