elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 Są i filmiki. Okazuje się, że po skopiowaniu na YouTube są w pionie.Nie trzeba będzie ukręcać łeba :) 2 Quote
Onaa Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Ja wczoraj oglądałam zdjęcia tutaj na wątku z zimowych zabaw psiaków z zazdrością że mają śnieg a dzisiaj u mnie na osiedlu też się zrobiło biało :). Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 37 minut temu, Onaa napisał: Ja wczoraj oglądałam zdjęcia tutaj na wątku z zimowych zabaw psiaków z zazdrością że mają śnieg a dzisiaj u mnie na osiedlu też się zrobiło biało :). U nas na osiedlu Reniu :) Quote
Havanka Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Poza schronem Lemon odżył ! To nie ten sam pies, którego widziałam na pierwszym zdjęciu. To prawdziwa niespodzianka, tym bardziej, ze jego szanse na dom wzrosły. Oby w międzyczasie nic nie "wyskoczyło". Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 30 minut temu, Havanka napisał: Poza schronem Lemon odżył ! To nie ten sam pies, którego widziałam na pierwszym zdjęciu. To prawdziwa niespodzianka, tym bardziej, ze jego szanse na dom wzrosły. Oby w międzyczasie nic nie "wyskoczyło". Mam nadzieję, że nie wyskoczy nic ze zdrowiem Lemonka, bo był w schronie 3 lata i nic złego się nie działo z jego stanem fizycznym, gorzej z psychicznym, ale tu nas wszystkich zaskoczył zmianą in plus :) Ale odczekamy jakiś czas i jak nic nie wyskoczy, to zaczniemy go ogłaszać. Eluś, Ty wiesz... ;) Quote
Havanka Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 8 minut temu, elik napisał: Mam nadzieję, że nie wyskoczy nic ze zdrowiem Lemonka, bo był w schronie 3 lata i nic złego się nie działo z jego stanem fizycznym, gorzej z psychicznym, ale tu bas wszystkich zaskoczył zmianą in plus :) Ale odczekamy jakiś czas i jak nic nie wyskoczy, to zaczniemy go ogłaszać. Eluś, Ty wiesz... ;) Ma się rozumieć... Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 6 minut temu, Nesiowata napisał: Cudne psiaki! Oba udały się mamom :) Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 3 minuty temu, Havanka napisał: Ma się rozumieć... Quote
mari23 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Dnia 27.11.2020 o 20:52, Gabi79 napisał: Rozumiem, w takim razie może mój bazarek zrobię dla Bilbusia, aby miał trochę grosza? a do staruszkowej skarpety on się nie kwalifikuje? Mogę poprosić jeszcze na listopad, jestem deklarowiczką od lat i rzadko z tego korzystam Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 10 minut temu, mari23 napisał: a do staruszkowej skarpety on się nie kwalifikuje? Mogę poprosić jeszcze na listopad, jestem deklarowiczką od lat i rzadko z tego korzystam Byłoby wspaniale mari :) tylko on raczej nie jest staruszkiem... jeszcze :) Ma 7-8 lat. Nie młodzieniec już, ale jeszcze nie staruszek. Tyle, że bardzo zniszczone zdrowie ma :( Sorki, jak już z tego przejęcia mylę wątki :( Myślałam, że jestem na wątku Bingusia i to jego mój powyższy wpis dotyczy. Lemon nie kwalifikuje się do staruszkowej skarpety, ma dopiero około 4 - 6 lat, ale może Bingusia można byłoby tam zaliczyć? Quote
Gabi79 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 49 minut temu, mari23 napisał: a do staruszkowej skarpety on się nie kwalifikuje? Mogę poprosić jeszcze na listopad, jestem deklarowiczką od lat i rzadko z tego korzystam Myślę, że się kwalifikuje. Tzn. Bingo, nie Lemon Quote
mari23 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Byłoby wspaniale mari :) tylko on raczej nie jest staruszkiem... jeszcze :) Ma 7-8 lat. Nie młodzieniec już, ale jeszcze nie staruszek. Tyle, że bardzo zniszczone zdrowie ma :( Sorki, jak już z tego przejęcia mylę wątki :( Myślałam, że jestem na wątku Bingusia i to jego mój powyższy wpis dotyczy. Lemon nie kwalifikuje się do staruszkowej skarpety, ma dopiero około 4 - 6 lat, ale może Bingusia można byłoby tam zaliczyć? Ja też o Bingusia pytałam, bo jeszcze do jego wątku nie dotarłam wtedy, ale już wszystko wyjaśnione, o pomoc także "poproszone" dla Bingusia oczywiście, Lemonek na szczęście pomocy nie potrzebuje :) Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 29 minut temu, Gabi79 napisał: Myślę, że się kwalifikuje. Tzn. Bingo, nie Lemon Dzięki Gabrysiu :) Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 7 minut temu, mari23 napisał: Ja też o Bingusia pytałam, bo jeszcze do jego wątku nie dotarłam wtedy, ale już wszystko wyjaśnione, o pomoc także "poproszone" dla Bingusia oczywiście, Lemonek na szczęście pomocy nie potrzebuje :) Na szczęście Lemonek to jeszcze młodzieniaszek i chyba zdrowy. Za to Binguś chory za nich dwóch, ale i tak uważam, że fajne kawalery mi sie trafiły :( Quote
mari23 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 34 minuty temu, elik napisał: Na szczęście Lemonek to jeszcze młodzieniaszek i chyba zdrowy. Za to Binguś chory za nich dwóch, ale i tak uważam, że fajne kawalery mi sie trafiły :( Lemonkowi należy się chyba nowy tytuł wątku - pies bez wad, wyrwany zza schroniska krat ;) Quote
Tyśka) Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Serce się raduje, patrząc na szczęście malujące się na pysku Lemonka :) 1 Quote
elik Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 10 godzin temu, mari23 napisał: Lemonkowi należy się chyba nowy tytuł wątku - pies bez wad, wyrwany zza schroniska krat ;) Super :) Bardzo fajny tytuł wymyśliłaś :) Dzięki, już zmieniam. EDIT Zrobione :) 1 Quote
elik Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 Dnia 30.11.2020 o 08:58, Tyśka) napisał: Serce się raduje, patrząc na szczęście malujące się na pysku Lemonka :) Tak, to wspaniały widok, a zapowiadało się bardzo nieciekawie. Miałam obawy, że dużo czasu zajmie Pani Kasi jego udomowienie. W schronisku uciekał przed ludźmi i chował się do budy. Nie było mowy, żeby dał się dotknąć, pogłaskać, a teraz sam upomina się o głaskanie :) Czasem psiak zapowiada się super, a po wyjściu ze schronu zaczynają się problemy behawioralne, a to nie utrzymuje czystości, a to ma lęk separacyjny, czy inne nieprawidłowe zachowania, a tym razem było całkowicie odwrotnie. Ogromna ulga z tego tytułu :) Quote
mari23 Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 12 godzin temu, Tyśka) napisał: Serce się raduje, patrząc na szczęście malujące się na pysku Lemonka :) i od razu ten widok sprawia, że szczęście maluje się i na naszych "pyskach" ;) :) 1 Quote
elik Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 7 minut temu, b-b napisał: Bazarek też dla Bilbo Boguniu kochana bardzo serdecznie dziękuję. Mam jeszcze prośbę, zmień kochana imię psiaka, ja przemianowałam go na Bingo :) Quote
b-b Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Boguniu kochana bardzo serdecznie dziękuję. Mam jeszcze prośbę, zmień kochana imię psiaka, ja przemianowałam go na Bingo :) Już poprawiam Wzięłam imię z tekstu wątku :) "Razem z nim zimny schron opuści malutki Bilbo. " Quote
elik Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 Przed chwilą, b-b napisał: Już poprawiam Wzięłam imię z tekstu wątku :) "Razem z nim zimny schron opuści malutki Bilbo. " Dziękuję Boguniu :) Tak w schronie tak był nazwany, ale mi jakoś zupełnie z niczym się nie kojarzył, a bingo, to wygrana w pewnej grze liczbowej. Myślę, że okruszek wygrał z zimą :) Quote
Recommended Posts