Jump to content
Dogomania

Za TM :(. Niewielki pocieszny batonik Gucio z zamojskiego schroniska w ds. Styczeń 2025 - guz mózgu :( :( :(. I guz na śledzionie. Gucio już po obydwu operacjach.

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę, że jest dobrze. Mam sporo zapytań o Gucia na FB na profilu fundacji, więc pozwoliłam sobie dzisiaj wrzucić info i parę zdjęć. Guciątko wielu osobom głęboko zapadło w serce. 💓 

• Like 3
Posted
Dnia 11.06.2025 o 19:35, Tola napisał:

Bardzo się cieszę, że jest dobrze. Mam sporo zapytań o Gucia na FB na profilu fundacji, więc pozwoliłam sobie dzisiaj wrzucić info i parę zdjęć. Guciątko wielu osobom głęboko zapadło w serce. 💓 

oj, wielu osobom zapadł w serce ❤️ i kamień z serca, że jest dobrze.

• Like 1
Posted
Dnia 16.06.2025 o 16:25, mari23 napisał:

oj, wielu osobom zapadł w serce ❤️ i kamień z serca, że jest dobrze.

Zapadł w serce. I to bardzo. 

• Like 1
Posted

Miło że Gucio jest bliski tyłu osobom 😊.

Jeśli chodzi o ataki padaczki to mogą wystąpić pojedyncze,  najgorsze były ataki gromadne po których Gucio długo dochodził do siebie.

A tutaj Gucio pozdrawia ze spacerku w swoim parku 🐾🐾.

IMG_20250624_200044.jpg

IMG_20250625_105534.jpg

• Like 7
Posted
Dnia 25.06.2025 o 10:50, Onaa napisał:

Miło że Gucio jest bliski tyłu osobom 😊.

Jeśli chodzi o ataki padaczki to mogą wystąpić pojedyncze,  najgorsze były ataki gromadne po których Gucio długo dochodził do siebie.

A tutaj Gucio pozdrawia ze spacerku w swoim parku 🐾🐾.

IMG_20250624_200044.jpg

IMG_20250625_105534.jpg

❤️❤️❤️

Posted

Były zmartwienia o Gucia, a dodatkowe leki osłabiły go i trzeba było wynosić go na trawkę na siku. Ale już stopniowo się poprawia, apetyt Guciowi dopisuje, na spacerach się ożywia. I nie ustaje w dawaniu buziaków:).

• Like 4
Posted

Gucio niezadowolony bo nie ma jeszcze kolacji. Nieważne, że były dziś już trzy posiłki, niektórzy są wiecznie głodni 😁.

FB_IMG_1753036148456.jpg

• Like 5
  • Upvote 2
Posted
Dnia 20.07.2025 o 20:34, Aska7 napisał:

Jakie ładne czółko 😁

Zarosło pięknie. 

Oby chłopak nie roztył się.

Nasza Tycia w ramach walki o nie przytycie codziennie pożera wielką  marchewkę, rzodkiewki, paprykę. 

Posted

Gucio jada teraz cztery razy dziennie w mniejszych ilościach. Już po operacji usunięcia śledziony miał zaleconą delikatną dietę. Oczywiście Gucio bardzo pilnuje pór posiłków 😁, po porannym spacerze po 6 rano czasem po 7 jak wstanie jest spacerek i zaraz po tym musi być śniadanie  - Gucio dobitnie się o to dopomina , przy podawaniu posiłków jest małe szaleństwo, Gucio biegnie tratując wszystko po drodze , podskakuje a moja druga psinka Tofinka też nie jest lepsza. 

Na szczęście Gucio trzyma stałą wagę 13,5 kg. 

• Like 1