Ellig Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Cudowne zdjecia Runo, jaka radość, że sie tak szybko oswaja w nowym miejscu. Będzie dobrze 🙂 Quote
KrystynaS Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Runo jak szybko zrozumiał o co w tym wszystkim chodzi, już odczuwa różnicę między dziś a przedwczoraj Quote
Ewa Marta Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Piękny psiak, w typie Chestera. Nawet spojrzenie ma Chesterkowe. Quote
Alaskan malamutte Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 2 minuty temu, Ewa Marta napisał: Piękny psiak, w typie Chestera. Nawet spojrzenie ma Chesterkowe. Wiesz Ewuniu, gdybyście wtedy z Elą nie wzięły pod opiekę Chesterka, to ja bym go zabrało po adopcji Szamana. Runo miał być kolejny po Chesterku.... Ale Chesterek bardzo chwycił Was za serducho i dzięki temu ma swój wspaniały domek. a ja mogłam pomóc Runo...:-)) 2 Quote
Ewa Marta Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Wiesz Ewuniu, gdybyście wtedy z Elą nie wzięły pod opiekę Chesterka, to ja bym go zabrało po adopcji Szamana. Runo miał być kolejny po Chesterku.... Ale Chesterek bardzo chwycił Was za serducho i dzięki temu ma swój wspaniały domek. a ja mogłam pomóc Runo...:-)) My go nawet nie za bardzo widziałyśmy, ale było coś w nim, w jego postawie, co kazało go brać. Muszę zadzwonić do Pani Iwonki i zapytać o niego, ale jeszcze chwilę chcę pomilczeć, bo jak zaczynam mówić, to ryczę:( 1 Quote
Isiak Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Cudownie widzieć go na zielonej trawce :))) A hieroglifów w książeczce też nie potrafię odczytać. Mnie to wygląda na Dondel :)))) 1 Quote
kado Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Tu musiałby się wypowiedzieć jakiś farmaceuta,ale ja gryzmole podobnie i wg mnie to Donald:) Super,że już bezpieczny.Trawka,pełna micha,jeszcze trochę i będzie urzędować:) 1 Quote
KrystynaS Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 13 minut temu, kado napisał: Tu musiałby się wypowiedzieć jakiś farmaceuta,ale ja gryzmole podobnie i wg mnie to Donald:) O tak, ci to mają wprawę w odczytywaniu nieczytelnych hieroglifów (zwanych czasem bazgrołami) Quote
Isiak Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 15 minut temu, KrystynaS napisał: O tak, ci to mają wprawę w odczytywaniu nieczytelnych hieroglifów (zwanych czasem bazgrołami) Teraz już nie muszą :) Quote
KrystynaS Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 I chwała Bogu bo to potencjalne źródło bardzo poważnych pomyłek Quote
Gabi79 Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Jeszcze niepewny, jeszcze ogonek w dole, ale to tylko kwestia czasu... Dexterka mówi, że Runo nie śmierdzi bardzo...ma nawet czyste to futro, tylko do wykąpania i wyczesania. Runo dostał Simparicę Trio od kleszczy. w tym tygodniu wizyta u weta, badania krwi i kału. Potem SPA. Słodziak kochany Quote
Aska7 Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Runo też był oczywiście bardzo grzeczny. Kilka razy pisnął, ale pogadaliśmy i zrozumiał, że trzeba jeszcze troszkę wytrzymać. Ten kontener to był dla niego na styk. Mógł co prawda się przekręcić, ale szału nie było. Skołtunił taką miękką szmatkę, którą dostał do środka, położył na niej mordkę i tak jechał wtulony. Też zero agresji, tylko bardzo niepewny i jakby speszony. Nieduży psiaczek i w najlepszym na oko stanie. Zobaczymy po wecie. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 12 minut temu, Aska7 napisał: Runo też był oczywiście bardzo grzeczny. Kilka razy pisnął, ale pogadaliśmy i zrozumiał, że trzeba jeszcze troszkę wytrzymać. Ten kontener to był dla niego na styk. Mógł co prawda się przekręcić, ale szału nie było. Skołtunił taką miękką szmatkę, którą dostał do środka, położył na niej mordkę i tak jechał wtulony. Też zero agresji, tylko bardzo niepewny i jakby speszony. Nieduży psiaczek i w najlepszym na oko stanie. Zobaczymy po wecie. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za transport Runo do Dexterki Mam nadzieję, że zdrowotnie z nim wszystko ok. Rzeczywiście jest speszony i zestresowany...w schronisku zawsze podchodził do siatki, machał ogonem. Mam nadzieję, że strachy szybko miną i już w niedługim czasie będę ogłaszać chłopaka. Quote
Alaskan malamutte Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Na konto Runo wpłynęło 50zł od limonki80 Pięknie dziękuję! Quote
mari23 Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Runo też był oczywiście bardzo grzeczny. Kilka razy pisnął, ale pogadaliśmy i zrozumiał, że trzeba jeszcze troszkę wytrzymać. Ten kontener to był dla niego na styk. Mógł co prawda się przekręcić, ale szału nie było. Skołtunił taką miękką szmatkę, którą dostał do środka, położył na niej mordkę i tak jechał wtulony. Też zero agresji, tylko bardzo niepewny i jakby speszony. Nieduży psiaczek i w najlepszym na oko stanie. Zobaczymy po wecie. On ma takie "dobre oczy", tak łagodnie patrzy...i jakby prosto w serce. Ten, kto go adoptuje będzie miał cudownego przyjaciela. Quote
Alaskan malamutte Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Przed chwilką dostałam info od Dexterki na dobranoc. Runo już nieśmiało merda ogonkiem, chętniej wychodzi. Jest jeszcze zestresowany, najchętniej leży w budzie i wszystko obserwuje. Runo psiaczku, wszystko co złe już za tobą. Będzie tylko lepiej 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 33 minuty temu, mari23 napisał: On ma takie "dobre oczy", tak łagodnie patrzy...i jakby prosto w serce. Ten, kto go adoptuje będzie miał cudownego przyjaciela. Marysiu, podobnie myślę jak Ty. Już mi się powoli w głowie układa, jakiego domku będę szukać dla Runo... Quote
kado Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 30 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Marysiu, podobnie myślę jak Ty. Już mi się powoli w głowie układa, jakiego domku będę szukać dla Runo... Akurat w tym jesteś kochana mistrzem świata❤️ 1 Quote
Ellig Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Tak bardzo się cieszę , że Runo ma sie dobrze. 🙂 1 Quote
maarit Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 4 godziny temu, Aska7 napisał: Myślę, że się dosyć szybko rozkręci : ) Oby wziął przykład z Uszka-Filipa 😉 ten to już się totalnie wyluzował. Quote
mari23 Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Przed chwilą, maarit napisał: Oby wziął przykład z Uszka-Filipa 😉 ten to już się totalnie wyluzował. Franusia :) Quote
Tola Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Dnia 19.04.2021 o 10:36, Alaskan malamutte napisał: Runo ma założoną nowiuteńką książeczkę, z wpisaną datą urodzenia (zdjęcie powyżej) i zaświadczeniem o ostatnim szczepieniu....Jest tam tez wpisane imię, ale ja nie potrafię odczytać tych "hieroglifów"... Tola przejrzy zdjęcia i zobaczy mniej więcej od którego roku Runo tam się pojawia...Mnie się kojarzy od 2016...Być może się mylę... Przejrzałam foldery i wygląda na to, ze Runo jest w schronisku od początku 2017 roku, bo na wcześniejszych zdjęciach go nie znalazłam... To są zdjęcia z 2017 roku, to chyb Runo... Quote
Recommended Posts