Murka Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Póki co wszystko ładnie się goi. Paradoksalnie dobrze, że nie ma tylnej łapki, bo się próbuje tym kikutem drapać po brzuchu:) Musi się niestety jakoś przemęczyć z kołnierzem, ale świetnie sobie radzi. Quote
jaguska Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Moja stała poleciała dzisiaj. Głaski dla Poli Quote
Tyśka) Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 Oby się ładnie goiło. Myślę, że w swoich ogłoszeniach dodam wzmiankę o tym, że sunia nie powinna chodzić po schodach i że preferowany dom z ogrodem/mieszkanie na parterze albo z windą. Polcia jest kochana, szkoda że nie mam warunków ;) Quote
Nadziejka Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Dzielna Polenka Cudowna stokrocia ksiezniczunia do kochania Quote
Olena84 Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 15 godzin temu, Murka napisał: Póki co wszystko ładnie się goi. Paradoksalnie dobrze, że nie ma tylnej łapki, bo się próbuje tym kikutem drapać po brzuchu:) Musi się niestety jakoś przemęczyć z kołnierzem, ale świetnie sobie radzi. trochę taka Grzesiowata, czy nie?;) 1 Quote
jankamałpa Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 12 godzin temu, Olena84 napisał: trochę taka Grzesiowata, czy nie?;) Na tym zdjęciu to bardzo Grzesiowata:). Na koncie wpłaty od jaguśki i karen116. Dziękuję bardzo. Nowych telefonów i zapytań o Pole brak. 1 Quote
Murka Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Dnia 7.08.2020 o 09:10, Olena84 napisał: trochę taka Grzesiowata, czy nie?;) Jeszcze jej parę kilo brakuje:) 1 Quote
jankamałpa Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 dzwonił do mnie Pan z Krakowa w sprawie Poli, podał adres, mieszkanie na parterze jest sam 50+ , mial psa przez18 lat, który odszedł i teraz jest samotny i chciałby mieć przyaciela, ale genralne wolaby szczeniaka. Nie wiem czy to jest zdrowy czlowiek, bo juz trzeci raz do mnie dzwoni, za drugim razem powiedział że chce psa już dziś. Trzeciego telefonu nie odebrałam. Jak jeszcze raz zadzwoni to go zablokuje. Najprawdopodobniej po alkoholu. Dzisiejszy dzień to jakaś porażka. Quote
kiyoshi Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 22 minuty temu, jankamałpa napisał: dzwonił do mnie Pan z Krakowa w sprawie Poli, podał adres, mieszkanie na parterze jest sam 50+ , mial psa przez18 lat, który odszedł i teraz jest samotny i chciałby mieć przyaciela, ale genralne wolaby szczeniaka. Nie wiem czy to jest zdrowy czlowiek, bo juz trzeci raz do mnie dzwoni, za drugim razem powiedział że chce psa już dziś. Trzeciego telefonu nie odebrałam. Jak jeszcze raz zadzwoni to go zablokuje. Najprawdopodobniej po alkoholu. Dzisiejszy dzień to jakaś porażka. o kurcze...no- musisz poznać różne klimaty przedadopcyjne :) niestety....Jeszcze przed Tobą dzieciaki robiące sobie jaja, chociaz w tym roku mam wrażenie, że jest ich mniej niż zwykle... eh...nie załamuj się, wszystkie odbieramy i takie telefony :( Quote
Poker Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 janka małpa, a jesteś pewna , że po alkoholu? Znam sytuację kiedy odmówiono osobie jąkającej się tylko z tego powodu. potraktowano ją jak upośledzoną. Może jest sens porozmawiać z panem dłużej. Jeżeli miał psa przez 18 lat , zakładając , że to prawda, nie może być zły. Quote
jankamałpa Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 16 minut temu, Poker napisał: janka małpa, a jesteś pewna , że po alkoholu? Znam sytuację kiedy odmówiono osobie jąkającej się tylko z tego powodu. potraktowano ją jak upośledzoną. Może jest sens porozmawiać z panem dłużej. Jeżeli miał psa przez 18 lat , zakładając , że to prawda, nie może być zły. rozmawiałam dłużej, nawet dałam namiar do Murki, ale jak drugi raz zadzwonił i powiedział tylko tyle, że chce psa już dziś i jakieś śmiechy w tle słyszalam to zwątpiłam. Na razie zablokowałam jego numer. Jutro odblokuje i zobaczymy czy się jescze odezwie. Do Murki też dzwonil. Quote
jankamałpa Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 15 minut temu, Poker napisał: I jakie wrażenie odniosła Murka? że był w stanie po spożyciu. Jutro oblokuje jego nr tel i zobaczymy czy jeszcze zadzwoni, ale 50+ i zaczął upierać się przy szczeniaku, a najlepiej pudel bo taki był ten poprzedni. Quote
Murka Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Do mnie dzwonił kompletnie zalany, mamrotał, o jakiegoś szczeniaka Hugo się pytał . Jak mu powiedziałam, że u nas nie ma szczeniaków (są, ale chciałam go zbyć), to zaczęły się wyzwiska, przekleństwa i się rozłączył. Quote
Murka Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Do mnie dzisiaj jeszcze raz ten facet dzwonił, znów "mamrotliwy", jak gdyby nigdy nic znów pytał o szczeniaki. Mówię grzecznie, że niestety nie ma. Padło słowo na k... i się rozłączyłam. Zablokowałam go i po tym jeszcze dwa razy dzwonił i nagrał mi się na pocztę. W końcu mu się znudzi:) Quote
jankamałpa Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 19 minut temu, Murka napisał: Do mnie dzisiaj jeszcze raz ten facet dzwonił, znów "mamrotliwy", jak gdyby nigdy nic znów pytał o szczeniaki. Mówię grzecznie, że niestety nie ma. Padło słowo na k... i się rozłączyłam. Zablokowałam go i po tym jeszcze dwa razy dzwonił i nagrał mi się na pocztę. W końcu mu się znudzi:) No niestety ja też go zablokwałam i też mi się nagrał dwa razy na poczę. Po co ja z nim gadałam :(. Quote
Tyśka) Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 Dnia 8.08.2020 o 13:18, Murka napisał: Jeszcze jej parę kilo brakuje:) I oby nigdy nie wyglądała jak Grześ, bo nadwaga u niej nie jest wskazana :) No i ładnie wygląda teraz - taka atletyczna :) A głupich telefonów współczuję. Do mnie w sprawie Amika też dzwonią żartownisie albo "ciekawi" panowie... Quote
jankamałpa Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 22 godziny temu, agat21 napisał: Poszła stała za sierpień dla Polci. Dziękuję bardzo. Quote
jankamałpa Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Jak Pola, to zdjecie szwów to dzisaj? Czy wszystko dobrze i jak się panienka sprawuje w domu? Quote
Murka Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Na zdjęcie szwów podjadę z nią jutro jak będę odbierać inną suczkę po sterylizacji. Bardzo ładnie się zagoiło. 1 Quote
jankamałpa Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Na koncie wpłaty od Istar, agat21 i Aldrumki Bardzo dziękuję. Quote
jankamałpa Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Na koncie wpłaty od b-b i Pani Marzenki. Dziękuję bardzo. Ciekawe jak pola po zdjęciu szwów? Nikt nie dzwoni, ale teraz to jest chyba szczyt wyjzdów urlopowych. Quote
Recommended Posts