Alaskan malamutte Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 14 godzin temu, Gabi79 napisał: Zaglądam do ślicznotki Zaglądaj Gabrysiu jak najczęściej, będzie nam bardzo miło 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 Miałam kolejny telefon o Nikusię z tych "awanturujących się"... Quote
Ellig Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 35 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam kolejny telefon o Nikusię z tych "awanturujących się"... Chyba jedyna metoda to blokowanie numeru awanturnika, żeby już nie dzwonił. Tylko skąd wiadomo,ze to awanturnik zadzwoni 🤨 Quote
Alaskan malamutte Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 2 minuty temu, Ellig napisał: Chyba jedyna metoda to blokowanie numeru awanturnika, żeby już nie dzwonił. Tylko skąd wiadomo,ze to awanturnik zadzwoni 🤨 Poprzedni państwo nie odpuszczali przez trzy dni...Mam nadzieję, że ta pani nie będzie już dzwonić... Quote
Ellig Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Poprzedni państwo nie odpuszczali przez trzy dni...Mam nadzieję, że ta pani nie będzie już dzwonić... Oby już nie dzwoniła. Quote
Gabi79 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Oby zadzwonił TEN telefon i Asia nie musiała się użerać z tymi, którzy są do odstrzału. Najgorzej jest, gdy wiemy, że to nie jest dobry dom, a druga strona się uprze. Masakra Quote
konfirm31 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Dokładnie tak. Poza tym, ludzie nadal traktują psy i koty jak przedmioty, które istnieją tylko po to, aby spełnić ich różnorodne potrzeby. A to, czy się naprawdę nadają na opiekuna żywej, świadomej i inteligentnej istoty, w ogóle nie zaprząta ich umysłów..... Quote
mari23 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam kolejny telefon o Nikusię z tych "awanturujących się"... A ja miałam właśnie na OLX zapytanie z tych "nie czytających ze zrozumieniem" ;) "witam, piesek Nika aktualna?". Grzecznie odpisałam, że ogłoszenie grzecznościowe i proszę dzwonić pod podany numer. Miałam ochotę dodać, że napisane jest to w treści ogłoszenia, ale darowałam sobie... Quote
Alaskan malamutte Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 6 minut temu, mari23 napisał: A ja miałam właśnie na OLX zapytanie z tych "nie czytających ze zrozumieniem" ;) "witam, piesek Nika aktualna?". Grzecznie odpisałam, że ogłoszenie grzecznościowe i proszę dzwonić pod podany numer. Miałam ochotę dodać, że napisane jest to w treści ogłoszenia, ale darowałam sobie... Telefony o Nikusię są non stop.... Muszę poprosić Hanię o zdjęcia kanapowe, bo kolejny telefon o sunię na podwórko.... Quote
mari23 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Telefony o Nikusię są non stop.... Muszę poprosić Hanię o zdjęcia kanapowe, bo kolejny telefon o sunię na podwórko.... Może dodać w treści ogłoszenia, że sunia nie zostanie wydana jako pies stróżujący na podwórko. Chociaż część doczyta i odpuści. Quote
Alaskan malamutte Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 24 minuty temu, mari23 napisał: Może dodać w treści ogłoszenia, że sunia nie zostanie wydana jako pies stróżujący na podwórko. Chociaż część doczyta i odpuści. Dopisz Marysiu. Ja w swoich też dopiszę. Quote
Tola Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 31 minut temu, mari23 napisał: Może dodać w treści ogłoszenia, że sunia nie zostanie wydana jako pies stróżujący na podwórko. Chociaż część doczyta i odpuści. A druga część niestety, ta bardziej bystra, będzie mówiła, że chce psa do domu... Quote
Tola Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Niestety, przy adopcji ładnego szczeniaka jest dużo takich telefonów, których lepiej, jakby nie było:( Quote
mari23 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 15 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Dopisz Marysiu. Ja w swoich też dopiszę. Już dopisałam. Mam nadzieję, że zadzwoni jeden tylko, ale TEN domek dla Niki. Quote
Alaskan malamutte Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 24 minuty temu, Tola napisał: Niestety, przy adopcji ładnego szczeniaka jest dużo takich telefonów, których lepiej, jakby nie było:( Masz rację... Zadzwoniła pani..ma dwa psy, beagla i owczarka i brakuje jej suni. Pieski maja do dyspozycji podwórko i budy do spania. w zimie garaż i kotłownię, aby nie zamarzły.... Na moją stanowczą odmowę, pani poirytowana stwierdziła, że gdzie nie zadzwoni to wszyscy chcą aby pies był w domu!! No przecież wszystkie psy nie mogą być w domu!! Ale przecież pani nie ma żadnego w domu!!! Ma dziecko, królika i kota..wystarczy..psy na podwórko!!! Quote
Gabi79 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Masz rację... Zadzwoniła pani..ma dwa psy, beagla i owczarka i brakuje jej suni. Pieski maja do dyspozycji podwórko i budy do spania. w zimie garaż i kotłownię, aby nie zamarzły.... Na moją stanowczą odmowę, pani poirytowana stwierdziła, że gdzie nie zadzwoni to wszyscy chcą aby pies był w domu!! No przecież wszystkie psy nie mogą być w domu!! Ale przecież pani nie ma żadnego w domu!!! Ma dziecko, królika i kota..wystarczy..psy na podwórko!!! Masakra, dla niektórych pies w domu jest totalną abstrakcją. Takim się nie przetłumaczy, niestety. Quote
Shirayuki Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Muszę poprosić Hanię o zdjęcia kanapowe, bo kolejny telefon o sunię na podwórko. To się chyba nigdy nie zmieni 😞 Wciąż ludzie nie dostrzegają w psach istotki czującej, myślącej, kochającej. Smutne, że w XXI wieku wciąż są jeszcze pytania o podwórka 😞 Mam nadzieję, że sunia znajdzie cudowny domek. A podwórko będzie służyło tylko dla szaleństw na świeżym powietrzu, a w domu będzie czekała kanapa lub wygodne legowisko, do wyboru do koloru 🙂 Quote
Anula Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Masz rację... Zadzwoniła pani..ma dwa psy, beagla i owczarka i brakuje jej suni. Pieski maja do dyspozycji podwórko i budy do spania. w zimie garaż i kotłownię, aby nie zamarzły.... Na moją stanowczą odmowę, pani poirytowana stwierdziła, że gdzie nie zadzwoni to wszyscy chcą aby pies był w domu!! No przecież wszystkie psy nie mogą być w domu!! Ale przecież pani nie ma żadnego w domu!!! Ma dziecko, królika i kota..wystarczy..psy na podwórko!!! Nieraz zastanawiam się po co takim ludziom psy na podwórku skoro nie chcą mieć kontaktu z nimi. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 2 godziny temu, Shirayuki napisał: Mam nadzieję, że sunia znajdzie cudowny domek. Innej opcji po prostu nie ma!!! Tylko i wyłącznie cudowny domek!!! Quote
Alaskan malamutte Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 Mnóstwo telefonów o Nikusię, z których domku raczej nie będzie.... Dzwonił pan Wojtek z Holandii, Pani Eliza z Niemiec.... Zobaczymy, co przyniesie jutro.... Quote
Ellig Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Mnóstwo telefonów o Nikusię, z których domku raczej nie będzie.... Dzwonił pan Wojtek z Holandii, Pani Eliza z Niemiec.... Zobaczymy, co przyniesie jutro.... Dobrego dnia i sensownych telefonów, domków. Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2021 Author Posted April 28, 2021 1 godzinę temu, Ellig napisał: Dobrego dnia i sensownych telefonów, domków. Właśnie miałam telefon...Z policji w Kielcach. Dostali zgłoszenie, że ukradłam psa!!! Wyjaśniamy sprawę..... Quote
konfirm31 Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 32 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Właśnie miałam telefon...Z policji w Kielcach. Dostali zgłoszenie, że ukradłam psa!!! Wyjaśniamy sprawę..... ?????? Quote
Recommended Posts