Jump to content
Dogomania

Do trzech razy sztuka? Mała Mela/Małgorzatka już w nowym domku. Wierzymy, że tym ostatnim, najlepszym:)

Recommended Posts

Posted
Dnia 18.10.2021 o 12:12, Ewa Marta napisał:

Mela nie ma szczęścia do domu stałego, za to ma wielu Przyjaciół wokół siebie. Bardzo serdecznie dziękujemy Figuni za wpłatę 50 zł dla naszej małej szczekaczki:)

42823449_1900727439964202_7878489760681951232_n.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 19.10.2021 o 11:51, Alaskan malamutte napisał:

No coś drgnęło z telefonami o Melcię.....hmmmm

Kciuki nie zaszkodzą!

Mocno trzymam kciuki 🙂

Posted
Dnia 19.10.2021 o 20:47, Alaskan malamutte napisał:

Ewuniu, jeśli tylko pojawi się cień wątpliwości Melcia nie pojedzie do tego domku. 

Dnia 19.10.2021 o 20:50, Tyśka) napisał:

To zaciskam kciuki!!!!

Mocno trzymamy kciuki , trzeba myśleć pozytywnie. 👍

• Like 1
Posted
Dnia 19.10.2021 o 20:47, Alaskan malamutte napisał:

Ewuniu, jeśli tylko pojawi się cień wątpliwości Melcia nie pojedzie do tego domku. 

Ufamy Ci z Elunią bezgranicznie w kwestii decyzji o domku:) 

Posted

Alaskan jest w tej chwili niedostępna, więc w kilku słowach ja napiszę co się wydarzyło. Bardzo dziękujemy za trzymanie kciuków. Wizyta wypadła bardzo pomyślnie. Do Meli przyjechał przemaglowany wcześniej przez Alaskan przesympatyczny Pan, który miał dwa psiaki. Po śmierci jednego z nich chciałby ofiarować dom jakiemuś psiakowi w potrzebie. Ma psa chow chow, któremu jest bardzo smutno po śmierci towarzysza.

Mela od razu do Pana przylgnęła, koniecznie dopraszała się o głaskanie i przytulanie. Raz zaszczekała w obecności Pana, więc Pan już wie jaki piskliwy ma szczek. Pan był zdziwiony jak reaguje na słowa korekty Anetki. 

To co nam się bardzo spodobało, to że Pan chce przyjechać jeszcze ze swoim psiakiem, a ma do hotelu ponad 90 km. W tej chwili napisał do Alaskan, że jest w 100% zdecydowany dać jej stały kochający dom i czeka na dalsze instrukcje co zrobić. 

Wszystkie rozmowy będzie odbywała nadal Alaskan, na mnie będzie jedynie umowa. Nie ma sensu wprowadzać do rozmów kolejnej osoby, zwłaszcza, że ufamy bardzo wyborowi Alaskan i Anety. Anetka powiedziała, że spokojnie oddałaby Melę Panu.

Dzisiaj sunieczka pojedzie na szczepienie i obcinanie pazurków do weta. A ja trzymam kciuki za to, żeby się psiaki dogadały i żeby wizyta przed adopcyjna wypadła tak pomyślnie jak spotkanie z Panem:)

• Like 3
Posted

Łaaaaałłłł super!  Wspaniała wiadomość. Biorąc pod uwagę jak wypadło spotkanie pana z sunią, nie powinno być komplikacji. Będzie dobrze  🙂 
Trzymam kciuki za spotkanie Meli z psiakiem pana i za dalszy rozwój wydarzeń.
Czy jest już ustalony termin spotkania?

Posted
Dnia 20.10.2021 o 11:25, elik napisał:

Łaaaaałłłł super!  Wspaniała wiadomość. Biorąc pod uwagę jak wypadło spotkanie pana z sunią, nie powinno być komplikacji. Będzie dobrze  🙂 
Trzymam kciuki za spotkanie Meli z psiakiem pana i za dalszy rozwój wydarzeń.
Czy jest już ustalony termin spotkania?

Nie ma ustalonego terminu, bo Alaskan nie może w tej chwili rozmawiać z Panem. Pan czeka na jej telefon, ale jest poinformowany, że kontakt będzie po południu.

Dnia 20.10.2021 o 11:25, Tyśka) napisał:

Brzmi bardzo obiecująco 🙂 Mam nadzieję, że psiaki się dogadają.

Ja też mam taką nadzieję. 

Posted

Ustaliliśmy wszyscy zgodnie, że do p. Adama pojedzie Anecik z Melcią i od razu zrobi wizytę. 

Pan Adam pokryje koszty transportu. Termin wizyty ustali p. Adam z Anecik, ale wydaje mi się, że była mowa o weekendzie, chyba sobota wszystkim pasuje. 

Kciuki nadal potrzebne, aby psiaki się dogadały i wizyta wypadła pomyślnie.  

Jesli Melcia zostanie u p. Adama, mam obiecane zdjęcia, filmiki. 

• Upvote 1
Posted
Dnia 20.10.2021 o 14:19, Alaskan malamutte napisał:

Ustaliliśmy wszyscy zgodnie, że do p. Adama pojedzie Anecik z Melcią i od razu zrobi wizytę. 

Pan Adam pokryje koszty transportu. Termin wizyty ustali p. Adam z Anecik, ale wydaje mi się, że była mowa o weekendzie, chyba sobota wszystkim pasuje. 

Kciuki nadal potrzebne, aby psiaki się dogadały i wizyta wypadła pomyślnie.  

Jesli Melcia zostanie u p. Adama, mam obiecane zdjęcia, filmiki. 

Nawet nie wiesz jakie Ci jesteśmy z Elą wdzięczne za pomoc Kochana!!!

Meli życzę, żeby dogadała się z rezydentem i żeby w końcu dotarła do swojego prawdziwego domku:)