elik Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 3 minuty temu, Poker napisał: My bardzo często kąpiemy tymczasiki z biegu. Nie mamy jak izolować ich od naszego stada. Czasem śmierdzą okrutnie , że nie można czekać z kąpielą. Nie mówiąc o tym co czasem się dzieje pod ogonem. Znam ten ból, sama często takie tymczaski ze schronów dostawałam. Też nie miałam jak izolować od swoich psiaków, ale jakoś udawało mi się wytrzymać dwa, trzy dni. Quote
elik Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Jutro wielki dzień dla Kacperka. Start po nowe życie! Quote
Nadziejka Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 18 godzin temu, elik napisał: Jeszcze w schronisku - moment adopcji Pożegnanie schroniska Pierwsze chwile w nowym domu Toluś po kąpieli Może nie za fajnie, że tak zaraz odbyła się kąpiel, ale wygląda na to, że dalej będzie już tylko lepiej. Może smrodek był trudny do zniesienia? Wszystko wskazuje na to, że Toluś już nie potrzebuje naszej pomocy i chyba trafił do dobrych Ludzi. Quote
Nadziejka Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Cuda cuda stokroc cuda Z calego serca radujemy Wspanialego wspolnego zycia piesinku kokany Zdrowka spokojnosci milosci Za Kacperka niezwyklego modlimy niechaj sie wszystko uda prosze tez num konta jakis maly chocby pieniazek poleci Quote
agat21 Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Jak mogłam przegapić takie wieści! Ależ się cieszę :)) Bądź najszczęśliwszy Tolusiu! Quote
elik Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 4 godziny temu, Livka napisał: Miło będzie zobaczyć to cudo na wolności :) Nie mogę doczekać się relacji z pierwszych kroków Kacperka na wolności :) Quote
elik Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 4 godziny temu, Nadziejka napisał: Cuda cuda stokroc cuda Z calego serca radujemy Wspanialego wspolnego zycia piesinku kokany Zdrowka spokojnosci milosci Za Kacperka niezwyklego modlimy niechaj sie wszystko uda prosze tez num konta jakis maly chocby pieniazek poleci Nadziejko kochana bardzo serdecznie dziękuję za pomoc dla Kacperka Nr konta podam na PW. Quote
elik Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 4 godziny temu, agat21 napisał: Jak mogłam przegapić takie wieści! Ależ się cieszę :)) Bądź najszczęśliwszy Tolusiu! No właśnie, jak mogłaś :) Ale ponoć lepiej późno, niż wcale. Quote
Tyśka) Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Pamiętam Kacperka z wątku maleństw... byłam pewna, że ma już domek, bo i deklarowałam ogłoszenia, jak tylko będzie wiecej zdjęć (wtedy było tylko jedno). Oczywiście swoją deklarację ogłoszeniową podtrzymuję i mocno raduję się, że dostanie swoją szansę <3 A Toluś miał niebywałego farta, megaśnie!!!! :) 1 Quote
Nadziejka Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Zagladam z mnostwem pozdowien Tolusiowi z Rodzinka i czarnuszkowi niezwyklemu Quote
elik Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Pamiętam Kacperka z wątku maleństw... byłam pewna, że ma już domek, bo i deklarowałam ogłoszenia, jak tylko będzie wiecej zdjęć (wtedy było tylko jedno). Oczywiście swoją deklarację ogłoszeniową podtrzymuję i mocno raduję się, że dostanie swoją szansę <3 A Toluś miał niebywałego farta, megaśnie!!!! :) Bardzo dziękuję Tysiu :) I będę do Cię uderzać gdy Kacperek będzie gotowy do adopcyji :) Tolo fartowny facet się okazał :) Super chałupę prosto ze schronu podłapał :) Quote
elik Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Zagladam z mnostwem pozdowien Tolusiowi z Rodzinka i czarnuszkowi niezwyklemu Zaglądaj, zaglądaj Nadziejeczko, bardzo nam będzie miło :) Quote
elik Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 49 minut temu, ewu napisał: Kacperek już w drodze. W drodze do Bieszczad :) Jak dojadą będą zdjęcia z wolności :) Quote
Nadziejka Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Kacperku wszystcy mocno mocno sciskamy ile sil Quote
elik Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Mamy zdjęcie Kacperka w drodze po nowe życie :) Czy on nie jest śliczny? 7 Quote
elik Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Kacperek już dojechał. Zestresowany bardzo, bardzo. Nie chciał jeść, ani nawet wyjść z kontenerka :( Pani Kasia dała mu do kontenerka jedzenie i wodę i zostawiła go tak jak chciał. I słusznie, nic na siłę. Będzie chciał, to sam wyjdzie. Jutro więcej wiadomości. Quote
Nesiowata Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 28 minut temu, elik napisał: Bartuś już dojechał. Bartuś czy Kacperek? Quote
elik Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 10 minut temu, Nesiowata napisał: Bartuś czy Kacperek? Nesiu oczywiście, że Kacperek :) Nie wiem czemu przyplątał mi sie Bartuś :) Jestem już bardzo zmęczona :( Już powinnam być w łóżku, a mam jeszcze coś zrobić Quote
Binio Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Szkoda, że się wszystkich nie da adoptować :( 1 Quote
Poker Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Przed chwilą, Binio napisał: Szkoda, że się wszystkich nie da adoptować :( No nie da, ale chociaż można pomóc. 2 Quote
Isiak Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Trafiłam tu z bazarku elik. Jaki ten Kaceperek Śliczny!!! Jak z bajki. 2 Quote
Recommended Posts