Poker Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Patrzę na psy pańcia zachwytem. One są niesamowite. Nie wiem czy Luka znajdzie dom co najmniej jak Wasz. Quote
Ellig Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 2 godziny temu, Poker napisał: Patrzę na psy pańcia zachwytem. One są niesamowite. Nie wiem czy Luka znajdzie dom co najmniej jak Wasz. Będziemy szukać jej najlepszego domu. Quote
Tola Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Zaglądam tutaj z wielką przyjemnością, świetnie się to wszystko czyta i świetnie ogląda:). Też pojawiła się mi smutna myśl, że przed Luką jeszcze ciężkie chwile - rozstanie, ale na szczęście ona o tym nie wie i niech cieszy się wspólnym czasem. Quote
Ellig Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 12 godzin temu, Tola napisał: Zaglądam tutaj z wielką przyjemnością, świetnie się to wszystko czyta i świetnie ogląda:). Też pojawiła się mi smutna myśl, że przed Luką jeszcze ciężkie chwile - rozstanie, ale na szczęście ona o tym nie wie i niech cieszy się wspólnym czasem. Myślimy o Luce kazdego dnia, dlatego Ewunia i Jacek kontaktują sie z behawiorystą, żeby na ile jest to tylko możliwe jak najlepiej przygotować ja do adopcji...szkolą Lukę...❤️ 2 Quote
b-b Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Widać po filmach jak bardzo psiaki się zmieniły a po Luce to aż ciśnie się na usta Wooow! :)) 2 Quote
Nadziejka Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Dnia 5.06.2021 o 12:25, Nadziejka napisał: Rozliczam!,wittchen,perfum Calem Sercem Dla Lukuni Dla Zajrzyj Dobraduszko 17.06! Rozliczam kramcik dla Lukuni.bedzie ok 110 zl jak nadejda juz wszystkie pieniazki 1 Quote
Ewa Marta Posted June 20, 2021 Author Posted June 20, 2021 6 minut temu, Nadziejka napisał: Rozliczam kramcik dla Lukuni.bedzie ok 110 zl jak nadejda juz wszystkie pieniazki Kochana Nadziejko, to wielka pomoc, z całego serca dziękujemy. Zaczekaj bardzo Cię proszę aż wszystkie wpłaty dojdą i zrób jeden przelew. W tej chwili Luka nie ma wydatków, dopiero po 28 będziemy robić kontrolne badanie krwi, więc szkoda Twojego czasu na częściowe przelewy. Bardzo Ci jesteśmy wdzięczne za Twoją pomoc. Quote
Ewa Marta Posted June 20, 2021 Author Posted June 20, 2021 36 minut temu, b-b napisał: Widać po filmach jak bardzo psiaki się zmieniły a po Luce to aż ciśnie się na usta Wooow! :)) Nam też wydaje się, że zrobiła duże postępy. Fajnie, że nie tylko my to widzimy:) Luka zrobiła dzisiaj pobudkę o 6:11 rano. O północy byliśmy na ostatnim spacerze. Nie chciała wyjść, tylko się bawić. W 2 minuty rozbawiła Figę, Baloo i Jacka, więc ich pogoniłam na spacer i poszłam spać:) Quote
Ellig Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 46 minut temu, b-b napisał: Widać po filmach jak bardzo psiaki się zmieniły a po Luce to aż ciśnie się na usta Wooow! :)) 25 minut temu, Nadziejka napisał: ..❤️..❤️..❤️..❤️ Bardzo nas cieszą, postępy, zmiany w zachowaniu Luki. Quote
Nadziejka Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 8 minut temu, Ellig napisał: Uroki zycia na kempingu Jesusicku ja tez ja tez tak cudnie chce razem z moimi skarbunkami.... Quote
Nadziejka Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Ciocia Ewunia jeden przelew zrobie jeden,jako juz wsyckie pieniazki splyna ku mnie 2 Quote
Nadziejka Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 1 godzinę temu, Ellig napisał: Dzisiaj na kempingu. Quote
Nesiowata Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Luka zrobiła dzisiaj pobudkę o 6:11 rano. O północy byliśmy na ostatnim spacerze. Wcale nie tak wcześnie... 1 Quote
Nesiowata Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Chłopak coraz odważniejszy w wodzie - bierze przykład z siostry. 2 Quote
Ellig Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Chłopak coraz odważniejszy w wodzie - bierze przykład z siostry. Tak, Baloo leniszek jest 😬 Quote
Ellig Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 po porannych szaleństwach i śniadaniu zrobiły sobie drzemkę nad wodą... 1 Quote
Recommended Posts