Jump to content
Dogomania

Za TM :(. Niewielki pocieszny batonik Gucio z zamojskiego schroniska w ds. Styczeń 2025 - guz mózgu :( :( :(. I guz na śledzionie. Gucio już po obydwu operacjach.

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.07.2025 o 17:49, Onaa napisał:

Gucio jada teraz cztery razy dziennie w mniejszych ilościach. Już po operacji usunięcia śledziony miał zaleconą delikatną dietę. Oczywiście Gucio bardzo pilnuje pór posiłków 😁, po porannym spacerze po 6 rano czasem po 7 jak wstanie jest spacerek i zaraz po tym musi być śniadanie  - Gucio dobitnie się o to dopomina , przy podawaniu posiłków jest małe szaleństwo, Gucio biegnie tratując wszystko po drodze , podskakuje a moja druga psinka Tofinka też nie jest lepsza. 

Na szczęście Gucio trzyma stałą wagę 13,5 kg. 

Ale mądry Gucio. Dużo zdrówka dla kochanego. 

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Nie chciałam pisać ale niestety Guciowi się nagle pogorszyło 😢, jeszcze we wtorek byl taki radosny, nawet podbiegał sobie na trawie. Teraz jest pod opieką lekarzy.  Gucio ❤️ mój kochany walcz!

Posted

Jest w klinice całodobowej. W poniedziałek wizyta u neurochirurga. Na ten moment nie wiadomo czy i jakie są uszkodzenia neurologiczne. Czy będzie walczył i wstanie na łapki i będzie mógł żyć z zachowaniem komfortu .

Posted
Dnia 13.09.2025 o 13:38, Onaa napisał:

Jest w klinice całodobowej. W poniedziałek wizyta u neurochirurga. Na ten moment nie wiadomo czy i jakie są uszkodzenia neurologiczne. Czy będzie walczył i wstanie na łapki i będzie mógł żyć z zachowaniem komfortu .

Oby wstał na łapinki. Życzę z całego serca.