Jump to content
Dogomania

TOBIASZEK JUŻ W SWOIM DOMKU ! TRZYMAJCIE KCIUKI PROSZĘ ZA AKLIMATYZACJĘ ! Tobiś - niedowidzący maleńki dziadeczek już w hoteliku u szafirki.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Kilka dni wcześniej, podziwiałyśmy Tobiaszka w jesiennej scenerii, a teraz drepcze po śniegu. Pory roku się zmieniają, a Tobi wciąż bez swojego domu.

Trochę mnie to martwi, za to Tobiaszka nic a nic ;)

Posted

Moje ogłoszenie dla Tobiaszka jest wyróżnione na Krakowie do 22 grudnia, planowane odświeżenia 13, 16 i 19 grudzień. Ja dziś odświeżyłam bo mimo wyróżnienia ogloszenie spadło daleko.

Zmieniłam też tytuł ogłoszenia na: Niedowidzący Tolek - jamnikowate cudo.

Posted

Livko, czy mogłabyś przysłać mi na telefon kilka ładnych zdjęć Tobiaszka?  Milo prawdopodobnie będzie miał DS po świętach i mogłabym obecnemu DT Milo zaproponować Tobiaszka w miejsce Milo. Nie wiem czy się zgodzą, bo to trudno przewidzieć, ale pokażę, a nóż zaskoczą  :) Byłby to bezpłatny DT w Krakowie. Weta i karmę trzeba byłoby zapłacić.

Nr telefonu podam na PW. Sprawa pilna.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Livko, czy mogłabyś przysłać mi na telefon kilka ładnych zdjęć Tobiaszka?  Milo prawdopodobnie będzie miał DS po świętach i mogłabym obecnemu DT Milo zaproponować Tobiaszka w miejsce Milo. Nie wiem czy się zgodzą, bo to trudno przewidzieć, ale pokażę, a nóż zaskoczą  :) Byłby to bezpłatny DT w Krakowie. Weta i karmę trzeba byłoby zapłacić.

Nr telefonu podam na PW. Sprawa pilna.

Fotki przesłałam - dzięki za chęć pomocy.

Telefon w sprawie Tobisia milczy jak zaklęty :(

Myślisz, że z czasem DT mógłby zamienić się w DS ?

Posted
4 godziny temu, Livka napisał:

Fotki przesłałam - dzięki za chęć pomocy.

Telefon w sprawie Tobisia milczy jak zaklęty :(

Myślisz, że z czasem DT mógłby zamienić się w DS ?

Spróbuję zaproponować Tobisia pani w Kluczach, która bardzo chciała dać DS Milo, który także jest niewidomy. Milo dostał inną propozycję więc spróbuję zaproponować Pani Tobisia.
Bądźmy dobrej myśli.

Posted
Dnia 6.12.2020 o 17:22, Havanka napisał:

Kilka dni wcześniej, podziwiałyśmy Tobiaszka w jesiennej scenerii, a teraz drepcze po śniegu. Pory roku się zmieniają, a Tobi wciąż bez swojego domu.

Może już niedługo Eluniu  :)
Przedstawiłam Tobiaszka Pani Elżbiecie z Klucz, do której miał jechać Milo, ale nie pojedzie, bo wymaga leczenia. Tobiaszek spodobał się Pani Elżbiecie. Jest już osoba, która po Świętach przeprowadzi wizytę przed-adopcyjną. Jeśli wizyta wypadnie ok, a myślę, że tak będzie, to Tobiaszek może się pakować. Pani ma 8-letnią sunię i dwa koty. Tobaszek kocha sunie, a o ile pamiętam to u Szafirków są koty więc jeśli Tobiaszek dotychczas ich nie zjadł, to znaczy że koty mu nie wadzą  :)
Livka, proszę o kontakt w celu domówienia szczegółów.

B.N..gif.befadeba3561b8ddc0458c099710bcb6.gif

• Like 3
Posted
9 godzin temu, elik napisał:

Livka, proszę o kontakt w celu domówienia szczegółów.

Cytuję, bo może wśród innych wiadomości przeoczyła moją prośbę.

Posted
Dnia 23.12.2020 o 19:55, elik napisał:

Cytuję, bo może wśród innych wiadomości przeoczyła moją prośbę.

Nie przeoczyłam.

Gorący, świąteczny okres.

Nie wiem jak wyrazić wdzięczność za to co robisz dla Tobiaszka ...

Po prostu brak mi słów, że o nas pomyślałaś.

Pięknie dziękuję. | Rose, Projects to try, Flowers

Kiedy mogę się kontaktować ?

Nie chcę przeszkadzać Ci podczas Świąt.

Od Szafirki wiem, że Tobiaszek ma się dobrze, jest zadowolony z wylegiwania się w ciepełku,

dobrego jedzonka i miziania :)