Ola la Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 zuzlikowa napisał(a):hihi...Oleńko nie musisz witać...:cool3::cool3::cool3:ja tuuuuuu cały czas jezdem!Bawię się w szarą eminencję...poczytam...głową potaknę...do serducha przytulę i lecę dalej...ale nadzór mam! Wszystko wiem:mad::loveu:...widziałam jak w przerażoną sunię pakujesz odwagę...odwagę...odwagę...no i jest ...dziś jest Xsenna/Lajla:evil_lol: Oleńko...oczka otrzyj...bo ja nie do końca jestem pewna... z kogo na kogo ta odwaga i moc skakały;) hiehie no no to ciesze sie bardzo,że szara eminencja jest wsrod nas :loveu: ano pakowalam w Lajle odważki troszku tak po troszku......co by nam pies nie eksplodował:diabloti: teraz to jest taki obronny pies,ze trudno mi to opisac slowami;)to trzeba zobaczyc. Zapraszam szarą eminencje :cool3: ;) Quote
Ola la Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 gibon301 napisał(a):czyli dalej nie wiadomo czy lajla namagnesowana czy nie...szkoda bo ciekawa byłam, choć z tego co piszesz to pewnie tak, może nawet tak mocno, że to ona stoi za rzładowaniem aparatu :lol: dobrze że wszystko dobrze i spokojnie czekam dalej na zdjęcia jakieś z kolejnej wizyty! dokladnie !nie pomyslalam o tym!to sprawka magnetycznej Lajli...jak mogla.... eh no ale w konu to kobieta:cool3:moze uznala ,ze wyglada akurat niekorzystnie w ten dzien mojej wizyty? kto wie:niewiem: na nastepna wizyte wezme aparat z jakas megabateria i w megaszczelnym,megagrubym futeralaem;) Quote
Nadziejka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [FONT=Arial Black]Olenkoooo lala :loveu::loveu:Dzieki tobie to sunia ma rajjjjjj juhuuuu:multi::bigcool::ylsuper::ylsuper::Dog_run:zeby tak wszystkie bidulki trafialy na swe Olenki:multi::loveu::loveu:pozdrawiam z serduchaaa ciebie i niowych panciostwa i sunke w nosek prosze ucalowac mokruni z piencset razyyyy jak sie daaaa :loveu::loveu:Czy kasiorka juz doszla Olenko ? [/FONT] Quote
zuzlikowa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Ola la']hiehie no no to ciesze sie bardzo,że szara eminencja jest wsrod nas :loveu: ano pakowalam w Lajle odważki troszku tak po troszku......co by nam pies nie eksplodował:diabloti: teraz to jest taki obronny pies,ze trudno mi to opisac slowami;)to trzeba zobaczyc. Zapraszam szarą eminencje :cool3: ;) ...no i jezdem:cool3:...mam nadzieję,że to obronne stworzenie w domciu niedługo obejrzymy!:loveu:...no i tę jej wypiętą klatuchnę! Quote
Ola la Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Arial Black]Olenkoooo lala :loveu::loveu:Dzieki tobie to sunia ma rajjjjjj juhuuuu:multi::bigcool::ylsuper::ylsuper::Dog_run:zeby tak wszystkie bidulki trafialy na swe Olenki:multi::loveu::loveu:pozdrawiam z serduchaaa ciebie i niowych panciostwa i sunke w nosek prosze ucalowac mokruni z piencset razyyyy jak sie daaaa :loveu::loveu:Czy kasiorka juz doszla Olenko ? [/FONT] Ewuś dziękuje Ci za ciepłe słowka!:loveu::loveu::loveu::loveu:ty to zawsze jakis miodzik na serducho wylejesz:loveu: a pieniazki doszly doszly!dziekuje bardzo kochana!:loveu::cool3: Quote
Ola la Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 zuzlikowa napisał(a):...no i jezdem:cool3:...mam nadzieję,że to obronne stworzenie w domciu niedługo obejrzymy!:loveu:...no i tę jej wypiętą klatuchnę! nio nio eminencjo za jakis czas sie przejade znowusz;) a wypieta klatucha jest jeszcze bardziej wypięta:loveu::evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :turn-l:Ola la napisał(a):(...) a wypieta klatucha jest jeszcze bardziej wypięta:loveu::evil_lol: :lol: :evil_lol: Mroczny Myrkur o poranku się z Wami wita :loveu: Quote
Ola la Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 MyrkurDagur napisał(a)::turn-l: :lol: :evil_lol: Mroczny Myrkur o poranku się z Wami wita :loveu: Witamy jego ekscelencje Myrkura:cool3: ja sie witam o zmroku z wami:lol: Quote
Nadziejka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [FONT=Arial Black]Olenko wiedzielny poraneczekkkk:multi::multi:caluski dla suniiiii i dla piesiow waszych :buzi::Dog_run::Dog_run:Olenko wyslalam tobie pw z moimi danymi , zapraszammm zawsze , gdy tylko bedziesz w sosnowcu :loveu:[/FONT] Quote
Ola la Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Arial Black]Olenko wiedzielny poraneczekkkk:multi::multi:caluski dla suniiiii i dla piesiow waszych :buzi::Dog_run::Dog_run:Olenko wyslalam tobie pw z moimi danymi , zapraszammm zawsze , gdy tylko bedziesz w sosnowcu :loveu:[/FONT] Ewuniu kochana w ten weekend naprawde bylam zalatana w tym SOsnowcu jak dziki woł :shake: ale w przyszlym koniecnzie Cie nawiedze z kotami:loveu: Quote
Nadziejka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Olenko mozesz mie nawiedzic tez z prawdziwymiii koteckamiii:loveu::multi:A gdzies Olenko tak po tym Sosnowcu latalaaaaa:loveu:zes do mie nie zaweitallllaaaaaa:loveu:ale masz moj nr , wiec gdzybys mogla przyjechac naprawde do gonziunia starego to napisz smsika , to ciasto jakowes s synem moim osobistym upieczemyyy :Dog_run::sweetCyb::sweetCyb:i na goscia specjalnego w oknach wyczekiwac bedziemyyyyy:multi::multi: Quote
Ola la Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='ewa gonzales']Olenko mozesz mie nawiedzic tez z prawdziwymiii koteckamiii:loveu::multi:A gdzies Olenko tak po tym Sosnowcu latalaaaaa:loveu:zes do mie nie zaweitallllaaaaaa:loveu:ale masz moj nr , wiec gdzybys mogla przyjechac naprawde do gonziunia starego to napisz smsika , to ciasto jakowes s synem moim osobistym upieczemyyy :Dog_run::sweetCyb::sweetCyb:i na goscia specjalnego w oknach wyczekiwac bedziemyyyyy:multi::multi: Ewuś kololowa ti jak zwykle:cool3: a ja latalam po Pogoni glownie.Ti chyba na Sroduli mieszkasz nie?tzn mam adresik mam i numerek tez sobie na telefonie zapisalam:cool3: takiego VIPa jak tu nie zapisac :diabloti::cool3: Na 100%procent zawitam do was w weekend ten ;) a z tym ciastem to no no....uradowałam się nie powiem :evil_lol: ja jestem ciasteczkowy potwor;) !!!!!! bojcie sie potwora;) Quote
Nadziejka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :Poland::helo::helo::laugh2_2::B-fly::B-fly:Olunia hejjj co u ciebie ciasteczkowy anieleeeeeee? co slychac i gdzie jestessssss?? jak w pracy , czy tam jest zawsze tak pachnaco i spokojnie / juhuuuuu?:Cool!::Cool!:Olu trzymaj sieeee i buziaxczki slodnkie dla suniiiii i dla twego piesiunia:calus::buzi::Dog_run::Dog_run: Quote
MyrkurDagur Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No właśnie... Ola! Ty żyjesz?! :razz: Już dawno Cię nigdzie nie spotkałam :placz: Quote
Nadziejka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Olunia co slychac u ciebie? odezwij sieeeeee my czekamyyyyyyyOlalalalaaaa czy wszystko dobrze ?:Dog_run::Dog_run:pozdrawiamyyyyy Quote
zuzlikowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Oleńko,wszystko jest w porządku? Pozdrowionka!:loveu: Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja też nie wiem co się z Olą dzieje, nie mam pojęcia, w ogóle się nie odzywa, na smsy nie odpisuje... Quote
Nadziejka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 :fadein::bigcool::bigcool:wszystko okiejjj :loveu:Olus mi wczoraj pisala , tylko zalatana jest nasza aniolkowa dziewczynaaaaaa:Dog_run::Dog_run: Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Quote
Ola la Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Cioteczki najukochansze! Lajla - Obawa wraca z adopcji! Pilnie potrzebny jakis tymczas! Moja ciocia jest na wakacjach wiec odpada. a zaczelo sie od telefonu od "Pani" Obawy.... Mam psa zabierac albo ja uwaga uwaga cyt. "wypier****" :angryy: ponoc sika jej na lozku na zlosc i takowe tez niszczy. bzdury.Nigdy niczego nie niszczyla i nie zalatwiala sie w domu! no chybaze baba jej nie wyprowadz ana spacery! a taka by;la zachwycona.... co za ludzie!to nie ludzie! rece i cycki opadaja. POMOCY :placz: Quote
__Lara Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ola, co się dzieje to już głowa boli... Oleńko, strasznie mi przykro, masz problem na głowie :( słuchaj, a może amikat by ją narazie wzięła do siebie??? Ola, to jest ta Pani, co mieszka z synem i mają chomika??? czy mi się już pomyliło??? mam nadzieję, że jej odpowiedziałaś należnie, żeby nie używała takich słów :angryy::angryy::angryy: Quote
Ola la Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 __Lara napisał(a):Ola, co się dzieje to już głowa boli... Oleńko, strasznie mi przykro, masz problem na głowie :( słuchaj, a może amikat by ją narazie wzięła do siebie??? Ola, to jest ta Pani, co mieszka z synem i mają chomika??? czy mi się już pomyliło??? mam nadzieję, że jej odpowiedziałaś należnie, żeby nie używała takich słów :angryy::angryy::angryy: Tak to ta Pani...swietna aktorka jak widac...udawala taka dobra... eh:placz: ja bylam w totalnym szoku:placz:zatkalo mnie niezle. powiedzialam ze ma sie niewyglupiac i ja przetrzymac az tymczasu nieznajde...ale nie wiem ile z tego do niej dotarlo :angryy: Amikat da mi znac bo ma sie zwolnic tymczas w opolu bo Ortega (ten dog z akcji) ma isc do nowego domku prawdopodobnie. trzeba ja jaknajszybciej tej babie zabrac :placz: co jest z tymi ludzmi,.... Quote
Jasza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mogę 5PLN miesięcznie na płatny tymczas, przepraszam że tylko tyle... Może jak Stefanek znajdzie domek, to rzeczywiście Amikat by ja wzięła.. Słyszałam też że Jaaga przymierza się do zabrania jednej suni na tymczas z katowickiego schroniska, może wzięłaby Obawę, skoro ona jest w pilnej potrzebie.. Quote
Ola la Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Jasza napisał(a):Mogę 5PLN miesięcznie na płatny tymczas, przepraszam że tylko tyle... Może jak Stefanek znajdzie domek, to rzeczywiście Amikat by ja wzięła.. Słyszałam też że Jaaga przymierza się do zabrania jednej suni na tymczas z katowickiego schroniska, może wzięłaby Obawę, skoro ona jest w pilnej potrzebie.. jejku byloby super...... mozesz do niej napisac w tej sprawie?:placz: potrzeba naprawde pilna,.boje sie ze baba wywali ja na bruk....albo cos zrobi :placz: ja moge po nia jechac w kazdej chwili tylko nie ma jej gdzie dac :placz: Quote
Recommended Posts