Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Patrzę na psy  pańcia  zachwytem. One są niesamowite. Nie wiem czy Luka znajdzie dom co najmniej jak Wasz.

Będziemy szukać jej najlepszego domu.

Posted

Zaglądam tutaj z wielką przyjemnością, świetnie się to wszystko czyta i świetnie ogląda:).

Też pojawiła się mi smutna myśl, że przed Luką jeszcze ciężkie chwile - rozstanie, ale na szczęście ona o tym nie wie i niech cieszy się wspólnym czasem.

Posted
12 godzin temu, Tola napisał:

Zaglądam tutaj z wielką przyjemnością, świetnie się to wszystko czyta i świetnie ogląda:).

Też pojawiła się mi smutna myśl, że przed Luką jeszcze ciężkie chwile - rozstanie, ale na szczęście ona o tym nie wie i niech cieszy się wspólnym czasem.

Myślimy o Luce kazdego dnia, dlatego Ewunia i Jacek kontaktują sie z behawiorystą, żeby na ile jest to tylko możliwe jak najlepiej przygotować ja do adopcji...szkolą Lukę...❤️

• Like 2
Posted
6 minut temu, Nadziejka napisał:

Rozliczam kramcik dla Lukuni.bedzie ok 110 zl jak nadejda juz wszystkie pieniazki 

Kochana Nadziejko, to wielka pomoc, z całego serca dziękujemy. Zaczekaj bardzo Cię proszę aż wszystkie wpłaty dojdą i zrób jeden przelew. W tej chwili Luka nie ma wydatków, dopiero po 28 będziemy robić kontrolne badanie krwi, więc szkoda Twojego czasu na częściowe przelewy.  Bardzo Ci jesteśmy wdzięczne za Twoją pomoc. 

Posted
36 minut temu, b-b napisał:

Widać po filmach jak bardzo psiaki się zmieniły a po Luce to aż ciśnie się na usta Wooow! :))

Nam też wydaje się, że zrobiła duże postępy. Fajnie, że nie tylko my to widzimy:)

Luka zrobiła dzisiaj pobudkę o 6:11 rano. O północy byliśmy na ostatnim spacerze. Nie chciała wyjść, tylko się bawić. W 2 minuty rozbawiła Figę, Baloo i Jacka,  więc ich pogoniłam na spacer i poszłam spać:)

Posted
46 minut temu, b-b napisał:

Widać po filmach jak bardzo psiaki się zmieniły a po Luce to aż ciśnie się na usta Wooow! :))

25 minut temu, Nadziejka napisał:

..❤️..❤️..❤️..❤️

Bardzo nas cieszą, postępy, zmiany w zachowaniu Luki.

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Chłopak coraz odważniejszy w wodzie - bierze przykład z siostry.

Tak, Baloo leniszek jest 😬