Ola la Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Może ona ma jakieś ukryte talenty, o których nie wiemy no narazie wiemy ,ze to pies-pająk hehe po blokach mi się tu będzie wspinać ... Ola la, ale masz pociechę z naszej dawnej Obawy, dzisiaj już jak co to ona może siać obawę wokół heheh dobre! ona sie zawsze komicznie najeży jak idzie jakiś pies:) ale merda kikutkiem i sie cieszy jednocześnie:-Dnieodgadniona ta nasz Lajla:cool3: a dzisiaj kupilam jej wypasiona dlugasna linewke :-D a uszy swiniaczkowe to ona wrecz ubostwia......taki swirek z niej ,ze ho ho :lol: no i uciekal dzis przed nia amstaff!....................szczeniaczek :lol: Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Hahahaha, amstaffik uciekał :D Nie no, to jest psia pociecha :D masz z nią ubaw Ola la :D Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 oj tak ubaw po pachy Laro :-D Ona jest bombowa.Całymi dniami siedziałaby na balkonie i jadła wieprzkowe uszyska W ogóle to dziwnie chodzi ta nasza Lajla...porusza sie jak ...heina :-D idzie szybciutko i drobi kroczki:lol: Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 gibonku zamorduj mnie ale nie zrobilam dzis ani jednego zdjecia:placz: nie wiem czy dam rade zrobic jakies niebawem bo wrzuciłam telefon ktorym robie zdjęcia do mojego psa (torebki) w ktorej miałam rozsypane czekoladowe "tyci grześki" i mam zafajdany telefon...w tym zaczopowane wejście usb i na ładowarke:-D a z boku telefonu mam boską gume do żucia...którą miałam w kieszeni ...a potem do tej wlasnie kieszeni wcisnęłam telefon....i się ugumił :-D hahaha no down do potęgi :evil_lol: a zadne z tych ktore sa na watku nie bedzie dobre...strona chyba 11.....:placz: Quote
gibon301 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 może jeszcze uda Ci się odpucować ten aparat?? poczekam jeszcze chwilę, jak nie to w niedzielę zrobię plakat z tego co jest, ale jak staram się nie narzekać na zdjęcia tym razem mówię, że są kiepskie...jak nic pies z polem magnetycznym! Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 heh ok :cool3:zaopatrzę sie w normalny aparat na wyprawę i coś podziałam jutro;)To jest taki grat wielgachny......nie znoszę go! to tylko chłop może takiego potwora wybrać!:mad: Chcialabym wydać Lajlę już po sterylce.Mam nadzije ,ze wet ma bliskie terminy w miare:-D a co do pola magnetycznego...to jestem tego samego zdania...to jest kosmita uwieziony w ciele psa!jak ten mops z "facetow w czerni":evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Ola la']nie wiem czy dam rade zrobic jakies niebawem bo wrzuciłam telefon ktorym robie zdjęcia do mojego psa (torebki) w ktorej miałam rozsypane czekoladowe "tyci grześki" i mam zafajdany telefon...w tym zaczopowane wejście usb i na ładowarke:-D a z boku telefonu mam boską gume do żucia...którą miałam w kieszeni ...a potem do tej wlasnie kieszeni wcisnęłam telefon....i się ugumił :-D hahaha no down do potęgi :evil_lol: Ola, Ola, szalona Ola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko Tobie takie przygody czekoladowo-gumowe mogły się przytrafić :lol: Ależ sobie bałaganu narobiłaś :cool3: Pozdrowienia dla równie szalonej Lajli ;) Quote
Ola la Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 hehe nio dokladnie Myrkurku:evil_lol:a ta gume to wsadzilam do kieszeni jak bylam u Rufiego...nie wiedzialam co z nia zrobic jak zaczlam jesc ciasto:niewiem: to dalam do kieszeni:evil_lol: Pozdrowienia dla Ciebie odemnie i Lajluni!zaraz idziemy na spacerek z TZ i Lajla:cool3: moze tym razem pogoni tą slynna pume grasującą w naszych okolicach:evil_lol: Quote
maciaszek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ola_la, uwielbiam te Twoje opowieści :lol: :lol: :lol:. Quote
Ola la Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='maciaszek']Ola_la, uwielbiam te Twoje opowieści :lol: :lol: :lol:. hehe a to mi bardzo milo:cool3: hehe no czysta prooowda te opowiastki dlatego takie przejmujące:cool3: :PROXY5:a wlasnie ja ślepiec teraz przeczyta;lam ,ze ten kupon jest jakby napisany na umowie adopcyjnej :splat: Pozdrowienia od Lajli! Quote
maciaszek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ola la napisał(a)::PROXY5:a wlasnie ja ślepiec teraz przeczyta;lam ,ze ten kupon jest jakby napisany na umowie adopcyjnej :splat:Toż Ci to pisałam Śleptoku ;). Quote
Ola la Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 hhehe no no a ja sobie to wyobrazalam jako jakies zolte coś przyczepione do umowy:-D hehe a dzwonilam dzis do schronu w sprawie Dejry...babka na poczatku nie załapała o co chodzi:lol: jakas taka dziwna byla.Myslalam ,ze taka fajna odbierze co byla jak odbieralam Obawe ;) Quote
MyrkurDagur Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='maciaszek']Ola_la, uwielbiam te Twoje opowieści :lol: :lol: :lol:. Tu więcej fanów Olalowych (jakiś taki dziwny twór mnie tu wyszedł :huh: :lol:) opowieści jest :cool3: :loveu: Dzień dobry sunieczko :multi: Quote
gibon301 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 co u Obawy słychać? co tu tak pusto i cicho?? Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Tu więcej fanów Olalowych (jakiś taki dziwny twór mnie tu wyszedł :huh: :lol:) opowieści jest :cool3: :loveu: Dzień dobry sunieczko :multi: hiehie ty taki mroczny człowiek a lubisz takie bzdurki poczytac moje:Rose: fajno fajno ale wybaczta...... dzis jestem juz jak roślinka:huh: heh jechałysmy dzis z ihabe z inna sunia z mojego podpisu do Wawy....i tak nainhalowałam oparami z jej wymiocinek ,ze wyżralo mi resztki mózgu:evil_lol: Co u Obawy słychać? co tu tak pusto i cicho?? ano bo ja podroznik jestem:evil_lol: tzn bylam na chwileczke wieczorkiem. Lajla ma prawdopodobnie cieczke- czesto siusia + nabrzmialy jej "te" okolice + plami narazie delikatnie. tak wiec chodzi teraz na dworze wkurzona bo na smyczy a ciotka zaopatrzyla sie w wielki kij na adoratorow:evil_lol: bylysmy na krociotkim spacerku i kij taki wypasiony ze mucha nie siada:evil_lol: niestety wiec z sterylki chwilowo nici ale i tak jutro dzwonie Obawe na nią umowic bo nie wiem jak maja z terminami:niewiem: Pozdrowionka!!!!!!!!:multi: Quote
maciaszek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ola la napisał(a):niestety wiec z sterylki chwilowo nici ale i tak jutro dzwonie Obawe na nią umowic bo nie wiem jak maja z terminami:niewiem:Zadzwoń, zadzwoń. Wszystko się pewnie przesunie o dobry miesiąc, półtora, bo trzeba odczekać miesiąc po cieczce. A jak ciocia? Nie zakochała się do szczętu w Lajli? ;) Quote
Ola la Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 maciaszek napisał(a):Zadzwoń, zadzwoń. Wszystko się pewnie przesunie o dobry miesiąc, półtora, bo trzeba odczekać miesiąc po cieczce. A jak ciocia? Nie zakochała się do szczętu w Lajli? ;) Maciaszku zakochala no ale chyba nie do szczętu ;) Sszukam Lajluni domku a tymczas u cioci bedzie zaś dla innego psiuńka;) ja bym za nic nie byla tak twarda zeby oddać tymczasowicza...miękka jestem;) fakt trzeba odczekać ze sterylką bo może byc niebezpiecznie...znam takie przypadki ale ze szcześliwymi zakończeniami na szczęście;) Wieczorkiem pojde do Lajluni laluni:lol: cudny piesolek:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ja tylko przywitać się chciałam ;) Dzień dobry :loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Na to wygląda,że ja dobrej nocki pożyczę!:loveu: Quote
Nadziejka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 :Dog_run::ylsuper::Cool!::Cool!:to i ja sie pieknie przywitam z sunka i Olaaaa i ciocia i wszystkimi ciociami:multi::multi:Olenko mam dla ciebie 15 zl ..:shake::oops: , a drugie 15 za kilka dni , wiec bedzie juz cala sumka...wybacz , ze musisz czekac :Rose::Cool!::Cool!::ylsuper:pozdrawiam was cieplutkooooo i buziaki w nosek dla niuniiii:multi: Quote
maciaszek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ola_la, a Ty przyjeżdżasz z małą na Dni Psa? Quote
Ola la Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='maciaszek']Ola_la, a Ty przyjeżdżasz z małą na Dni Psa? Maciaszku chcialabym bardzo.Pisalam juz do JOMY,jotki i amikat. Bede chyba koczowac pod silesia od ktorejs tam ;) wiem ze zwolnilo sie jedno miejsce bo psiak znalazl dom. ZObaczymy. a tak z innej beczki. Bylam z Obawa dzis u weterznarza spytac czy nie ma aby cieczki(bo przez 3 dni sadzilam ze ma - czesto dosyc siusiala ale ostatnio juz normalnie).Wet swierdzil z enie ma cieczki. w przyszlym tyg.sterylka. Potem wstawie dzisiejsze zdjatka;) Quote
gibon301 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 to ja czekam i jak nie bedzie za pozno to zrobie jeszcze dzis plakat, a jak nie dzis to najpozniej w weekend-obiecuje! Quote
Recommended Posts