Jump to content
Dogomania

POLCIA ZNALAZŁA SWOJĄ RODZINĘ, DZIĘKUJĘ <3 Kaleka sunia trafiła na Ludzi, którzy chcą połatać jej pokaleczoną duszę - rozliczenie na s. 10

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, Poker napisał:

Jeszcze w tym roku stuka nam 70.

Mi stuknęła w tym miesiącu., Świętowaliśmy przez kolejne dwie niedziele  :)

• Like 1
Posted

Dajcie spokój, naprawde. Potem ludzie po 60tce kupują szczeniaki z pseudo bo nie mogą adoptować normalnie psa. Wiadome, że wszystko zalezy od kondycji psycho-fizycznej, ale tak samo można oceniać i 50 latka i nawet 40. W dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo dla kogo zabije dzwon :( :(

Warto rozmawiać, dopytać o rodzine itd ale nie przekreślać. Ja osobom w takim wieku wydaje psy, mam potem stały kontakt z domami, w razie 'w" tez czuwam, ale tak jak pisałam- i młody człowiek może wyjść z domu i nie wrócić..

Oczywiście, nie ja tu rządze ;D więc juz się nie mądrkuje ;)

• Like 1
Posted

Mnie się pani spodobała... zwłaszcza że wysłała mi te dwa słodkie zdjęcia suczki w swoich ramionach i to od razu, pod swoją wiadomością na OLX :) Jakoś mnie tak ujęła tym. Podałam Jej nr telefonu do Murki, więc zobaczymy czy zadzwoni. :) 

Posted

Ludzie w starszym wieku często chętniej wychodzą na spacer z psiakami - i to długi spacer! ;D niż młodzi. U mnie na osiedlu to norma. Starsi ludzie mają dużo psów. Nawet samotni. Jak się coś z nimi dzieje niedobrego, psy przejmują zaprzyjaźnione sąsiadki. I jest to z góry ustalone, takie osoby są często bardziej odpowiedzialne. I bardziej psom oddane :)

• Upvote 2
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Mi stuknęła w tym miesiącu., Świętowaliśmy przez kolejne dwie niedziele  :)

Mi stuknie też w tym miesiącu, za 2 tygodnie. A mężowi w grudniu.

Posted
11 godzin temu, Poker napisał:

Mi stuknie też w tym miesiącu, za 2 tygodnie. A mężowi w grudniu.

To obie jesteśmy spod znaku wagi  :)

Mojemu mężowi stuknęła w lipcu. Też był bal, pomimo, że zięciowi w drodze do nas spaliło się 3 letnie BMW. Spłonęło doszczętnie, ale tort od Sowy uratowali  :)
Nie od naszej dogomaniacjiej Sowy  :)  Sowa to znakomita cukiernia we Wrocławiu i nie tylko.

Posted

Pani z Wrocławia, której podesłałam (poza Polcią) podopiecznego Livki, dzisiaj się do mnie odezwała i poprosiła o kontakt z osobą, która zajmuje się Tobiaszkiem :) 

• Like 2
  • Upvote 2
Posted
2 minuty temu, jankamałpa napisał:

Jest szanasa na domek dla Savi z wątku Szaleństwo nr 2  i szukam osoby do wizyty PA. "Do tej pory wszystko nam się podoba teraz pytanie: Kto może się podjąć zrobienia wizyty PA"?

Zabrakło miasta: Kraków :)

Posted
13 minut temu, jankamałpa napisał:

Jest szanasa na domek dla Savi z wątku Szaleństwo nr 2  i szukam osoby do wizyty PA. "Do tej pory wszystko nam się podoba teraz pytanie: Kto może się podjąć zrobienia wizyty PA"?

Może Elik?

Posted
Dnia 13.10.2020 o 09:35, elik napisał:

ale tort od Sowy uratowali  :)
Nie od naszej dogomaniacjiej Sowy  :)

Dogomaniacka Sowa potrafi ugotować wodę na herbatę, w porywach ewentualnie jajka na twardo:-)

• Like 6
Posted
8 minut temu, Sowa napisał:

Dogomaniacka Sowa potrafi ugotować wodę na herbatę, w porywach ewentualnie jajka na twardo:-)

149545501_miech7.gif.01e37dfdb9b93c2cd5736777db1e260f.gif   To podobnie jak ja  :)

Posted
Dnia 13.10.2020 o 09:35, elik napisał:

To obie jesteśmy spod znaku wagi  :)

Mojemu mężowi stuknęła w lipcu. Też był bal, pomimo, że zięciowi w drodze do nas spaliło się 3 letnie BMW. Spłonęło doszczętnie, ale tort od Sowy uratowali  :)
Nie od naszej dogomaniacjiej Sowy  :)  Sowa to znakomita cukiernia we Wrocławiu i nie tylko.

Ja jestem skorrrrpionkiem. A mąż strzelcem. 

A firma Sowa ma naprawdę bardzo dobre wyroby. Tylko u niej kupujemy. Za reklamę na dogo mogłaby wpłacić coś na zwierzaki .

Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

Ja jestem skrrrrpionkiem. A mąż strzelcem. 

A firma Sowa ma naprawdę bardzo dobre wyroby. Tylko u niej kupujemy. Za reklamę na dogo mogłaby wpłacić coś na zwierzaki .

No tak, ja jestem z początku października, a Ty z końca i to już kolejny znak.

Gdyby wiedzieli o tej reklamie, to może by sypnęli groszem  :)  A wyroby faktycznie fantastyczne.

Posted
3 godziny temu, jankamałpa napisał:

3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Może Elik?

Dopiero teraz doczytałam. Ja dzisiaj na dogo z doskoku. Teraz już chyba piąty raz.  Aktualizuję finanse psiaczków i nie mogę skończyć.

W sprawie wizyty odpisałam jankamałpa na PW i na wątku suni. Niestety fatalnie się czuję, jutro mam test na koronawirusa. Jeśli nikt inny nie podejmie się tej wizyty, to mogłabym zrobić jak test okaże się negatywny i poczuję się lepiej.

• Like 1
Posted

Pani Marzenka znowu miała telefon o Polcię, ale znowu Pani było za daleko z Rzeszowa... nie doczytała, że suczka przebywa w ok. Janowa, zasugerowała się lokalizacją ogłoszenia. No nic, trudno. Przynajmniej wiemy, że Polcia jest widoczna na olx i się podoba :)

Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Pani Marzenka znowu miała telefon o Polcię, ale znowu Pani było za daleko z Rzeszowa... nie doczytała, że suczka przebywa w ok. Janowa, zasugerowała się lokalizacją ogłoszenia. No nic, trudno. Przynajmniej wiemy, że Polcia jest widoczna na olx i się podoba :)

Widoczna jest, podoba się, ale nie tym ludziom, o których nam się marzy :(.