__Lara Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ola la, a w jaki dzień byłabyś na akcji z Obawą? :) Quote
Ola la Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 WIesz co Laro w jaki bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zwolni sie miejsce:niewiem: prawdopodobnie w sobote... no niwim. a ty bedziesz kiedy?:lol: Quote
__Lara Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ola la napisał(a):WIesz co Laro w jaki bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zwolni sie miejsce:niewiem: prawdopodobnie w sobote... no niwim. a ty bedziesz kiedy?:lol: Ja w niedzielę od rana... ;) Quote
Ola la Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 __Lara napisał(a):Ja w niedzielę od rana... ;) a to tez bede;)puszka "szelescic":evil_lol: Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Mam az dwa zdjęcia Lajluni z wczorajszego spacerczana;) Na całe szczęście Lajla nie ma cieczki:shake: na wczorajszym spacerku bez smyczy to myślałam ,że zejdzie z radości:lol: to było szaleństwo.... Ona skacze niesamowicie wysoko:crazyeye: Jest kochaną sunią:loveu:Kocha się miziać ale tylko ze znanymi osobami.Obcym fakt pogłaskać sie da ale wydaje się nie czerpać z tego przyjemności:shake: dwa wczorajsze zdjątka laluni: siesta:cool3: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Ola la']a to tez bede;)puszka "szelescic":evil_lol: Fajnie :loveu: Ola la, jak dobrze, że zabrałaś Lajlę ze schronu, dałaś jej raj na ziemi :loveu: Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='__Lara']Fajnie :loveu: Ola la, jak dobrze, że zabrałaś Lajlę ze schronu, dałaś jej raj na ziemi :loveu: Laro no jak tu możnaby jej nie wziąść ona jest przefajna:loveu: Ciesze się ,że jest szczęśliwa teraz szukamy super domku:lol:Ciekawe czy będzie grzeczna jutro na akcyyyji:evil_lol: hehe Wypnie swoją kurzą klate i kto jej się oprze?:evil_lol: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Ola la']Laro no jak tu możnaby jej nie wziąść ona jest przefajna:loveu: Ciesze się ,że jest szczęśliwa teraz szukamy super domku:lol:Ciekawe czy będzie grzeczna jutro na akcyyyji:evil_lol: hehe Wypnie swoją kurzą klate i kto jej się oprze?:evil_lol: Trzymam mocno kciuki jutro za jej domek :loveu: szkoda, że mnie jutro nie będzie i jej nie zobaczę... ale ma znaleźć super domek!!! to rozkaz Ola la :evil_lol::diabloti: Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 __Lara napisał(a):Trzymam mocno kciuki jutro za jej domek :loveu: szkoda, że mnie jutro nie będzie i jej nie zobaczę... ale ma znaleźć super domek!!! to rozkaz Ola la :evil_lol::diabloti: hehe zrobie co w mojej mocy:-D:ylsuper: Lajlunia ma w poniedzialek sterylke na Brynowie:bigcool::bigcool: Najpierw miala miec w czwartek ... ale potem Pani ktora odebrala tel.oddzwonila ,ze zalatwila poniedzialek na 9:loveu::megagrin: Quote
maciaszek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ola_la, jeśli znajdzie się ktoś chętny na sunię to oddasz ją na akcji czy najpierw zrobisz wizytę przedadopcyjną, Lajla pójdzie na sterylkę i dopiero potem do nowego domu? Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='maciaszek']Ola_la, jeśli znajdzie się ktoś chętny na sunię to oddasz ją na akcji czy najpierw zrobisz wizytę przedadopcyjną, Lajla pójdzie na sterylkę i dopiero potem do nowego domu? DOkladnie najpierw na sterylke a po sterylce do nowego domku;) Jak sie zakochaja to poczekaja ta chwile nie?:lol: Onby tylko sie tacy chetni znalezli. A szukamy domku superasnego:lol: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ola la napisał(a):DOkladnie najpierw na sterylke a po sterylce do nowego domku;) Jak sie zakochaja to poczekaja ta chwile nie?:lol: Onby tylko sie tacy chetni znalezli. A szukamy domku superasnego:lol: Oczywiście, że poczekają :angryy: dobry pomysł :lol: Lajla, pokaż się jutro z samych dobrych stron :lol: Quote
MyrkurDagur Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Ola la'](...) hehe Wypnie swoją kurzą klate i kto jej się oprze?:evil_lol: :lol: ;) Ojojoj mrocznej ciotki troszkę tu nie było... :oops: Na szczęście u Lajluni wszystko w najlepszym porządku :loveu: Ależ ona szczęśliwa teraz jest :multi: Szalona Ola - świetna robota !!! :happy1::laugh2_2::happy1::laugh2_2: Quote
maciaszek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Niestety najwyraźniej na Dni Psa przyszły same trepy ;), bo nikt Lajli nie wypatrzył, nikt jej nie adoptował. Nawet prawie nikt o nią nie pytał. Nie rozumiem dlaczego. Powiem Wam, że w naturze ona jest tysiąc razy piękniejsza niż na tych fotkach :loveu:. Jest drobniejsza i mniejsza niż wygląda na zdjęciach. Bardzo ładna, wdzięczna, delikatna sunia. Nie rozumiem ludzi... :shake:. Mam tylko takie 2 fotki (bo przez większość czasu byłam zajęta cudną psią podopieczną). P.S. Ola_la i Lajla pewnie śpią już jak zabite... Były strasznie padnięte. Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Witojcie ciotecki Myrkurrrr sam mrok i Maciaszek od niedolabka!:multi:lajloweeeeeeeee :multi: Maciaszku no ja jakoś żyje ale ledwo:lol: hehe ale wykąpalam sie i mam troche sil:evil_lol: a Lajlunie odprowadzilam,nakarmilam(bo ciotka wroci kolo 22) .Lajla pożarla i padla:evil_lol: a w autobusie to byla masakra:evil_lol: nazygala żólcią:-o glodna bidula byla.Na akcji tylko sucha karma a ona nie przepada za taka:shake: Jak juz dotarlysmy na osiedle to sie cieszyla jak szalona(nie wiem skad wziela tyle energii:niewiem: ) Fakt wyjatkowo trepiaści ludzie dziś byli.Naprawde.Tylko szczeniazki ich interesowaly ...az sie boje co bedzie jak podrosną:shake: Ani Lajli ani twojego nakolankowca nikt nie wypatrzyl:mad: No debile no:lol: hehe a na tych zdjeciach to wyglada na strasznie zmeczona:shake: bo juz w sumie byla.... a jaka zmierzla!warczala ciagle na wszystkie psy poza twoim jajnikiem , Telma,szczeniakami... no ale co :P kobieta ma swoje humorki:evil_lol: Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 __Lara napisał(a):Trepiarze, won jutro z Silesii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokladnie trepy ostatnie z dupy bawoła!:evil_lol: Mam dobre przeczucia;) Chyba sie Lajla z Gwiazdeczka dogadaja:cool3: bo Lajla sie na akcji bojowa zrobila przez Lusie :evil_lol: glupie baby sie chcialy zdominowac:evil_lol: Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Trepiarze, won jutro z Silesii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ola la napisał(a):dokladnie trepy ostatnie z dupy bawoła!:evil_lol: Mam dobre przeczucia;) Chyba sie Lajla z Gwiazdeczka dogadaja:cool3: bo Lajla sie na akcji bojowa zrobila przez Lusie :evil_lol: glupie baby sie chcialy zdominowac:evil_lol: Haha :evil_lol: gdzie babek 6 tam... jest wesoło :evil_lol: dziewczyny się dogadać nie umiały... chciały pewne sprawy po swojemu załatwić :cool3: Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 __Lara napisał(a):Haha :evil_lol: gdzie babek 6 tam... jest wesoło :evil_lol: dziewczyny się dogadać nie umiały... chciały pewne sprawy po swojemu załatwić :cool3: sasasasa no dokladnie po swojemu:evil_lol:Lusia szczekała ochrypnięta a Lajla wypinała kurzą klatę i powarkiwała:evil_lol: kurde ja juz jestem psycho-fizycznym strzępem a siedze dalej na dogomani i klepie w klawiature:-D Quote
gibon301 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Ola mogłabys przesłać mi na maila pierwsze zdjęcie lajli (drugie podpisame jest sjesta) bo mi się nie chce otworzyć :angryy: tak jak obiecałam dzisiaj będzie plakacik! tylko zdjęcie potrzebuję! Quote
MyrkurDagur Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dzień dobry Lajlunia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maciaszek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Czyżby i wczorajszy dzień był dla Lajli pechowy? Znowu trepy w Silesii były? :shake: Quote
Ola la Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ANo mozna tak powiedziec;) heh Lajla juz po sterylce;) Odebralam ja dzisiaj z Brynowa;)wczoraj zaiozla ja jotka:loveu: Lajlunia jest troszke jak zombie :placz: ale to normalne heh.....:evil_lol: Jutro albo pojutrze jak sie rozbudzi zupelnie wioze ja do domku w katowicach;) na Welnowcu:evil_lol: napisze jutro dokladnie jak bylo ;) Lezy sobie teraz dziewczynka na łozu:evil_lol: i odpoczywa po nocy w klinice. no ale sterylizacja to wazna sprawa:-D Mizianko od Lajli:loveu: wstawie fotki za moment;) Quote
Recommended Posts