elik Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 6 minut temu, Poker napisał: Jeszcze w tym roku stuka nam 70. Mi stuknęła w tym miesiącu., Świętowaliśmy przez kolejne dwie niedziele :) 1 Quote
kiyoshi Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Dajcie spokój, naprawde. Potem ludzie po 60tce kupują szczeniaki z pseudo bo nie mogą adoptować normalnie psa. Wiadome, że wszystko zalezy od kondycji psycho-fizycznej, ale tak samo można oceniać i 50 latka i nawet 40. W dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo dla kogo zabije dzwon :( :( Warto rozmawiać, dopytać o rodzine itd ale nie przekreślać. Ja osobom w takim wieku wydaje psy, mam potem stały kontakt z domami, w razie 'w" tez czuwam, ale tak jak pisałam- i młody człowiek może wyjść z domu i nie wrócić.. Oczywiście, nie ja tu rządze ;D więc juz się nie mądrkuje ;) 1 Quote
Tyśka) Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Mnie się pani spodobała... zwłaszcza że wysłała mi te dwa słodkie zdjęcia suczki w swoich ramionach i to od razu, pod swoją wiadomością na OLX :) Jakoś mnie tak ujęła tym. Podałam Jej nr telefonu do Murki, więc zobaczymy czy zadzwoni. :) Quote
jankamałpa Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Ja w pracy na noc, ale z telefonu zaglądam i czytam wszystkie komentarze :). Quote
agat21 Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Ludzie w starszym wieku często chętniej wychodzą na spacer z psiakami - i to długi spacer! ;D niż młodzi. U mnie na osiedlu to norma. Starsi ludzie mają dużo psów. Nawet samotni. Jak się coś z nimi dzieje niedobrego, psy przejmują zaprzyjaźnione sąsiadki. I jest to z góry ustalone, takie osoby są często bardziej odpowiedzialne. I bardziej psom oddane :) 2 Quote
Poker Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Mi stuknęła w tym miesiącu., Świętowaliśmy przez kolejne dwie niedziele :) Mi stuknie też w tym miesiącu, za 2 tygodnie. A mężowi w grudniu. Quote
elik Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 11 godzin temu, Poker napisał: Mi stuknie też w tym miesiącu, za 2 tygodnie. A mężowi w grudniu. To obie jesteśmy spod znaku wagi :) Mojemu mężowi stuknęła w lipcu. Też był bal, pomimo, że zięciowi w drodze do nas spaliło się 3 letnie BMW. Spłonęło doszczętnie, ale tort od Sowy uratowali :) Nie od naszej dogomaniacjiej Sowy :) Sowa to znakomita cukiernia we Wrocławiu i nie tylko. Quote
Tyśka) Posted October 14, 2020 Author Posted October 14, 2020 Pani z Wrocławia, której podesłałam (poza Polcią) podopiecznego Livki, dzisiaj się do mnie odezwała i poprosiła o kontakt z osobą, która zajmuje się Tobiaszkiem :) 2 2 Quote
jankamałpa Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Jest szanasa na domek dla Savi z wątku Szaleństwo nr 2 i szukam osoby do wizyty PA. "Do tej pory wszystko nam się podoba teraz pytanie: Kto może się podjąć zrobienia wizyty PA"? Quote
Tyśka) Posted October 14, 2020 Author Posted October 14, 2020 2 minuty temu, jankamałpa napisał: Jest szanasa na domek dla Savi z wątku Szaleństwo nr 2 i szukam osoby do wizyty PA. "Do tej pory wszystko nam się podoba teraz pytanie: Kto może się podjąć zrobienia wizyty PA"? Zabrakło miasta: Kraków :) Quote
jankamałpa Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 2 minuty temu, Tyśka) napisał: Zabrakło miasta: Kraków :) No tak mnie się zawsze wydaje, że jak ja coś wiem to wszyscy inni też powinni wiedzieć :). Quote
Nesiowata Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 13 minut temu, jankamałpa napisał: Jest szanasa na domek dla Savi z wątku Szaleństwo nr 2 i szukam osoby do wizyty PA. "Do tej pory wszystko nam się podoba teraz pytanie: Kto może się podjąć zrobienia wizyty PA"? Może Elik? Quote
Sowa Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Dnia 13.10.2020 o 09:35, elik napisał: ale tort od Sowy uratowali :) Nie od naszej dogomaniacjiej Sowy :) Dogomaniacka Sowa potrafi ugotować wodę na herbatę, w porywach ewentualnie jajka na twardo:-) 6 Quote
elik Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 8 minut temu, Sowa napisał: Dogomaniacka Sowa potrafi ugotować wodę na herbatę, w porywach ewentualnie jajka na twardo:-) To podobnie jak ja :) Quote
Livka Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Dziękuję jankamałpa, że pomyślałaś o moim Tobiaszku - buziaki :) Kto wie co z tego wyniknie ? Quote
Poker Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Dnia 13.10.2020 o 09:35, elik napisał: To obie jesteśmy spod znaku wagi :) Mojemu mężowi stuknęła w lipcu. Też był bal, pomimo, że zięciowi w drodze do nas spaliło się 3 letnie BMW. Spłonęło doszczętnie, ale tort od Sowy uratowali :) Nie od naszej dogomaniacjiej Sowy :) Sowa to znakomita cukiernia we Wrocławiu i nie tylko. Ja jestem skorrrrpionkiem. A mąż strzelcem. A firma Sowa ma naprawdę bardzo dobre wyroby. Tylko u niej kupujemy. Za reklamę na dogo mogłaby wpłacić coś na zwierzaki . Quote
elik Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 1 minutę temu, Poker napisał: Ja jestem skrrrrpionkiem. A mąż strzelcem. A firma Sowa ma naprawdę bardzo dobre wyroby. Tylko u niej kupujemy. Za reklamę na dogo mogłaby wpłacić coś na zwierzaki . No tak, ja jestem z początku października, a Ty z końca i to już kolejny znak. Gdyby wiedzieli o tej reklamie, to może by sypnęli groszem :) A wyroby faktycznie fantastyczne. Quote
elik Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 3 godziny temu, jankamałpa napisał: Jest szanasa na domek dla Savi z wątku Szaleństwo nr 2 i szukam osoby do wizyty PA. "Do tej pory wszystko nam się podoba teraz pytanie: Kto może się podjąć zrobienia wizyty PA"? 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Może Elik? Dopiero teraz doczytałam. Ja dzisiaj na dogo z doskoku. Teraz już chyba piąty raz. Aktualizuję finanse psiaczków i nie mogę skończyć. W sprawie wizyty odpisałam jankamałpa na PW i na wątku suni. Niestety fatalnie się czuję, jutro mam test na koronawirusa. Jeśli nikt inny nie podejmie się tej wizyty, to mogłabym zrobić jak test okaże się negatywny i poczuję się lepiej. 1 Quote
jankamałpa Posted October 14, 2020 Posted October 14, 2020 Wizyta dla Savi umówiona na wtorek oby to było to - pierwsze, nie chyba drugie zapytanie i strzał w 10. Do pełni szczęścia brakuje takiego zapytania o Pole. 1 Quote
jankamałpa Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Pola wyróżniona na Kraków za 12,72 zł Quote
jankamałpa Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Na koncie wpłata od b-b. Bardzo dziękuję. Quote
Tyśka) Posted October 15, 2020 Author Posted October 15, 2020 Pani Marzenka znowu miała telefon o Polcię, ale znowu Pani było za daleko z Rzeszowa... nie doczytała, że suczka przebywa w ok. Janowa, zasugerowała się lokalizacją ogłoszenia. No nic, trudno. Przynajmniej wiemy, że Polcia jest widoczna na olx i się podoba :) Quote
jankamałpa Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Pani Marzenka znowu miała telefon o Polcię, ale znowu Pani było za daleko z Rzeszowa... nie doczytała, że suczka przebywa w ok. Janowa, zasugerowała się lokalizacją ogłoszenia. No nic, trudno. Przynajmniej wiemy, że Polcia jest widoczna na olx i się podoba :) Widoczna jest, podoba się, ale nie tym ludziom, o których nam się marzy :(. Quote
jankamałpa Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Zaczarowana ta Pola tak u niej cicho :). Quote
Poker Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Wygląda na to , że musi poczekać dłużej na TEN telefon. Quote
Recommended Posts