Nadziejka Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Kokany cudny przytulam przytulam do serca z modlitwa za zdrowko 1 Quote
limonka80 Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Jaki to piękny pies, aż wierzyć się nie chce, że taki chory .... I ma takie bystre, świadome spojrzenie .... Quote
Jaaga Posted April 6, 2022 Author Posted April 6, 2022 Spacer na własnych łapach. Dnia 4.04.2022 o 14:22, limonka80 napisał: Jaki to piękny pies, aż wierzyć się nie chce, że taki chory .... I ma takie bystre, świadome spojrzenie .... Jest bardzo bystry i mądry. Po tak długim czasie nie chodzenia ma słabe łapy i wymylił sobie, że jak się będzie przesuwać wzdłuż ściany to odciąży je i nie upadnie. 5 Quote
Nadziejka Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Dzielny kochany niezwykle i Wy Jaguniu dzielni ponad wszystko zagladam z wielką modlitwą Quote
Jaaga Posted April 19, 2022 Author Posted April 19, 2022 Dnia 19.04.2022 o 11:47, limonka80 napisał: A jak miewa się Baryton ? Chodzi coraz dłużej i sprawniej. Czasem nawet w domu sie uniesie i pije na stojąco. Dokladnie juz rozpoznajemy po glosie, czego chce. Calkiem inne dźwięki są na zgłaszanie potrzeb, a inne na jedzenie, picie czy z nudów. Pogoda nas niestety nie rozpieszcza, wiec Baryton po rundce wraca pod dom i probuje wejść na schody. Zazwyczaj na przedostatnim nawołuje. To niesamowite, jaki to inteligentny pies. Ciagle nas zadziwia i do tego przecież jest całkiem gluchy. 3 Quote
Poker Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Ja też miałam okresowo pod opieką niewidomego psa i głuchego. Może słyszał w 1. procencie. Też był bardzo inteligentny. Nie mówiąc o naszym Dolarku. Quote
limonka80 Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Dnia 19.04.2022 o 21:56, Jaaga napisał: Chodzi coraz dłużej i sprawniej. Czasem nawet w domu sie uniesie i pije na stojąco. Bardzo się cieszę, już się zdawało że się nie podniesie, a tu proszę 🙂 Musi bardzo kochać życie z Wami 🙂 Za to że taki dzielny, kupiłabym mu coś co szczególnie lubi - podpowiesz coś ? 1 Quote
Jaaga Posted April 20, 2022 Author Posted April 20, 2022 Dnia 20.04.2022 o 08:27, limonka80 napisał: Bardzo się cieszę, już się zdawało że się nie podniesie, a tu proszę 🙂 Musi bardzo kochać życie z Wami 🙂 Za to że taki dzielny, kupiłabym mu coś co szczególnie lubi - podpowiesz coś ? Też nie liczyłam na poprawę, a juz na pewno nie na taką. Wiele razy przymierzaliśmy sie do eutanazji,ale nie dawaliśmy rady. Wszystkich nas zaskoczył. Najbardziej to lubi Alpha spirit rybną miekką. Pojemniczek idzie na jedno posiedzenie 😉 3 Quote
limonka80 Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Dnia 20.04.2022 o 09:55, Jaaga napisał: Wiele razy przymierzaliśmy sie do eutanazji,ale nie dawaliśmy rady. Wszystkich nas zaskoczył. Najbardziej to lubi Alpha spirit rybną miekką. Pojemniczek idzie na jedno posiedzenie 😉 Wiem że było blisko decyzji o eutanazji, tym bardziej się cieszę. Alpha spirit już w drodze, należy się chłopakowi za przeogromną wolę życia 🙂 1 Quote
Jaaga Posted June 23, 2022 Author Posted June 23, 2022 Zakupiłam Barytonowi własnie na fakturę ZEA 9kg Alpha Spirit, którą on uwielbia - 219 zł .Ma chłopak pieniądze na koncie,to niech się cieszy smakiem tego,co lubi. Przy Borysie oszczedzałam, ciułałam, żeby był zapas na wszelki wypadek. Borys zmarł, a pieniądze zostały :( Quote
Tyśka) Posted December 20, 2022 Posted December 20, 2022 Dnia 23.06.2022 o 10:50, Jaaga napisał: Zakupiłam Barytonowi własnie na fakturę ZEA 9kg Alpha Spirit, którą on uwielbia - 219 zł .Ma chłopak pieniądze na koncie,to niech się cieszy smakiem tego,co lubi. Przy Borysie oszczedzałam, ciułałam, żeby był zapas na wszelki wypadek. Borys zmarł, a pieniądze zostały :( Co u Barytona? (Ostatnio Alpha Spirit potaniała na zooplusie. Zobaczyłam dopiero jak swojemu alergikowi zamówiłam z allegro. ) Quote
Jaaga Posted December 20, 2022 Author Posted December 20, 2022 Dnia 20.12.2022 o 17:34, Tyśka) napisał: Co u Barytona? (Ostatnio Alpha Spirit potaniała na zooplusie. Zobaczyłam dopiero jak swojemu alergikowi zamówiłam z allegro. ) Jakoś sobie żyje. Kuśtyka po swojemu, czasem się rozjeżdża, ale daje radę. Dzis mialam ochotę go normalnie udusić 🙈 zawsze musi leżeć lub plątać się pod nogami. Zamykamy go, kiedy ktoś do nas przyjeżdża i dzis przez bite półtorej godziny, jak byli klienci, zawodził. Na chwilę uciszyl się, kiedy dalam mu jeść, ale za to potem dodatkowo zaczął się trzaskac o drzwi. Jakby samego zawodzenia było mało. Larum na cały dom, ale jemu nie przeszkadza, bo głuchy. Zazwyczaj wlasnie sprawdzam ceny karm i na allegro i w zooplusie. Takie czasy, ze niekiedy kilka godzin trzeba przesiedzieć, żeby korzystnie kupić. Tez raz udało mi się po bardzo obniżonej cenie kupić Alpha Spirit w zooplusie. Dzięki za info, zagladne, bo potrzebowałabym szczeniakową. Quote
Isiak Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Baryton dostał 50 zł z bazarku, proszę o potwierdzenie, jak pieniążki dojdą: Quote
Jaaga Posted December 26, 2022 Author Posted December 26, 2022 Dnia 23.12.2022 o 01:35, Isiak napisał: Baryton dostał 50 zł z bazarku, proszę o potwierdzenie, jak pieniążki dojdą: Dziekuję i potwierdzam, ze pieniądze mam na koncie. Już dopisuję na pierwszej. 1 Quote
Recommended Posts