Tyśka) Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 2 minuty temu, Poker napisał: Są różne metody pakowania. Wysokie papirusy i sansewierie wysyłam w butelkach po wodzie mineralnej. Robię z nich tuby odpowiedniej wysokości. Delikatne begonie wysyłam w kartonach wysypanych ścinkami z niszczarki. Jaka pomysłowość, super :) Quote
Tyśka) Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 2 godziny temu, ona03 napisał: Ogrodniczki - kfffffiaciarki :) Kogo podliczać i wysyłać, a kto czeka na badylki ??? Dzisiaj przejrzę jeszcze raz bazarek, obgadam sprawę zakupu nowej roślinki z mężem i myślę, że będzie można mi wysyłać. Quote
Isiak Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 17 godzin temu, lunarmermaid napisał: A to mój parapet w lecie... Ale kwiecisty szał! Pięęęknie! 1 Quote
Isiak Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 1 godzinę temu, ona03 napisał: Po zakończeniu bazarku, jest możliwość wysyłki Pokerkowych kfffffiatuszków do mnie, wtedy będzie jedna przesyłka, kto się decyduje ???? Ja i alex260503 się decydujemy, i do tego wspólną przesyłką na adres alex. Quote
Isiak Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: Są różne metody pakowania. Wysokie papirusy i sansewierie wysyłam w butelkach po wodzie mineralnej. Robię z nich tuby odpowiedniej wysokości. Delikatne begonie wysyłam w kartonach wysypanych ścinkami z niszczarki. Ale super pomysł!!! Genialne! 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: WOW!!!!!!!!!!!! Brak mi słów! Dziękuję. Teraz kombinuję nad albumem z jednorożcami dla dziewczynki. Ale sama kombinuję, nie projekt warsztatowy. Nie wiem, co mi wyjdzie. Papiery są tak piękne, że żal je ciąć... Quote
ona03 Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 2 godziny temu, kiyoshi napisał: A czy będzie bazarek ogr odowy wiosna?? Powinien być, niech się tylko ociepli :)))) 1 godzinę temu, Isiak napisał: Ja i alex260503 się decydujemy, i do tego wspólną przesyłką na adres alex. To dopiero po zakończeniu, czyli po świętach, chyba za długi bazarek zrobiłam....... Fuksję dla alex ukorzeniam :) Chciałam oddać jej jedna swoją, ale ona nawet nie jest duża, ona jest wieeeeelka :))))) 1 godzinę temu, Isiak napisał: Dziękuję. Teraz kombinuję nad albumem z jednorożcami dla dziewczynki. Ale sama kombinuję, nie projekt warsztatowy. Nie wiem, co mi wyjdzie. Papiery są tak piękne, że żal je ciąć... Isiaczku, też jestem pod wrażeniem, majstersztyk :)))) 1 Quote
ona03 Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Dzisiaj przejrzę jeszcze raz bazarek, obgadam sprawę zakupu nowej roślinki z mężem i myślę, że będzie można mi wysyłać. Jak wybierzesz jeszcze coś z mojej oferty , to wysyłka dopiero po świętach. Quote
lunarmermaid Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Ja poproszę wysyłkę razem z kwiatami od Poker, po zakończeniu bazarku. Quote
Poker Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 1 godzinę temu, lunarmermaid napisał: Ja poproszę wysyłkę razem z kwiatami od Poker, po zakończeniu bazarku. Ale masz jeszcze ciuszki u mnie. Quote
ona03 Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 39 minut temu, Poker napisał: Gdzie nasza ogrodniczka? Obecna :) 6 minut temu, Iv_ napisał: Melduję, że pieniążki wpłaciłam :) Szybka jesteś, dziękuję :))) Quote
Poker Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 12 minut temu, NikaEla napisał: Dobrej nocy życzę Śpioch :) Quote
uxmal Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 18 minut temu, NikaEla napisał: Dobrej nocy życzę Już? Dopiero wieczór. Dobry wieczór. Quote
ona03 Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 29 minut temu, NikaEla napisał: Dobrej nocy życzę Dobranoc :) 17 minut temu, Poker napisał: Śpioch :) W sumie wcale nie jest za wcześnie :) 11 minut temu, uxmal napisał: Już? Dopiero wieczór. Dobry wieczór. Dobry wieczór i dobranoc :)))) Mnie też już spanie bierze...... Quote
Iv_ Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 10 godzin temu, ona03 napisał: Obecna :) Szybka jesteś, dziękuję :))) Nie ma co odkładać, bo potem zapomnę ;) Quote
ona03 Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 15 godzin temu, paulina83 napisał: Podnoszę bazarek. Dzięki :))) 1 godzinę temu, Iv_ napisał: Nie ma co odkładać, bo potem zapomnę ;) Myślisz ? Też się zastanawiam, czy nie zacząć coś łykać :)))) 46 minut temu, uxmal napisał: Dzień dobry Poranny ptaszek :), dzień dobry :) Najpiękniejszy kffffffiatuszek zaprasza :))) Quote
Tyśka) Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 18 godzin temu, ona03 napisał: Jak wybierzesz jeszcze coś z mojej oferty , to wysyłka dopiero po świętach. To proszę o podesłanie mi numeru konta i wysyłkę :) Quote
paulina83 Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Podnoszę bazarek z faktycznie pięknym kwiatuszkiem. Quote
alex260503 Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Dzień dobry Oneczo dziękuję za fuksje napewno będzie super wyglądać na nowym tarasie;) Pozdrawiam Alex Quote
Recommended Posts