Bogusik Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 13 minut temu, Tola napisał: Mam info od p. Maćka, że psy przekazane. Tak,Hania potwierdziła,że są już u niej :) Quote
Anula Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 12 godzin temu, Jo37 napisał: Teraz poczekamy spokojnie na wieści od Hani. Tak czekamy z niecierpliwością.Adin przy zabieraniu go był mocno zestresowany,mam nadzieję,że to minie. 33 minuty temu, agat21 napisał: Wspaniale! Nowe życie rozpoczęte :) Tak rozpoczęte i to jest najważniejsze. Quote
szafirka Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Adin to bardzo fajny i piękny psiak. Trochę jeszcze przestraszony, nie chodzi swobodnie, tylko na póługiętych łapkach, ale chce być głaskany i przytulany. Sierść nie jest skołtuniona, więc myślę, że kąpiel i wyczesanie powinny wystarczyć. Noc przespał spokojnie, kolacji nie zjadł, ale dzisiaj śniadanko już owszem. Jutro zawiozę kupę do zbadania i umówię wizytę u weta. 4 Quote
mari23 Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Cudny przytulaczek, widać nie tylko budowa delikatna bardzo, psychika też. Ale znajdzie cudowny domek i odzyska poczucie bezpieczeństwa. Quote
Bogusik Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 3 minuty temu, mari23 napisał: Cudny przytulaczek, widać nie tylko budowa delikatna bardzo, psychika też. Ale znajdzie cudowny domek i odzyska poczucie bezpieczeństwa. Też tak myślę i to tylko kwestia czasu gdy zaufa i się otworzy do ludzi i otaczającego go normalnego świata. Jego przeszłości nie znamy ale wystarczy,że zaliczył schron...:( Quote
Anula Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 8 minut temu, szafirka napisał: Adin to bardzo fajny i piękny psiak. Trochę jeszcze przestraszony, nie chodzi swobodnie, tylko na póługiętych łapkach, ale chce być głaskany i przytulany. Sierść nie jest skołtuniona, więc myślę, że kąpiel i wyczesanie powinny wystarczyć. Noc przespał spokojnie, kolacji nie zjadł, ale dzisiaj śniadanko już owszem. Jutro zawiozę kupę do zbadania i umówię wizytę u weta. Haniu,bardzo dziękuję za zdjęcia Adina i za informacje.Myślę,że on czuje się bardzo zagubiony,tyle zmian zaszło w jego życiu. Quote
Nesiowata Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Już jest piękny, poczekamy i będzie i będzie spokojny, bez żadnych lęków. Quote
Anula Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Hotelik opłacony za IV.Nadpłata za Olivera odjęta od kwoty. Quote
Tola Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Adin nie do poznania. On delikatnej budowy i chyba ma też delikatną psychikę, taki wrażliwy piesek. Quote
mari23 Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Adin i cała gromadka taka szczęśliwa, nawet Papiś dreptusia sobie żwawo.... cudowny filmik, wzruszające widzieć radosne, wolne już psie pycholki, które jeszce 3 dni temu tkwiły za kratami schroniska. Quote
szafirka Posted April 21, 2021 Posted April 21, 2021 Jutro wet, więc będą konkrety, a psiaki cudowne Quote
Anula Posted April 22, 2021 Author Posted April 22, 2021 Dnia 19.04.2021 o 21:12, szafirka napisał: Adi już zapomniał o strachu :) Na tym filmiku można zobaczyć jak te kochane zamojszczaki bardzo pragnęły człowieka.Dobrze,e zostały uratowane.Jedynie Papi niby chce ale nie chce,być może za dużo psiaków walczy o względy Hani.On jest najmniejszy z tej grupy. Quote
szafirka Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Adin ma około 2 - 2,5 roku, waży 8,5 kg, w kłębie 40 cm. Uszka zdrowe, ma zęba mleczaka, który nie wypadł i trzeba będzie go usunąć. Wet powiedział, że nie ma zapalenia dziąseł i zabieg nie jest pilny, ale w ciągu kilku miesięcy należy to zrobić, aby osad nazębny się nie nawarstwiał. W książeczce podana data urodzenia to 2016 r. Badanie kału wykazało giardię, więc Adin przyjmuje leki. Laboratorium wysłało błędne wyniki i dopiero wczoraj wieczorem przyszły właściwe. Wcześniej przyszły wyniki Cynki i czterech Adinów :/ Quote
Tola Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 To młody piesek i na takiego wygląda, urodziwy, nie powinno by problemu ze znalezieniem nowej rodziny. Zresztą cała piątka urodziwa i milusińska. Quote
szafirka Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Adinek już lubi być w centrum uwagi i najlepiej wszędzie pierwszy. Quote
Recommended Posts