Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
WIesz co Laro w jaki bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zwolni sie miejsce:niewiem:
prawdopodobnie w sobote... no niwim.
a ty bedziesz kiedy?:lol:

Ja w niedzielę od rana... ;)

Posted

Mam az dwa zdjęcia Lajluni z wczorajszego spacerczana;)
Na całe szczęście Lajla nie ma cieczki:shake:
na wczorajszym spacerku bez smyczy to myślałam ,że zejdzie z radości:lol:
to było szaleństwo....

Ona skacze niesamowicie wysoko:crazyeye:
Jest kochaną sunią:loveu:Kocha się miziać ale tylko ze znanymi osobami.Obcym fakt pogłaskać sie da ale wydaje się nie czerpać z tego przyjemności:shake:

dwa wczorajsze zdjątka laluni:

siesta:cool3:

Posted

[quote name='Ola la']a to tez bede;)puszka "szelescic":evil_lol:

Fajnie :loveu: Ola la, jak dobrze, że zabrałaś Lajlę ze schronu, dałaś jej raj na ziemi :loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Fajnie :loveu: Ola la, jak dobrze, że zabrałaś Lajlę ze schronu, dałaś jej raj na ziemi :loveu:

Laro no jak tu możnaby jej nie wziąść ona jest przefajna:loveu:
Ciesze się ,że jest szczęśliwa teraz szukamy super domku:lol:Ciekawe czy będzie grzeczna jutro na akcyyyji:evil_lol:

hehe Wypnie swoją kurzą klate i kto jej się oprze?:evil_lol:

Posted

[quote name='Ola la']Laro no jak tu możnaby jej nie wziąść ona jest przefajna:loveu:
Ciesze się ,że jest szczęśliwa teraz szukamy super domku:lol:Ciekawe czy będzie grzeczna jutro na akcyyyji:evil_lol:

Trzymam mocno kciuki jutro za jej domek :loveu: szkoda, że mnie jutro nie będzie i jej nie zobaczę... ale ma znaleźć super domek!!! to rozkaz Ola la :evil_lol::diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
Trzymam mocno kciuki jutro za jej domek :loveu: szkoda, że mnie jutro nie będzie i jej nie zobaczę... ale ma znaleźć super domek!!! to rozkaz Ola la :evil_lol::diabloti:

hehe zrobie co w mojej mocy:-D:ylsuper:
Lajlunia ma w poniedzialek sterylke na Brynowie:bigcool::bigcool:
Najpierw miala miec w czwartek ... ale potem Pani ktora odebrala tel.oddzwonila ,ze zalatwila poniedzialek na 9:loveu::megagrin:

Posted

[quote name='maciaszek']Ola_la, jeśli znajdzie się ktoś chętny na sunię to oddasz ją na akcji czy najpierw zrobisz wizytę przedadopcyjną, Lajla pójdzie na sterylkę i dopiero potem do nowego domu?

DOkladnie najpierw na sterylke a po sterylce do nowego domku;)
Jak sie zakochaja to poczekaja ta chwile nie?:lol:
Onby tylko sie tacy chetni znalezli.
A szukamy domku superasnego:lol:

Posted

Ola la napisał(a):
DOkladnie najpierw na sterylke a po sterylce do nowego domku;)
Jak sie zakochaja to poczekaja ta chwile nie?:lol:
Onby tylko sie tacy chetni znalezli.
A szukamy domku superasnego:lol:

Oczywiście, że poczekają :angryy: dobry pomysł :lol:

Lajla, pokaż się jutro z samych dobrych stron :lol:

Posted

[quote name='Ola la'](...)

:lol: ;)

Ojojoj mrocznej ciotki troszkę tu nie było... :oops: Na szczęście u Lajluni wszystko w najlepszym porządku :loveu: Ależ ona szczęśliwa teraz jest :multi: Szalona Ola - świetna robota !!! :happy1::laugh2_2::happy1::laugh2_2:

Posted

Niestety najwyraźniej na Dni Psa przyszły same trepy ;), bo nikt Lajli nie wypatrzył, nikt jej nie adoptował. Nawet prawie nikt o nią nie pytał. Nie rozumiem dlaczego. Powiem Wam, że w naturze ona jest tysiąc razy piękniejsza niż na tych fotkach :loveu:. Jest drobniejsza i mniejsza niż wygląda na zdjęciach. Bardzo ładna, wdzięczna, delikatna sunia. Nie rozumiem ludzi... :shake:.

Mam tylko takie 2 fotki (bo przez większość czasu byłam zajęta cudną psią podopieczną).

P.S. Ola_la i Lajla pewnie śpią już jak zabite... Były strasznie padnięte.

Posted

Witojcie ciotecki Myrkurrrr sam mrok i Maciaszek od niedolabka!:multi:lajloweeeeeeeee
:multi:

Maciaszku no ja jakoś żyje ale ledwo:lol: hehe
ale wykąpalam sie i mam troche sil:evil_lol:
a Lajlunie odprowadzilam,nakarmilam(bo ciotka wroci kolo 22) .Lajla pożarla i padla:evil_lol:
a w autobusie to byla masakra:evil_lol:
nazygala żólcią:-o glodna bidula byla.Na akcji tylko sucha karma a ona nie przepada za taka:shake:
Jak juz dotarlysmy na osiedle to sie cieszyla jak szalona(nie wiem skad wziela tyle energii:niewiem: )

Fakt wyjatkowo trepiaści ludzie dziś byli.Naprawde.Tylko szczeniazki ich interesowaly ...az sie boje co bedzie jak podrosną:shake:
Ani Lajli ani twojego nakolankowca nikt nie wypatrzyl:mad:
No debile no:lol:

hehe a na tych zdjeciach to wyglada na strasznie zmeczona:shake: bo juz w sumie byla....

a jaka zmierzla!warczala ciagle na wszystkie psy poza twoim jajnikiem , Telma,szczeniakami...
no ale co :P kobieta ma swoje humorki:evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Trepiarze, won jutro z Silesii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dokladnie trepy ostatnie z dupy bawoła!:evil_lol:
Mam dobre przeczucia;)
Chyba sie Lajla z Gwiazdeczka dogadaja:cool3:
bo Lajla sie na akcji bojowa zrobila przez Lusie :evil_lol: glupie baby sie chcialy zdominowac:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
dokladnie trepy ostatnie z dupy bawoła!:evil_lol:
Mam dobre przeczucia;)
Chyba sie Lajla z Gwiazdeczka dogadaja:cool3:
bo Lajla sie na akcji bojowa zrobila przez Lusie :evil_lol: glupie baby sie chcialy zdominowac:evil_lol:

Haha :evil_lol: gdzie babek 6 tam... jest wesoło :evil_lol: dziewczyny się dogadać nie umiały... chciały pewne sprawy po swojemu załatwić :cool3:

Posted

__Lara napisał(a):
Haha :evil_lol: gdzie babek 6 tam... jest wesoło :evil_lol: dziewczyny się dogadać nie umiały... chciały pewne sprawy po swojemu załatwić :cool3:

sasasasa no dokladnie po swojemu:evil_lol:Lusia szczekała ochrypnięta a Lajla wypinała kurzą klatę i powarkiwała:evil_lol:

kurde ja juz jestem psycho-fizycznym strzępem a siedze dalej na dogomani i klepie w klawiature:-D

Posted

Ola mogłabys przesłać mi na maila pierwsze zdjęcie lajli (drugie podpisame jest sjesta) bo mi się nie chce otworzyć :angryy:
tak jak obiecałam dzisiaj będzie plakacik! tylko zdjęcie potrzebuję!

Posted

ANo mozna tak powiedziec;)
heh Lajla juz po sterylce;)
Odebralam ja dzisiaj z Brynowa;)wczoraj zaiozla ja jotka:loveu:
Lajlunia jest troszke jak zombie :placz:
ale to normalne heh.....:evil_lol:
Jutro albo pojutrze jak sie rozbudzi zupelnie wioze ja do domku w katowicach;)
na Welnowcu:evil_lol:
napisze jutro dokladnie jak bylo ;)

Lezy sobie teraz dziewczynka na łozu:evil_lol: i odpoczywa po nocy w klinice.

no ale sterylizacja to wazna sprawa:-D

Mizianko od Lajli:loveu:
wstawie fotki za moment;)