Jump to content
Dogomania

Do "Klubu Feniksa" dołącza ślepy i zagubiony w schronisku staruszek, który trafił tam wyciągnięty z rowu, bardzo wycieńczony. Jest w hotelu, gdzie ma nowe życie, może po raz pierwszy normalne - jest badany i leczony. Makary prosi o pomoc. Żegnaj Cudny....

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Aska - nie kupuj.

Dla wszystkich psów mam przygotowane obroze i smycze.

Chyba, ze chcecie szeleczki,  tych już niestety nie mam w zapasach.

Wystarczy obroza, bardzo dziękuję

Posted

Bardzo boję się jego diagnozy. Dexterka też już na sam początek poda mu leki odrobaczające, Runo też dostanie, bo jest świadoma z czym mogą zamojszczaki przyjechać :/ I przez parę dni chłopaki będą bawić we własnym gronie i nie zapoznają się z kumplami i koleżankami ;) Ale za to potem pewnie będzie szaleństwo :) Bardzo jestem ciekawa jak Makuś się odnajdzie w hotelu. Może jakiś inny pies będzie dla niego dobrym przewodnikiem? :)

Posted

Ja też się denerwuję, najpierw o to czy wyjedzie bez problemu, a potem się będę denerwować całą resztą. A jeśli chodzi o diagnozę to są jakieś ukierunkowane podejrzenia?

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Bardzo boję się jego diagnozy. Dexterka też już na sam początek poda mu leki odrobaczające, Runo też dostanie, bo jest świadoma z czym mogą zamojszczaki przyjechać :/ I przez parę dni chłopaki będą bawić we własnym gronie i nie zapoznają się z kumplami i koleżankami ;) Ale za to potem pewnie będzie szaleństwo :) Bardzo jestem ciekawa jak Makuś się odnajdzie w hotelu. Może jakiś inny pies będzie dla niego dobrym przewodnikiem? :)

Oby się okazało, że to tylko wiek i osłabienie, że po odrobaczeniu i dobrym jedzonku odzyska siły i nacieszy się dobrym życiem.

Posted
27 minut temu, Dulska napisał:

Nie dostałam konta dla Makarego, przypominam się uprzejmie

Oj, przepraszam, za dużo się dzieje, dzięki że się upominasz :) I to nawet uprzejmie ;) Zaraz wysyłam.

Posted
6 godzin temu, KrystynaS napisał:

Ja też się denerwuję, najpierw o to czy wyjedzie bez problemu, a potem się będę denerwować całą resztą. A jeśli chodzi o diagnozę to są jakieś ukierunkowane podejrzenia?

Zawsze starszy pies, który był przywieziony ledwo żywy do schronu to wielka zagadka :( Na pewno trzeba będzie też spojrzeć na jego oczy.

A przy okazji przepięknie Ci dziękuję za duży bonus do deklaracji kwietniowej dla Makarego :)

obraz.png.a2322ecce79e74d186c69bc0262ea7ed.png

Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

Niedziela coraz bliżej 🙂

Śnił mi się Makary. Jak zwolni mi się jakaś deklaracja to będzie zaraz następny w kolejce. Już teraz trzymam kciuki za staruszka . Bardzo się cieszę, że też wyjeżdża. 

Posted
4 minuty temu, beataczl napisał:

Dzień  na  boku  i już jest  jutro.  Ile się dzieje  ile  emocji... 

Tak, Makary, Runo i Szarusią ostatni raz nocują w schronisku. Jutro z Asią wyruszają po nowe, szczęśliwe życie.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, mari23 napisał:

Tak, Makary, Runo i Szarusią ostatni raz nocują w schronisku. Jutro z Asią wyruszają po nowe, szczęśliwe życie.

Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, za spokojny wyjazd i dobrą podróż.

Posted

Musi być dobrze :) Psiaczki powinny wyruszyć przed południem ze schronu. Bardzo mocno kciuki trzymajmy za dzielną Askę :) Podzięka za transport Makarego poszła na konto Aski :)

Posted

Makary, Runo, Szarusia to ostatnia noc w schronisku. To jeszcze tylko 12 godzin, co to w porównaniu do lat które tam wam minęły. Jutro otwieracie nowy rozdział życia. Bardzo będziemy się stresować, będziemy co chwilę zaglądać czy są jakieś wieści.

spacer.png