elik Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 4 minuty temu, Tyśka) napisał: Bingo to zdecydowanie lepsze imię od Bilbo ;) Dzięki :) Miałam przyjaciela sznupka o tym imieniu. Właśnie robię dla Bingusia wątek. Quote
agat21 Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 22 godziny temu, elik napisał: Dobrze go oceniłaś Agatko :( To biedaczysko zapewne zaznało wiele złego w swoim życiu. "Pan" wylądował w więzieniu, a po wyjściu z kicia, nie raczył odebrać wiernego psicha. Bilbo pewnie biedaczysko tęskni za gnojkiem. Znajdziemy mu dobry dom, ale zanim to nastąpi, to biedak będzie tęsknił za draniem :( Pozna dobry ludzi, to przestanie tęsknić. 22 godziny temu, elik napisał: Tak :) bo czasem wybucham, gdy widzę jak cierpią te wspaniałe zwierzaki przez bezmózgowców, wyzutych z ludzkich uczuć. Takie wybuchy w pełni rozumiem i popieram! 1 Quote
Binio Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Coś tam poszło dla Bingo na dobry początek 1 Quote
elik Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 36 minut temu, Binio napisał: Coś tam poszło dla Bingo na dobry początek Binio, Dobry Duchu następców Twojego Binia. Wielkie dzięki Biedak dopiero wczoraj opuścił schron, a już ma spory dług na karku :( Ale dobrze, że Pani Kasia tak szybko zawiozła go do weta. Jego stan tego wymagał. Na razie kasę pożyczę od któregoś z moich psiaczków, którą oczywiście Bingo zwróci, jak jego kasa się zapełni. Ma obiecany bazarek od Gabi79 i ja także wkrótce zrobię dla niego bazarek. Bingo ma swoje konto i jeśli jakieś Dobre Duszyczki zechcą pomóc biedakowi, to wyślę nr konta. Quote
Gabi79 Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 3 minuty temu, elik napisał: Binio, Dobry Duchu następców Twojego Binia. Wielkie dzięki Biedak dopiero wczoraj opuścił schron, a już ma spory dług na karku :( Ale dobrze, że Pani Kasia tak szybko zawiozła go do weta. Jego stan tego wymagał. Na razie kasę pożyczę od któregoś z moich psiaczków, którą oczywiście Bingo zwróci, jak jego kasa się zapełni. Ma obiecany bazarek od Gabi79 i ja także wkrótce zrobię dla niego bazarek. Bingo ma swoje konto i jeśli jakieś Dobre Duszyczki zechcą pomóc biedakowi, to wyślę nr konta. Mój skromny bazarek już ruszył, zapraszam serdecznie Mały bazarek dla zabiedzonego, schorowanego staruszka Bilbo na diagnostykę i leczenie. Do 05.12.2020, godz. 20.00 1 Quote
elik Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Mój skromny bazarek już ruszył, zapraszam serdecznie Mały bazarek dla zabiedzonego, schorowanego staruszka Bilbo na diagnostykę i leczenie. Do 05.12.2020, godz. 20.00 Gabryniu kochana bardzo gorąco Ci dziękuję Przepraszam, ale mam prośbę. Gdybyś mogła zmienić imię, bo nazwałam pieska Bingo :) Quote
Gabi79 Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Gabryniu kochana bardzo gorąco Ci dziękuję Przepraszam, ale mam prośbę. Gdybyś mogła zmienić imię, bo nazwałam pieska Bingo :) Oczywiście, już się robi Quote
elik Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 8 minut temu, Gabi79 napisał: Oczywiście, już się robi Dzięki Gabrysiu :) Quote
elik Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 Wreszcie udało mi się wygospodarować trochu czasu i na raty założyłam wątek Bingusiowi Bingo Serdecznie zapraszam Quote
elik Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 4 godziny temu, agat21 napisał: W jakiej miejscowości jest Lemon? Jaka to miejscowość nie wiem Agatko, nie pytałam Wiem tylko, że w Bieszczadach :) Quote
agat21 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 10 godzin temu, elik napisał: Jaka to miejscowość nie wiem Agatko, nie pytałam Wiem tylko, że w Bieszczadach :) O, to pięknie. Nic dziwnego, że tam śnieżek. To sobie trochę po śniegu psiaczek pohasa. Co u niego po pierwszym dniu? Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: O, to pięknie. Nic dziwnego, że tam śnieżek. To sobie trochę po śniegu psiaczek pohasa. Co u niego po pierwszym dniu? Tak, Bieszczady w śniegu to piękny widok. Spędzałam tam jedne ze Świąt Bożego Narodzenia. Było przepięknie. Jeszcze nie wiem jak spędził noc, bo dzwoniłam, ale Pani Kasia nie odebrała. Wysłałam SMS-a, że proszę o pilny telefon. Jak się dowiem, to zaraz Wam przekażę. Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 Myślałam, że będzie kiepsko z finansowaniem leczenia Binga, ale okazało się, że Dobre Duszki przyszły mu i mi z pomocą :) Fundacja ZEA zapłaci za wczorajszą fakturę i zorganizuje dla Bingusia zbiórkę na jego leczenie. Martusiu bardzo serdecznie dziękuję Tobie i Twojemu Mężowi za tak ogromną pomoc. Gabi79 już zrobiła bazarek, z którego dochód w całości jest przeznaczony dla Bingusia. Oczywiście ja także zrobię bazarek, ale nie w całości dla maluszka. Muszę uwzględnić w nim także Arusia i Sarę, bo jutro koniec miesiąca, a oni nie mają pełnej kwoty, żeby zapłacić za pobyt w hotelu w listopadzie :( Ale musimy dać radę! Gdy sytuacja finansowa Bingusia poprawi się na tyle, że będzie miał na opłacenie leczenia, to zrobię bazarek, w którym uwzględnię także Fundację ZEA. 2 Quote
Livka Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Wreszcie dotarłam do Lemonka - czemu wiecznie brakuje nam czasu ? Jest cudny ten psinek, myślę, że długo nie będzie czekał na DS :) Quote
Nesiowata Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Witaj śliczny rudzielcu na wolności. Quote
ewu Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 20 godzin temu, Tyśka) napisał: O rany, wygląda na to, że gdyby nie szalona decyzja elik to Bilbo odszedłby szybko :( Trzymam kciuki za jego zdrowie, niech walczy maleńki. Ela to wspaniałe, gorące serce. Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 3 godziny temu, Livka napisał: Wreszcie dotarłam do Lemonka - czemu wiecznie brakuje nam czasu ? Jest cudny ten psinek, myślę, że długo nie będzie czekał na DS :) Pewnie za dużo czasu poświęcamy na zabawę :) :) :) Jest śliczny :) Odnoszę wrażenie, że inaczej wygląda niż w schronisku, a to przecież ten sam piesio, tylko mina inna :) Zachowanie z resztą też, choć tego na zdjęciach nie widać. W schronie chował się przed ludźmi, a teraz chce być cały czas przy człowieku i wesoło baraszkuje na spacerach. Co ten schron robi z psiakami :( :( Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj śliczny rudzielcu na wolności. Lemon odbija sobie lata spędzone za kratami. Pani Kasia mówiła, że biega, skacze, cieszy się śniegiem, a to pewnie o tą wolność chodzi :) Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 1 godzinę temu, ewu napisał: Ela to wspaniałe, gorące serce. Łaaałłł aż się rumienię Quote
Tyśka) Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 9 minut temu, elik napisał: Lemon odbija sobie lata spędzone za kratami. Pani Kasia mówiła, że biega, skacze, cieszy się śniegiem, a to pewnie o tą wolność chodzi :) Ależ wzruszające wieści <3 Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 16 minut temu, Tyśka) napisał: Ależ wzruszające wieści <3 Mam filmik jak biega, ale postaci nie są w pionie tylko w poziomie i nie wiem jak film można odwrócić. Ze zdjęciem sobie radzę, ale z filmem nie :( Chyba wstawię taki. Lepiej taki, niż żaden :) Quote
Tyśka) Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 5 minut temu, elik napisał: Mam filmik jak biega, ale postaci nie są w pionie tylko w poziomie i nie wiem jak film można odwrócić. Ze zdjęciem sobie radzę, ale z filmem nie :( Chyba wstawię taki. Lepiej taki, niż żaden :) Odwrócimy głowy :) Damy radę. 1 Quote
elik Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 13 minut temu, Tyśka) napisał: Odwrócimy głowy :) Damy radę. No to jadymy :) Na razie fotki, są w pionie :) Quote
Tyśka) Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Jaki on fajnusi, przypomina mi Azorka z tomaszowskiego przytuliska :) 1 Quote
Recommended Posts