Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Murka napisał:

A ja dopowiem, że jestem umówiona na piątek na przekazanie suni w Rzeszowie:)

Ojejku jak to szybko idzie. Teraz więcej szczegłów. AniaB dała zielone światło. Ludzie świadomi, pani ma zajęcia zdalnie, więc na razie w domu - ciepła spokojna osoba. Blok kameralny, ogrodzony. Dostali namiar na dobrego  weta, psi park, zostali poinformowani o mozliwych problemach, jakie mają stosować zabezpieczenia itd. o ewentulanej pomocy behviorysty Poczynili już pierwsze zakupy typu smycz, chyba też legowisko, karma. 

Teraz trzeba trzymać kciuki aby transport się udał i za pierwsze kroki w nowym domu.

• Like 3
  • Upvote 2
Posted
34 minuty temu, jankamałpa napisał:

Ojejku jak to szybko idzie. Teraz więcej szczegłów. AniaB dała zielone światło. Ludzie świadomi, pani ma zajęcia zdalnie, więc na razie w domu - ciepła spokojna osoba. Blok kameralny, ogrodzony. Dostali namiar na dobrego  weta, psi park, zostali poinformowani o mozliwych problemach, jakie mają stosować zabezpieczenia itd. o ewentulanej pomocy behviorysty Poczynili już pierwsze zakupy typu smycz, chyba też legowisko, karma. 

Teraz trzeba trzymać kciuki aby transport się udał i za pierwsze kroki w nowym domu.

Мишка тедди - анимация на телефон от biku №779602 | Tatty teddy, Bear  valentines, Teddy  

Cuda cuda niechaj sie spelni najlepsze najpiekniejsze

radujemy i kciuki calun czas trzymamy

Posted
23 minuty temu, Tola napisał:

Bardzo się cieszę, gratuluję:).

Gdyby nie ta szalona decyzja sunia kolejny rok spędziłaby w schronisku.

Dziękuję za wszelką pomoc. Moja rola to tak naprawdę tylko skarbnika. Ogłoszenia dziewczyny, rozmowy Murka  z Tobą, ankieta od Ciebie. Dziękuję wszystim - to dzięki Wam Savi ma dom. 

Dziekuję też AniB, która zgodziła się zrobić wizytę. 

Posted

Savi ma trzy aktywne ogłoszenia na Lubin zrobione przez kiyoshi, na Warszawę zrobine przez Tole i na Kraków zrobione przez Havankę - to na Kraków jest wyróżnione - może podmięcie na inne psiaki w potrzebie, może na kolejnego, który już długo czeka u Murki na dom.

Posted
22 godziny temu, jankamałpa napisał:

Savi ma trzy aktywne ogłoszenia na Lubin zrobione przez kiyoshi, na Warszawę zrobine przez Tole i na Kraków zrobione przez Havankę - to na Kraków jest wyróżnione - może podmięcie na inne psiaki w potrzebie, może na kolejnego, który już długo czeka u Murki na dom.

Podmieniłam na Sambę, która mieszka u Murki i bardzo długo czeka na dom.

https://www.olx.pl/oferta/samba-wspaniala-suczka-czeka-na-swoj-pierwszy-w-zyciu-dom-CID103-IDGTcKR.html