Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola, Jak zdecydujesz tak będzie . U mnie jest 450 zł. A nie są potrzebne pieniądze dla kociąt, których macie teraz niekończącą się ilość.

Posted
16 minut temu, Poker napisał:

Tola, Jak zdecydujesz tak będzie . U mnie jest 450 zł. A nie są potrzebne pieniądze dla kociąt, których macie teraz niekończącą się ilość.

Są potrzebne, ale pieniądze były zbierane dla Tyci,  na dogo i przez dogomaniaków i chyba lepiej będzie, jak skorzystają kolejne zamojskie psy, którym pomagają dogomaniacy. 

Posted
3 godziny temu, agat21 napisał:

Jak Savcia? Śmiała już i radosna?

Już się bawi:) jest przemiła i przegrzeczna.

Porobiłam dziś trochę fotek, ale wstawię jutro, bo dziś już padam.

Posted
3 godziny temu, Murka napisał:

Już się bawi:) jest przemiła i przegrzeczna.

Porobiłam dziś trochę fotek, ale wstawię jutro, bo dziś już padam.

O jakie dobre wiadomości.  Czekamy na fotki.

Posted

Dziś dorobiłam zdjęcia i myślę, że można sunię ogłaszać.

Sunia jest świetna, co zresztą widac na zdjęciach. Są momenty, że się boi, np. gdy się ją woła i wyciąga rękę - ewidentnie żle się jej to kojarzy... ale to na pewno przejdzie z czasem. 

Sunia jest ogólnie spokojna i grzeczna. Na ogrodzie lubi pobiegać i bawić się. Trochę pilnuje zabawek. Bardzo fajnie odnajduje się wśród innych psów: zaczepia do zabawy, ale jak któryś pies sobie nie życzy, to zostawia go w spokoju.

Na niektórych zdjęciach widać "śpioszki w oczkach". Przemywam oczy solą fizjologiczną.

55543f360eeb41f6gen.jpg

01b6654311924dbegen.jpg

b9a745ad5fd899ebgen.jpg

da7280f9ca04e9eagen.jpg

5d93a0e1203a4b1egen.jpg

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

Najbardziej upodobała sobie zapraszać do zabawy naszą Kirę, bo jest najmniejsza z towarzystwa:)

Widać jeszcze schroniskowe lęki i np. jak Pola zbyt gwałtownie podbiegnie, to Savi się płoszy.

efeba425dd8c5110gen.jpg

de2cb5cd79db2e47gen.jpg

9328ae37ee9d6314gen.jpg

f7f7621ee862f703gen.jpg

e2430b5d5ca629b2gen.jpg

• Like 2
Posted

No po prostu cud miód i orzeszki .Zdjęcia super bo i bohaterka śliczna, fotogeniczna. 

Tu zamieszczm zbiór info o Savi od Murki - może ktoś zrobi pierwsze ogłoszenia:

"Sunia jest póki co bezproblemowa. Jest bardzo grzeczna, chętnie wychodzi na spacerki, czystość zachowuje, z psami nie ma problemu, z kotami także. Do ludzi się przytula (zwłaszcza ulubiła sobie Hanię) i cieszy, podchodzi na zawołanie. Ona nawet nie jest lękliwa. Apetyt ma bardzo ładny. Myślałam, że może jest zestresowana i nie będzie chciała smaczków, ale gdzie tam. Już wczoraj zjadała z machającym ogonkiem:)

To jest normalna sunia. Bardzo łagodna, spokojna, przymilna. Umie chodzić na smyczy.

Waży 7 kg, ma ok. 6 lat (z czego 3 spędziła w schronisku).

Sunia jest świetna, co zresztą widac na zdjęciach. Są momenty, że się boi, np. gdy się ją woła i wyciąga rękę - ewidentnie żle się jej to kojarzy... ale to na pewno przejdzie z czasem. 

Sunia jest ogólnie spokojna i grzeczna. Na ogrodzie lubi pobiegać i bawić się. Trochę pilnuje zabawek. Bardzo fajnie odnajduje się wśród innych psów: zaczepia do zabawy, ale jak któryś pies sobie nie życzy, to zostawia go w spokoju".

Widać jeszcze schroniskowe lęki i np. jak Pola zbyt gwałtownie podbiegnie, to Savi się płoszy.

Posted
29 minut temu, jankamałpa napisał:

Dziękuję za zdjęcia. Może ktoś zrobi pierwsze ogłoszenie ? 

To zdjęcie z Grzesiem jest dla mnie rewelacyjne :).

Może ja się przymierzę?

• Like 1
Posted
18 minut temu, Havanka napisał:

Zrobiłam Savi OLX na Kraków z kontaktem do Murki. Jeżeli trzeba coś zmienić, to proszę o info.

https://www.olx.pl/oferta/savi-malutka-sliczna-i-grzeczna-suczka-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDGTcKR.html

Dziękuję bardzo, Murka zgodziła się aby był jej nr kontaktu w tym ogłoszeniu, ale mam prośbę, jeśli ktoś będzie jeszcze robił ogłoszenie to nr kontaktowy albo do siebie i pierwsza selekcja dzwoniących albo do mnie. 

Można jeszcze dopisać, że kociaki  ze zdjęć też szukają domu  i można adoptować sunie i koteczka :).