Livka Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 Jaki słodki z tym śnieżkiem na nosku :) Szkoda tych jego oczek ..., mam nadzieję, że go nie bolą ... Quote
Havanka Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Kilka dni wcześniej, podziwiałyśmy Tobiaszka w jesiennej scenerii, a teraz drepcze po śniegu. Pory roku się zmieniają, a Tobi wciąż bez swojego domu. Quote
Livka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 1 godzinę temu, Havanka napisał: Kilka dni wcześniej, podziwiałyśmy Tobiaszka w jesiennej scenerii, a teraz drepcze po śniegu. Pory roku się zmieniają, a Tobi wciąż bez swojego domu. Trochę mnie to martwi, za to Tobiaszka nic a nic ;) Quote
Tyśka) Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Podmieniłam w ogłoszeniu zdjęcia, zmodyfikowałam tytuł oraz opis. Przeniosłam na Legnicę. Mam nadzieję, że może teraz coś ruszy. https://www.olx.pl/oferta/ufny-uroczy-maly-sleputek-skazany-na-smierc-bo-stary-CID103-IDG1yg8.html Quote
jankamałpa Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Moje ogłoszenie dla Tobiaszka jest wyróżnione na Krakowie do 22 grudnia, planowane odświeżenia 13, 16 i 19 grudzień. Ja dziś odświeżyłam bo mimo wyróżnienia ogloszenie spadło daleko. Zmieniłam też tytuł ogłoszenia na: Niedowidzący Tolek - jamnikowate cudo. Quote
Livka Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 U Tobiaszka cisza ..., telefonów w jego sprawie brak ... :( Quote
jankamałpa Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 20 minut temu, Livka napisał: U Tobiaszka cisza ..., telefonów w jego sprawie brak ... :( Smutno, że żadnego odzewu nie ma :(. Quote
Livka Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 33 minuty temu, jankamałpa napisał: Smutno, że żadnego odzewu nie ma :(. Bardzo smutno. Quote
Tyśka) Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Nie smutamy! Tobiaszek widocznie z tych psiaków, które muszą troszkę dłużej poczekać, ale się doczeka :) Quote
Livka Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 Wszystkie ogłoszenia wyróżnione. Czekamy ... Szafirko co u Tobisia ? Quote
elik Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Livko, czy mogłabyś przysłać mi na telefon kilka ładnych zdjęć Tobiaszka? Milo prawdopodobnie będzie miał DS po świętach i mogłabym obecnemu DT Milo zaproponować Tobiaszka w miejsce Milo. Nie wiem czy się zgodzą, bo to trudno przewidzieć, ale pokażę, a nóż zaskoczą :) Byłby to bezpłatny DT w Krakowie. Weta i karmę trzeba byłoby zapłacić. Nr telefonu podam na PW. Sprawa pilna. Quote
Livka Posted December 22, 2020 Author Posted December 22, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Livko, czy mogłabyś przysłać mi na telefon kilka ładnych zdjęć Tobiaszka? Milo prawdopodobnie będzie miał DS po świętach i mogłabym obecnemu DT Milo zaproponować Tobiaszka w miejsce Milo. Nie wiem czy się zgodzą, bo to trudno przewidzieć, ale pokażę, a nóż zaskoczą :) Byłby to bezpłatny DT w Krakowie. Weta i karmę trzeba byłoby zapłacić. Nr telefonu podam na PW. Sprawa pilna. Fotki przesłałam - dzięki za chęć pomocy. Telefon w sprawie Tobisia milczy jak zaklęty :( Myślisz, że z czasem DT mógłby zamienić się w DS ? Quote
elik Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 4 godziny temu, Livka napisał: Fotki przesłałam - dzięki za chęć pomocy. Telefon w sprawie Tobisia milczy jak zaklęty :( Myślisz, że z czasem DT mógłby zamienić się w DS ? Spróbuję zaproponować Tobisia pani w Kluczach, która bardzo chciała dać DS Milo, który także jest niewidomy. Milo dostał inną propozycję więc spróbuję zaproponować Pani Tobisia. Bądźmy dobrej myśli. Quote
elik Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Dnia 6.12.2020 o 17:22, Havanka napisał: Kilka dni wcześniej, podziwiałyśmy Tobiaszka w jesiennej scenerii, a teraz drepcze po śniegu. Pory roku się zmieniają, a Tobi wciąż bez swojego domu. Może już niedługo Eluniu :) Przedstawiłam Tobiaszka Pani Elżbiecie z Klucz, do której miał jechać Milo, ale nie pojedzie, bo wymaga leczenia. Tobiaszek spodobał się Pani Elżbiecie. Jest już osoba, która po Świętach przeprowadzi wizytę przed-adopcyjną. Jeśli wizyta wypadnie ok, a myślę, że tak będzie, to Tobiaszek może się pakować. Pani ma 8-letnią sunię i dwa koty. Tobaszek kocha sunie, a o ile pamiętam to u Szafirków są koty więc jeśli Tobiaszek dotychczas ich nie zjadł, to znaczy że koty mu nie wadzą :) Livka, proszę o kontakt w celu domówienia szczegółów. 3 Quote
elik Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 9 godzin temu, elik napisał: Livka, proszę o kontakt w celu domówienia szczegółów. Cytuję, bo może wśród innych wiadomości przeoczyła moją prośbę. Quote
Havanka Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Byłoby cudownie, gdyby Tobi miał w końcu swój własny dom ! Quote
Nesiowata Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 4 godziny temu, Havanka napisał: Byłoby cudownie, gdyby Tobi miał w końcu swój własny dom ! I niech to będą słowa prorocze! Quote
Livka Posted December 25, 2020 Author Posted December 25, 2020 Dnia 23.12.2020 o 19:55, elik napisał: Cytuję, bo może wśród innych wiadomości przeoczyła moją prośbę. Nie przeoczyłam. Gorący, świąteczny okres. Nie wiem jak wyrazić wdzięczność za to co robisz dla Tobiaszka ... Po prostu brak mi słów, że o nas pomyślałaś. Kiedy mogę się kontaktować ? Nie chcę przeszkadzać Ci podczas Świąt. Od Szafirki wiem, że Tobiaszek ma się dobrze, jest zadowolony z wylegiwania się w ciepełku, dobrego jedzonka i miziania :) Quote
Livka Posted December 27, 2020 Author Posted December 27, 2020 Witam wszystkich niedzielnie, poświątecznie :) Jutro wizyta pa dla Tobiaszka w Kluczach. Trzymajcie kciuki ! Quote
Livka Posted December 27, 2020 Author Posted December 27, 2020 elik, jesteś kochana, wiesz o tym ? Teraz już wiesz :) Quote
Livka Posted December 28, 2020 Author Posted December 28, 2020 Czekamy na wyniki wizyty ... Tobiaszek lubi koty - to informacja z pierwszej ręki, od szafirki :) 1 Quote
Recommended Posts