malagos Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Witam i zapraszam serdecznie na zakupy :) Bazarek trwa do 15 grudnia br., do godz. 22.00 Bazarek ma formę KUP TERAZ Ewentualny dochód przeznaczę na potrzeby Arii, mojej tymczasowiczki od 4 miesięcy, i na karmę dla kotów od opieką dzielnej DORA1020 50% na 50% Koszty zakupów i wysyłki i opakowania pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej . Wysyłka listem poleconym lub paczką, do uzgodnienia. 2 Quote
malagos Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Sukienka czerwona - 20 zł konfirm31 - zapł., odebrane dwie czarne koszulki termiczne 20 zł konfirm31 - zapł. odebrane sukienka szara - 20 zł + 14 zł przesyłka = 34, wpłynęlo 55 zł koja - wysłane 15.12.br czyli: 20+20+20+21 nadpłaty=81 zl Dla Kotów po opieką DORA "wiesze pół", czyli 45 zł :) Quote
malagos Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Ubrania są z mojej szafy, praktycznie nowe, w dobrym stanie. To zaczynamy :) Dwie sukienki wizytowe, obie firmy Greenpoint Rozmiar 44 Długość 99 cm, w biuście 112 cm, rękaw 3/4 Moje ulubione, ale miałam zaledwie kilka razy w pracy, a wypadek z kolanem spowodował, że nie mogę sobie pozwolić na tę długość do kolana, bo jedno spuchnięte :) Suknie ciepłe, takie na jesień-zimę-święta. Rewelacyjnie się je pierze, nie prasuje, zakłada prosto z suszarki :) Z tyłu dekoltu małe rozcięcie i guziczek Cena KUP TERAZ 20 zł kupiła konfirm31 Sukienka czerwona - spokojna, głęboka czerwień. Pasują do niej wszystkie dodatki, bolerka, żakiety, biżuteria I suknia szara, z aksamitką na dekolcie. Ciepła, ładnie się układa Cena KUP TERAZ 20 zł kupiła koja Quote
malagos Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Dwie białe bluzki, eleganckie, wizytowe 3. Pierwsza - prawie nowa, ale powisiała sobie w szafie jakiś czas. Dwa guziczki, reszta zapięcia kryta. Rozmiar XL - Długość 74 cm, długość rękawa 63 cm, mankiet z guziczkiem Szerokość w biuście 112 cm. Cena KUP TERAZ - 15 zł 4. Bluzka biała, fajnie marszczona na biuście, rozmiar XL - Długość 60 cm, rękaw z ozdobnym mankietem dł. 64 cm. Szerokość w biuście 102 cm. Odrobinę przyżółcona pod pachami Cena KUP TERAZ - 10 zł Quote
malagos Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Dwie koszulki termiczne z Decatlonu - kupiłam na wyjazd w Bieszczady, raz założone, a z powodu kolana w Bieszczady już nie pojadę :(, czyli towar prawie nówka. Zachowują ciepło, chronią przed wiatrem, chłodem. Obie czarne, nie takie szare jak na zdjęciu, obie rozmiar XL, długość 66 cm Ta z fioletowym logo jest odrobine grubsza Cena KUP TERAZ 10 zł za sztukę Kupiła konfirm31 - dziękuję :) Zdjęcia: Quote
malagos Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 7. Bluza ciepła, milutka w dotyku, różowa Rozmiar XL Cena KUP TERAZ 12 zł 8. Biustonosz czarny, rozmiar C/75 cm. Elegancka koronka, w środku miseczki miękki materiał, solidne zapięcie. Nowy, nie noszony! Cena KUP TERAZ 10 zł Quote
konfirm31 Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Dobry wieczór. Te dwie ciepłe czarne koszulki poproszę :) 1 Quote
mari23 Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 26 minut temu, konfirm31 napisał: Dobry wieczór. Te dwie ciepłe czarne koszulki poproszę :) też o nich myślałam, ale za duże trochę :( 1 Quote
Nadziejka Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Piekne tuniczki powedruje z zaprosznkiem Quote
agat21 Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Małgoniu, a czy te koszulki termiczne nadadzą się dla faceta? Czy są zdecydowanie damskie? Quote
Aldrumka Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 29 minut temu, agat21 napisał: Małgoniu, a czy te koszulki termiczne nadadzą się dla faceta? Czy są zdecydowanie damskie? Konfirm już kupiła :) Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Dziękuję malagos,za uwzględnienie moich podopiecznych w bazarku:) Quote
malagos Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 9 godzin temu, konfirm31 napisał: Dobry wieczór. Te dwie ciepłe czarne koszulki poproszę :) O, jak mi miło! Będziesz zadowolona, Krysiu, są "takie do ciała", na spacerki z psami na przykład :) Odbiór osobisty, mam nadzieję? 1 Quote
malagos Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 16 minut temu, DORA1020 napisał: Dziękuję malagos,za uwzględnienie moich podopiecznych w bazarku:) nie ma za co, tak wiele robisz, że żadne pieniadze tego nie oddadzą 1 Quote
konfirm31 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 4 minuty temu, malagos napisał: O, jak mi miło! Będziesz zadowolona, Krysiu, są "takie do ciała", na spacerki z psami na przykład :) Odbiór osobisty, mam nadzieję? Jasne, że tak! Wspaniałe są takie bluzeczki psacerkowe ( bo pewnie i ja w Bieszczady nie pojadę). Po górach chodzić już trudno, siedzieć na dole, żadna frajda. A z psami po lesie, to jeszcze ho, ho, ho, ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Podrzucę tylko, bo ciuchów u mnie nadmiar. Quote
Recommended Posts