Jump to content
Dogomania

Szaman ma dom!! Zamieszkał w Krakowie. Niebieskooki Szaman, z guzem na tylnej łapie, pogryzionym pyszczku błaga o pomoc!! On też chce opuścić zimny, betonowy boks...

Recommended Posts

Posted

znów łzy mi się zakręciły, tym razem to łzy radości :)

Na zamojskim wątku są nowe zdjęcia ze schroniska...dobrze, że są takie wątki, zdjęcia i filmiki jak tutaj, inaczej można się załamać całkowicie...

Szamanku - szefie szczęściarzy - zdrowia i cudnego domku życzę tobie oraz "podległym kierownikowi" kolegom, bo następne biedy na ratunek czekają...

Posted
7 minut temu, mari23 napisał:

znów łzy mi się zakręciły, tym razem to łzy radości :)

Na zamojskim wątku są nowe zdjęcia ze schroniska...dobrze, że są takie wątki, zdjęcia i filmiki jak tutaj, inaczej można się załamać całkowicie...

Szamanku - szefie szczęściarzy - zdrowia i cudnego domku życzę tobie oraz "podległym kierownikowi" kolegom, bo następne biedy na ratunek czekają...

Ta trójka u Anecik to "weterani schroniskowi"....Poszukamy domków, najlepszych...Należy im się po tylu latach odsiadki ...

Oby tylko ten guz u Szamanka nie był czymś groźnym....

• Like 2
Posted
53 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Ta trójka u Anecik to "weterani schroniskowi"....Poszukamy domków, najlepszych...Należy im się po tylu latach odsiadki ...

Oby tylko ten guz u Szamanka nie był czymś groźnym....

Mam nadzieję, że to nic groźnego, Szamanek dostał szansę na "rekompensatę" za stracone w schronisku lata i nie może być inaczej, jak tylko DOBRZE !

Posted
13 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Anecik mowi na niego Maserak nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0028Tak przebierał łapkami z niecierpliwości, jak czekał na swoją kolej na zdjęcia!

155835563_1234069503662444_1197354838584890114_n.jpg

Niezwykłe :) patrząc na zdjęcia pomyślałam "już nie kierownik, a tancerz ".... Maserak.... no powiedzmy, że Maserak jest "prawie" tak przystojny, jak Szaman :)

• Like 3
Posted
44 minuty temu, Tyśka) napisał:

Rewelacja! :) Widziałam, że już pierwsze ogłoszenie jest.. mocno trzymam kciuki za odzew.

To jest taka pierwsza próba "zwrócenia uwagi na psa" Postanowiłyśmy z Anecik,  że jeśli zadzwoni domek, który zaakceptujemy, który będzie zasługiwał na Księciunia, to poczeka..

Posted

Mam rozliczenie Szamanka: 

Do zapłaty 629zł, w tym:

143zł - aniprazol, odrobaczenie, pchły i kleszcze,

- 255zł - wizyta u weta, badanie krwi plus transport,

- 24zł - maść do ucha na krwiaka

- 100zł - płyn i lek do uszu na grzybicę,

- 107zł - pobyt 

Przelałam na konto hotelu.

Posted
10 minut temu, Ellig napisał:

Prawie wzorcowe wyniki, tylko może być lekka niedoczynnośc tarczycy.

Też na to zwróciłam uwagę...Do konsultacji z wetem. Ale to nie jest przeciwskazanie do ew. wykonania zabiegu usunięcia guza na łapie. 

No nic, czekamy na konsultację i zabieg. 

Z dobrych wieści jeszcze to, że Księciunio wpyla suchą karmę, aż miło. Na początku nawet nie tknął. Psiaki odpoczywają, odsypiają lata spędzone w schronisku. Mają mięciutko, spokojnie, cicho...

Posted
12 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Też na to zwróciłam uwagę...Do konsultacji z wetem. Ale to nie jest przeciwskazanie do ew. wykonania zabiegu usunięcia guza na łapie. 

No nic, czekamy na konsultację i zabieg. 

Z dobrych wieści jeszcze to, że Księciunio wpyla suchą karmę, aż miło. Na początku nawet nie tknął. Psiaki odpoczywają, odsypiają lata spędzone w schronisku. Mają mięciutko, spokojnie, cicho...

Dokładnie tak, wyniki badania krwi są naprawdę dobre :)

Posted

Piękny pies, od teraz jego życie też na pewno  będzie takie.

Chcieliśmy  i tym razem wspomóc kolejne zamojskie psy, na razie kwotą po 150 zł.

Rozmawiałam już z anecik, wystawi nam fakturę, a każdemu psu odliczy ta kwotę od hotelowania.

• Like 1
Posted
13 minut temu, Tola napisał:

Piękny pies, od teraz jego życie też na pewno  będzie takie.

Chcieliśmy  i tym razem wspomóc kolejne zamojskie psy, na razie kwotą po 150 zł.

Rozmawiałam już z anecik, wystawi nam fakturę, a każdemu psu odliczy ta kwotę od hotelowania.

Bardzo dziękujemy z Szamankiem kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0104