Jump to content
Dogomania

Franio za TM. Franek ma DS : ) - Już nie smutny batonik z Fenisiowego polecenia, roboczo zwany Uszkiem, podobno nie słyszy : ( Nie chcemy już bólu i samotności

Recommended Posts

Posted
18 godzin temu, Aska7 napisał:

Chyba można Franka ogłaszać.

Na razie mam intensywny czas i nie dam rady. Ale poproszę o miasto i nr telefonu do ogłoszeń. Jak będę mieć spokojniejszy czas to zrobię olxa.

Posted
44 minuty temu, Ellig napisał:

Jak będzie tekst ogłoszenia to tez mogę pomóc. 

18 minut temu, Tola napisał:

Ja też pomogę w ogłaszaniu. 

Ja też chętnie pomogę w ogłaszaniu.

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Ellig napisał:

Jak będzie tekst ogłoszenia to tez mogę pomóc. 

I ja pomogę . Tylko tekst potrzebny ;)

Posted

Ciocie, zrobię szybciej tekst i olx jak uda się zebrać informacje o Franku w jeden post. :) Teraz mam dwa etaty, w domu też ciągle jest co robić jak to przy budowie i niestety doby mi nie starcza na obowiązki, a co dopiero na przyjemności jak pisanie opisów. A kompletnie nie mam czasu grzebać po wątku i wyszukiwać informacji. Dlatego nieśmiało uśmiecham się o usprawnienie tego procesu;).

Posted

Nasz Franio jest bardzo grzecznym starszym bureczkiem, w sumie takim grzeczniusim że nie wiem co pisać. Posłuszny, czysty, tylko jest chyba niedosłyszący ponieważ reaguje tylko na bardzo głośne dźwięki, nie reaguje na wołanie. Lubi bardzo kontakt z człowiekiem. NIE jest taki malutki, dobre 16kg i  niezbyt chętnie wchodzi na schody.

Zdjęcia jeszcze będziemy robić jak w końcu wyjdzie sloneczko

IMG_20210530_065602.jpg

IMG_20210530_065718.jpg

IMG_20210530_065951.jpg

• Like 4