kiyoshi Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Nie napisałam że nie mogą znalesc zarezerwowanych psow tylko że nie mogą znalesc psów które miały być zabrane. Skoro nie mogą ich znalesc to też nie mogą ich zatezerwowac Na stronie Psy z Radys i gminy są tylko numery psów bez numerów kojcow i wtedy pracownicy muszą szukać po całym schronisku pośród ok 4000 psów To z pewnością nie jest łatwe zadanie Oczywiście ktoś rozgarniety powinien zadzwonić do Radys w sprawie Ogorka. Ja myślę że można rozmawiać z Panią Iza i prosić o lepsza opiekę dla niego do czasu wyjazdu. Ja takich układów tam nie mam ale z kimś innym mogą też inaczej rozmawiać. Oczywiście też upewnijcie się czy go zarezerwowalam Quote
rozi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 27 minut temu, kiyoshi napisał: Nie napisałam że nie mogą znalesc zarezerwowanych psow tylko że nie mogą znalesc psów które miały być zabrane. Skoro nie mogą ich znalesc to też nie mogą ich zatezerwowac Na stronie Psy z Radys i gminy są tylko numery psów bez numerów kojcow i wtedy pracownicy muszą szukać po całym schronisku pośród ok 4000 psów To z pewnością nie jest łatwe zadanie Oczywiście ktoś rozgarniety powinien zadzwonić do Radys w sprawie Ogorka. Ja myślę że można rozmawiać z Panią Iza i prosić o lepsza opiekę dla niego do czasu wyjazdu. Ja takich układów tam nie mam ale z kimś innym mogą też inaczej rozmawiać. Oczywiście też upewnijcie się czy go zarezerwowalam Czytasz bez zrozumienia :) Alaa napisała " tam zadzwonic do kogos ogarnietego " Rozumiem, że Pani Iza to taka osoba, że Ogórka rezerwowałaś u niej, ale było to na cito wczoraj późnym popołudniem, po godzinach, więc chciałabym się upewnić, że Pani Iza zarezerwowała, bo mogła to zrobić chyba dopiero dziś rano. Quote
rozi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 Dzwoniłam. Ogórek jest, rezerwacja jest. 3 Quote
Poker Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 5 minut temu, rozi napisał: Dzwoniłam. Ogórek jest, rezerwacja jest. Super Quote
Alaa Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 No to czekamy, jesli tak czy tak 13-stego ma byc odebrany to nie ma zle. Quote
Tyśka) Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Ale tutaj fajnie, pomocowo tak :) Trzymam kciuki za wyjazd Ogórka. Od następnego tygodnia mam trochę na głowie, taki prywatny kociokwik, więc nie wiem jak z ogłaszaniem wtedy... ale jak już się uporam z tym wszystkim to od razu zawezmę się za ogłoszenia - o ile rozi da zielone światło :) Quote
rozi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 13 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ale tutaj fajnie, pomocowo tak :) Trzymam kciuki za wyjazd Ogórka. Od następnego tygodnia mam trochę na głowie, taki prywatny kociokwik, więc nie wiem jak z ogłaszaniem wtedy... ale jak już się uporam z tym wszystkim to od razu zawezmę się za ogłoszenia - o ile rozi da zielone światło :) :) Myślę, że ogłoszenia pod koniec marca najwcześniej, musimy więcej wiedzieć o Ogórku, ja się zachowuje w domu, jak do innych piesków itd. Dziękuję, Tysiu! Quote
Dusia-Duszka Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 17 godzin temu, kiyoshi napisał: Przepraszam rozi....nie uda się jutro :( ta Asia któr miała zabierać dwa piaczki na SŁupsk...musiała odwolać transport, bo w Radysach nadal nie potrafią jej powiedziec, czy psy które chce zabrać SĄ czy NIE...:( szukają :( To jest przerażające w tej mordowni! Jak można nie móc znaleźć psa, który jest na stanie?!? Potworne... Quote
rozi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 Uwaga! Kilka osób zna numer mojego konta z bazarków. Proszę nie przelewać na to konto! Ogórek dostał własne, tylko dla niego. Numer prześlę każdemu do końca tygodnia. Nie trzeba więc w tytule pisać "dla Ogórka" (choć to ładnie brzmi), natomiast bardzo proszę o nick i dokładnie za co. Np. fifka38 stała za marzec, kwiecień, maj 2020 + jednorazowa 15zł Chyba że ktoś ustawi przelew stały, na tę samą kwotę co miesiąc, to wystarczy nick + stała Quote
rozi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 Proszę też o nieprzekazywanie tych namiarów osobom trzecim. Tylko ja mogę podać nr. rachunku Ogórka. Quote
bou Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 4 godziny temu, rozi napisał: Proszę też o nieprzekazywanie tych namiarów osobom trzecim. Tylko ja mogę podać nr. rachunku Ogórka. Tylko Ty, podaj ten numerek. Ok. :) Quote
rozi Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 8 godzin temu, bou napisał: Tylko Ty, podaj ten numerek. Ok. :) Jeszcze chwila, poprosiłam kogoś o przelanie drobnej kwoty dla sprawdzenia, czy konto działa. Quote
Livka Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 A ja wpisałam , że dla Ogórka :) chociaż to tylko jego konto :) Z rozpędu ... ;) Quote
rozi Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 1 minutę temu, Livka napisał: A ja wpisałam , że dla Ogórka :) chociaż to tylko jego konto :) Z rozpędu ... ;) :D Miło będzie zobaczyć Ogórka w tytule :) Przesłałam już do wszystkich, którzy (Boże kochany! ) zadeklarowali stałą dla piesunia. 1 Quote
rozi Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 Przesłałam też numer konta Ogórka do wpłat jednorazowych i bazarkowych. Bardzo i w kółko dziękuję za WSZYSTKO!!! Quote
rozi Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Dziękuję za wpłaty. Nic nie piszę, bo teraz to zupełnie bezradna jestem, nawet na konto nie mam co zaglądać do poniedziałku :) Quote
Aska7 Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Mała prywata. Pilnie potrzebuję znaleźć wątek przytuliska w Głownie. Kiedyś było w woj. łódzkim, ale nie mogę się go doszukać. Czy któraś z dziewczyn tam działających jest jeszcze na dogo ? Quote
rozi Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 37 minut temu, Aska7 napisał: Mała prywata. Pilnie potrzebuję znaleźć wątek przytuliska w Głownie. Kiedyś było w woj. łódzkim, ale nie mogę się go doszukać. Czy któraś z dziewczyn tam działających jest jeszcze na dogo ? https://www.dogomania.com/forum/topic/72064-przytulisko-dla-zwierząt-w-głownie/ Quote
Recommended Posts