Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
42 minuty temu, Tyśka) napisał:

Właśnie przeglądam wątek, aby pozapisywać zdjęcia Bonusika i go ogłosić.

Głaski zostawiam ❤️

Bardzo dziękujemy, Bonusik ma ogłoszenie na Jelenią Górę, nie było o niego żadnego zapytania ani telefonu.

https://www.olx.pl/d/oferta/lagodny-niewidomy-bonus-czeka-na-kochajacy-dom-chetnie-u-seniorow-CID103-IDKb7ef.html/?fbclid=IwAR06jbjZGUsbovIbHIkmc1WwlkDKcyiDnpmM5tRFz00NnAdsJj881kjjJb8

Posted
19 minut temu, Ellig napisał:

Bonusik ma jeszcze drugie ogłoszenie zrobione przez Alaskan. Nie pamiętam w jakiej miejscowości, ale poszperam i znajdę.

Posted
Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Tak zrobię, dzięki:)

Posted
55 minut temu, Tyśka) napisał:

Ja znalazłam 3 ogłoszenia, czwarte dorobiłam 🙂 Z miast wybrałam Wrocław. Może warto umieścić wszystkie ogłoszenia na pierwszej stronie, będzie łatwiej odszukać.

Zielona Góra (Alaskan Malamutte😞https://www.olx.pl/d/oferta/niewidomy-bonusik-do-adopcji-CID103-IDJVjhQ.html/?reason=observed_ad

Legnica (Alaskan Malamutte😞https://www.olx.pl/d/oferta/lagodny-niewidomy-bonus-do-adopcji-CID103-IDKbjuV.html/?reason=observed_ad

Jelenia Góra (Ellig😞https://www.olx.pl/d/oferta/lagodny-niewidomy-bonus-czeka-na-kochajacy-dom-chetnie-u-seniorow-CID103-IDKb7ef.html/?reason=observed_ad

Wrocław (Tyśka😞https://www.olx.pl/d/oferta/sila-ducha-godna-tygrysa-bystry-kochany-bonus-jedyny-taki-pies-CID103-IDKLhXT.html

dziekujemy-1.jpg

• Ewa Marta changed the title to Bonus,kolejny zamojszczak opuszcza schronisko i wyrusza by pożyć godniej do Kikou. Bardzo prosi o wsparcie na utrzymanie ma tylko 170 zł deklaracji! Potrzebuje 360 zł!!!
Posted
Dnia 29.07.2021 o 10:32, Ewa Marta napisał:

Marysiu, bardzo Ci dziękujemy!

Wpłacone wczoraj :)  Dziękować nie ma za co, cóż to jest przy uratowanym psim zyciu... a to ja jestem "winowajcą" kosztów Bonusa, najbardziej ze wszystkich to ja się upierałam, żeby go zabrać ze schroniska.

Posted
14 minut temu, mari23 napisał:

Wpłacone wczoraj :)  Dziękować nie ma za co, cóż to jest przy uratowanym psim zyciu... a to ja jestem "winowajcą" kosztów Bonusa, najbardziej ze wszystkich to ja się upierałam, żeby go zabrać ze schroniska.

Kochana, Ty jesteś co najwyżej jego dobrym Duszkiem, nie winowajcą:) Bardzo Ci dziękujemy za pomoc. Zaraz napiszę do Toli, że mamy na pełne 3 miesiące na koncie Fundacji.

Posted

Bonusik dziękuje serdecznie za pamięć i wsparcie. Bonus jest w tej chwili największym bystrzakiem w naszym stadku. Ma niebywały słuch, jak tylko słyszy że idę w jego stronę odrazu nadstawia brzusio do głaskania, nawet jak jest w innym pomieszczeniu jak tylko usłyszy dźwieki związane z szykowaniem jedzenia jest już przy nogach. Zawsze chętny do głaskania i przytulania. Z biegiem czasu też poznał wszystkich i wszystkie odgłosy domu co sprawiło, że jest jeszcze bardziej spokojny i wyważony, już nie pamiętam kiedy ostatnio była sytuacja że złapał jakiegoś kolegę zębami. Naprawdę świetny pies.

IMG_20210731_195643.jpg

IMG_20210731_195709.jpg

IMG_20210731_195851.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 30.07.2021 o 11:59, mari23 napisał:

Wpłacone wczoraj 🙂 Dziękować nie ma za co, cóż to jest przy uratowanym psim zyciu... a to ja jestem "winowajcą" kosztów Bonusa, najbardziej ze wszystkich to ja się upierałam, żeby go zabrać ze schroniska.

42823449_1900727439964202_7878489760681951232_n.jpg

Posted
22 godziny temu, kikou napisał:

Bonusik dziękuje serdecznie za pamięć i wsparcie. Bonus jest w tej chwili największym bystrzakiem w naszym stadku. Ma niebywały słuch, jak tylko słyszy że idę w jego stronę odrazu nadstawia brzusio do głaskania, nawet jak jest w innym pomieszczeniu jak tylko usłyszy dźwieki związane z szykowaniem jedzenia jest już przy nogach. Zawsze chętny do głaskania i przytulania. Z biegiem czasu też poznał wszystkich i wszystkie odgłosy domu co sprawiło, że jest jeszcze bardziej spokojny i wyważony, już nie pamiętam kiedy ostatnio była sytuacja że złapał jakiegoś kolegę zębami. Naprawdę świetny pies.

IMG_20210731_195643.jpg

IMG_20210731_195709.jpg

IMG_20210731_195851.jpg

Bardzo dziękujemy za zdjęcia! Jak on musiał tęsknić do człowieka na tym betonie w schronie:(

• Upvote 1
Posted
Dnia 2.08.2021 o 09:27, Ewa Marta napisał:

Bardzo dziękujemy za zdjęcia! Jak on musiał tęsknić do człowieka na tym betonie w schronie:(

Siedział biedny na środku betonowego boksu, niewidomy, bezradny, zrozpaczony.... teraz szczęśliwy, bezpieczny, kochany - czy czegoś więcej mu do szczęścia potrzeba? No, może człowieka na wyłączność, ale ten "luksus" w 100% zastąpi kochające serce Kasi <3

To zdjęcie przeklejam z wątku Agusi, jest i nasz szczęśliwy piesio w otoczeniu gromadki dziadeczków i babulinek, oczywiście najbliżej Kasi <3

IMG_20210801_091324.jpg

• Like 1
Posted

Rozmawiałam z Kasią. Bonus lubi jej TZ, też się do niego przytula. TZ przyszedł z pracy, przyniósł do domu inne zapachy, może dlatego Bonus tak zareagował. Na szczęście to nie przekreśla jego pobytu, bo TZ to twardy facet jest:)

• Like 2